Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

18.6.2021

vieraskirjoitus:

Kesäpäivänseisauksen ja keskikesän tunnelmat 

Maanantaina 21.6. klo 6:31 Aurinko siirtyy ravun merkkiin, on kesäpäivänseisauksen aika. Perääntyvän Jupiterin kolmio Auringolle tuo hedelmällisen lisänsä keskikesän runsaaseen aikaan. Jupiterin perääntyvä vaihe alkaa tänä samaisena päivänä, mutta lauantaina 19.6. se pysähtyy ja tunnelmat alkavat hautua.  

Hiljaisuudella on monet kasvot se on näkymätön ja ilmenee niin monin tavoin. Hiljaisuus on aine jossa me elämme. Se ympäröi meitä kuin ilma kuin valo kuin pimeys. Elämä kasvaa hiljaisuudesta. Siemenet kypsyvät sen sylissä. -Anne Fried 

Kuu on 9 astetta skorpionin merkissä ja kartan 5. huoneessa. Sisäisen lapsen, luovuuden sekä onnellisuuden huoneessa on aika vapauttaa alitajunnan sanomat virtaamaan. Auringon, Jupiterin sekä Kuun aspekteista muodostuu väljä vesikolmio. Tämä on kuin Poseidonin kolmikärki, jota voi käyttää avaimena tai aseena tunteiden saralla. Vaikka emme aina voi hallita tunteitamme, vastuu siitä kuinka toimimme, on jokaisella itsellään. 

Kesäpäivänseisauksen kartalla Aurinko on 12. huoneessa Venuksen kanssa. Nouseva merkki on 27 astetta ravun merkissä. Laskevalla merkillä eli Dc:llä on perääntyvä Pluto kauriin merkissä. Mars on 1. huoneessa leijonan merkissä. Mars ja perääntyvä Saturnus ovat oppositiossa. Ihmissuhteissa paineet voivat nousta esiin. Toiset keskittävät sen enemmän ulospäin, kun taas toiset sisäänpäin. Heräämme kysymään; `Kuka minä olen suhteessa muihin ihmisiin` ja tätä kautta päivittämään itseämme sekä identiteettiämme jälleen kerran.  

Kuun oppositio 11. huoneessa ja härän merkissä oleville Uranukselle sekä Cerekselle aktivoi Suuriristi kuvion, jossa mukana ovat Mars, Kuu, Saturnus, Uranus sekä Ceres. Arkkityyppisesti Ceres sekä Kuu edustavat samankaltaista energiaa. Esille nousevat tarpeet, hoiva, tunteet, sielun ruoka sekä asiat, jotka ravitsevat. Uranus on luonteeltaan arvaamaton ja hallitsematon. Saturnus symboloi taas hallintaa sekä rakenteita. Roomalaisessa mytologiassa Mars on rauhallisempi rakentaja, kun taas kreikkalaisessa mytologiassa se on aggressiivisempi sekä hajottava.  

Onnellisuus piilee muuttumisessa eikä saavuttamisessa. - J. Krishnamurti 

Sunnuntaina on hyvä levätä sekä puhdistaa mieltä että tunteita mahdollisuuksien mukaan. Tällöin Kuun aktivoima vesikolmio on tarkimmillaan. Kuun ja keskipäivän pisteen eli Mc:n välinen kolmio alkaa vahvistua, vaikkei ole vielä tarkimmillaan. Sisäinen vahvuus tukee tavoitteita ja määrätietoisuutta. Tätä kannattaa hyödyntää ja tankata akkuja koko kesää ajatellen.  

Perääntyvä Merkurius on 16 astetta ja Kuunnoususolmu 10 astetta kaksosten merkissä ja 11. huoneessa. Saturnuksen positiiviset kulmat Merkuriukselle sekä Kuunsolmuille auttaa ymmärtämään kokonaisuuksia paremmin. Merkuriuksen perääntyvä vaihe päättyy 23.6. vaikka on sen jälkeen vielä varjoalueella. Perääntyvän vaiheen loppuaikana kannattaa antaa sisäisen sanansaattajan tuoda sanomansa kuuluviin. Viisaus, jossa näemme menneisyyden sekä olevan hetken tukirakenteet ja haasteet, mahdollistavat tulevaisuuden arviointia monin eri tavoin.  

Ihmeet eivät tapahdu luonnon vastaisesti, vaan sen vastaisesti, mitä tiedämme luonnosta. – Pyhä Augustinus 

Kuunalasolmulla on perääntyvä Juno jousimiehen merkissä. Keskipäivän sekä keskiyön pisteet eli Mc sekä Ic että Vesta ovat neliössä Kuunsolmuihin, Junoon sekä Merkuriukseen. Saturnuksen tuesta huolimatta, sansaattajalla voi mennä askeleet sekaisin.  

4. huoneen kärki eli Ic on 14 astetta neitsyen merkissä. Vestan pyhä liekki valaisee keskiyön pisteen ja herättää sydämen tunnistamaan, mitkä asiat ovat olennaisimpia. Vesta symboloi omistautumista ja keskittymistä.  

Astia muovataan savesta, mutta tyhjä tila tekee astian hyödylliseksi. -Laotse 

Neptunuksen sekä Pallaksen kolmiot Venukselle tukevat arvomaailman tunnistamista. Voimme tunnistaa paremmin asioita, joista nautimme sekä mitkä ovat meille merkityksellisiä. Neptunuksen perääntyvä vaihe alkaa 26.6. Sitä ennen Neptunus pysähtyy ja valmistautuu tarkistamaan, mitä matkan varrelle tarvitsee ottaa mukaan. Perääntyvän Pluton ja Venuksen oppositio voi tuntua vaativalta ja siltä että vaikka meillä olisi toiveita, meillä ei silti olisi mahdollisuuksia. Onneksi tämä ei ole niin yksinkertaista. On hyvä tunnistaa viettien sekä sydämen äänen ero. 

Vaikka Kuun alitajuinen haastekulma eli kvinkunssi Kuunnoususolmulle voi herättää yllättäviä reaktioita, pelkoja tai muistoja, niiden kannattaa antaa tulla ihon pintaan sekä vapautua. Saturnuksen sekä Khironin positiiviset kulmat kummallekin Kuunsolmulle auttaa eheytymään, vahvistumaan sekä parhaimmillaan näkemään menneitä kierteitä tai sidoksia, joihin olemme jääneet kiinni. Koko kartta on kuin verkosto, jossa kaikki vaikuttaa toisiinsa. Parhaimmillaan pääsemme sisäisen viisauden lähteelle ja meissä oleva tietäjä sekä parantaja näyttää missä ovat tärkeimmät avaimet. 

Yksi ainoa auringonsäde riittää hävittämään miljoonia varjoja. -Franciscus Assisilainen 

Kesäpäivänseisauksen aikana voimme saada kiinni siitä, mikä on elämässämme olennaisinta. Vaikka elämässä olisi raskaita asioita sekä esteitä, valo auttaa näkemään mitä kaikkea muutakin elämämme pitää sisällään. Usein se on enemmän kuin tajuammekaan. 

Lempeää viikonloppua ja kesäpäivänseisauksen aikaa!  

Ystävällisin terveisin  
Johanna Vilén http://www.kuussajamaassa.com/


Maanantaina 28.6. klo 17.30-20.30 on zoomin kautta toteutettu

Näin tulkitset syntymäkarttaasi -workshop. Tervetuloa tutustumaan!

Lisätietoja Tämän linkin kautta

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.  

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...