Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

16.6.2021

Takaisin Valoon

Lämpimät ja sydämelliset kiitokset osanotosta äitini uuteen ulottuvuuteen siirtymisen johdosta. Kiitos myös koskettavien kokemusten jakamisesta. Sain taas itkeä kommentteja lukiessani. Aina tulee uusia oivalluksia elämän kauneudesta ja ihmeellisyydestä myös surun keskellä. Äitini on päässyt takaisin Valoon ja hänen toiveensa on, että me tänne jääneet jatkamme mahdollisimman hyvää , iloista ja mielekästä elämää. Elämää, jota äitini ei itselleen suonut kuin hetkittäin. Siinäkään ei ole mitään väärää tai pahaa, sillä lopulta tulemme kaikki oivaltamaan, että Valossa eläminen on mahdollista koko ajan - ennemmin tai myöhemmin.

Tänään on yksi mahdollisuus ottaa ratkaiseva askel jatkuvaan tietoisuuden Valossa elämiseen. Minä ja äitini osallistumme yhdessä tämän iltaiseen Jenni Sofian mentaalivalmennukseen ja haluamme kutsua Sinutkin mukaan. En osaa sanoa itsestäni, itkenkö enemmän vai vähemmän valmennuksen aikana, mutta aivan varmasti itken enemmän ilosta kuin surusta. Sen verran voin kunnioittaa äitini muistoa juuri tällä hetkellä. Tiedän olleeni tärkeä ja rakastettu, vaikka en sitä äidin eläessä pystynyt sisäistämään, eikä äiti pystynyt sitä minulle haluamallaan tavalla vahvistamaan.

Elämän henkilökohtaisissa tragedioissa on aina mukana syvää karmallista viisautta ja kipeiden menetysten kautta opimme arvokkaita asioita itsestämme ja kyvystämme selvitä aivan mistä tahansa. Jos katsot omaa menneisyyttäsi ja omia kokemuksiasi, joudut väistämättä toteamaan itsesi melkoiseksi soturiksi. Jos keroisit minulle tarinasi, niin aivan varmasti vuodattaisin kyyneleitä Sinua kuunnellessani ja onnittelisin Sinua urheudestasi vaikeuksien edessä.

Todellisuudessa olemme kaikki viisaita alkemisteja, vaikka olemme sen jostain syystä unohtaneet ja sorrumme murehtimaan milloin mitäkin asiaa sen sijaan, että jatkaisimme matkaamme ilossa ja valossa kaikesta tapahtuneesta huolimatta. Energiat maapallolla ovat kohoamassa ja auttavat meitä heräämään henkiseen todellisuuteemme. Tarvitsemme kuitenkin useampia sadun prinssejä tai prisessoja suutelemaan meitä kohoamisprosessimme eri vaiheissa.

Jenni Sofia on yksi sadun prinsessa, joka vetää tänään mentaalivalmennuksen vain meille Astron seuraajille. Kurssilla on tietysti oma hintansa, mutta Jenni Sofia asetti sen niin alhaiseksi, ettei se muodostu esteeksi, jos valmennus muuten resonoi. Voit osallistua astrotiimimme kanssa tähän valmennukseen alla olevasta linkistä tänä iltana klo 18.00 (Hinta 22€)

Ellei Sinulla ole aikaa tänä iltana, niin saat joka tapauksessa tallenteen valmennuksesta sähköpostiisi seuraavana päivänä.

Tutustu ja osallistu mentaalivalmennukseen tästä

Ilmoittautuminen on mahdollista klo 17.00 saakka. Sen jälkeen tuo yllä oleva linkki ei enää toimi.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...