Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

20.6.2021

Punainen Resonoiva Kuu avaa syvien tunteiden jakson

Kun aikoinaan jo lähes 30 vuotta sitten löysin oman Maya-astrologisen merkkini, sain siitä erittäin tärkeän palasen omaan persoonallisuuteeni. Maya merkkini on Valkoinen Galaktinen Peili, joka on vuosien saatossa tullut minulle rakkaammaksi kuin Aurinko Rapu, Nouseva Neotsyt tai kiinalaisen astrologian Tuli Apina. Henkinen elämäntehtäväni on auennut erityisesti Maya-astrologisen Elämän olosuhdetulkinnan välityksellä. Maya kalenteri taas antoi tärkeän oivalluksen siitä, miten koko Maya-kansa keskittyi kunakin päivänä samaan henkiseen harjoitukseen sen mukaan mikä Maya-merkki kyseistä päivää hallitsee. Tasaukset ja seisaukset ovat Maya-astrologiassa pyhiä päiviä. Tänään on yksi sellainen, jota hallitsee Maya merkki Punainen Resonoiva Kuu.

Kesäpäivänseisauksen kunniaksi avaamme Astron kesätarjoukset tänään maanantaina 21.6.2021

 Selvitä oma Maya-merkkisi ja tilaa oma Maya-astrologinen tulkintasi nyt kesähintaan Astrokaupasta.

Tästä kesäpäivänseisauksesta alkaa erittäin tunnepitoinen vuosineljännes. Tässä alla on Maya-astrologi Esa Hyppösen kuvaus ja ohjeistus tänään alkavan jakson valoisalle oivaltamiselle Maya-astrologian viisaudella.

Resonoivan Kuun vuosineljännes 21.6-21.9.2021 Vedenjakajalla (Maya-astrologi Esa Hyppönen)

Kesäpäivänseisauksen myötä vuosineljännekseen vaikuttaa Resonoivan Kuun Universaalin Veden voima. Kuun emotionaalinen intelligenssi edustaa loputonta virtausta, kiertokulkua ja vuorovaikutusta. Nyt jos koskaan korostuvat tunteet ja niiden kanssa sopusointuisesti resonoiminen.
Vuosineljännes on kuin sade, joka laskeutuu kesän kypsyttämälle maaperälle. Se voi elävöittää eloon ja kasvuun, mutta myös tukahduttaa ja huuhtoa mennessään kasvualustan, jolle olemme rakentaneet tunteidemme perustan ja ravinnonlähteen. Varsinkin mittakaavoja ja määriä on hyvä tarkkailla. Ovatko ne mitoitettu resurssiemme kanssa oikein? Kuun aktivoima liike-energia vaikuttaa vesiin ja nestevirtauksiin, auttaen tavoittamaan tasapainoa niin fyysisen olemuksen kuin emootioiden osalta. Tunnetaidoille ja kehotietoisuuden huomioimiselle kannattaakin antaa painoarvoa, varsinkin kohdatessamme ajanjakson nostattamia emotionaalisia haasteita.Sanat kertovat meistä.

Kuu on kommunikaation prinsiippi, muistuttaen samalla liikkeelle laittamiemme ajatusten vastuullisuudesta. Jokainen kohtaaminen ja suhde voi toimia paljastavana indikaattorina vuorovaikutustaitojemme tilasta. Silti kaikki merkittävä viestintä tarvitsee tuekseen sydämentekoja. Sitoutuminen käytännönläheiseen konkretiaan on tässä yhteydessä myös sitoutumista omasta kehosta huolehtimiseen. Käyttämämme verbaliikka heijastaa osaltaan oman kuvansa paitsi hetken tunnetilasta, myös sisäisyytemme yleisemmästä kehitystasosta. Tässä mielessä Resonoiva Kuu voi auttaa säätelemään vahvoja tunnetiloja.

Muutos on edelleen vahvasti läsnä niin meissä kuin meitä ympäröivissä rakenteissa. Kaikki se toistuvuus joka eri pituisina periodeina tuntuu tunkeutuvan elämäämme, nousee esiin mainingin kaltaisena vyöryvänä aaltona. Kerta toisensa jälkeen nuo aallot hiovat tunnekehomme rosoisuutta. Kaikella on kuitenkin aikansa ja määränsä, ja juuri rosot ovat keskeisimpiä minuuttamme määrittäviä signatuureja. Ne kertovat keitä olemme nyt ja mistä löydämme vastauksen siihen, mihin olemme matkalla, mihin suuntaan meidän on vielä kasvettava löytääksemme syvemmän yhteyden itseemme.  Juuri tästä maya-astrologiassakin on kysymys. Itsetietoisuuden vahvistamisesta, joka kesäpäivänseisauksen alkaessa voi tuottaa sisäisyyttämme totuudenmukaisemmin kuvaavaa kasvua ja hedelmää.Arjen realismia ja pilvilinnoja.

Resonoivan Kuun tasapainohakuisuus valmistaa meitä sopusointuisempaan olemisentilaan, suhteessa itselle asetettujen vaatimuksien täyttämiseen ja kaikkeen siihen mahdottomuuteen, johon saatamme helposti mielessämme kurkottaa. Ajanjakson puhdistava vaikutus perustuu Kuun pinnalle nostattamaan kuonaan ja sen havainnointiin, sillä vasta se mikä on tullut näkyviin ja saatettu tiedostettavaksi, on mahdollista työstää eheyttävästi. Vuodenaikavaiheen erityispiirteenä on realismin ja utumaisen haaveilun keskinäinen lähentyminen. Sen tuottamaa mielihyvänvoimaa voi kasvattaa hyvin pienistäkin asioista.   

Maya-astrologiset tulkinnat ovat työvälineitä kokonaisvaltaisen henkisen ja fyysisen identiteettimme tunnistamiseen. 

Maya-astrologinen astrokalenteri

Maya-astrologinen elämäntulkinta

ja

Maya-astrologinen elämän olosuhdetulkinta

saat nyt kesäpäiväntasauksen erikoistarjouksena!

Terveisin  
Maya-astrologi Esa Hyppönen

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...