Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

12.6.2021

vieraskirjoitus:

Musta Aurinko nousee 

Kun henki on vahva, niin vähäkin työ  
riittää maailman luomiseen.  

Nyt on perjantai aamu ja aurinko on jälleen noussut. Elämä uusiutuu, vaikka aina ei siltä tunnukaan.  

Torstaina klo 13:52 oli Uusikuu sekä Auringonpimennys kaksosten ilmamerkissä. Perääntyvän Merkuriuksen konjunktio edellä mainituille on kaksinainen. Merkurius on omassa merkissään kaksosissa ollessaan. Perääntyvänä se ei ole omassa luonnollisessa vauhdissaan.  

Mustaa sinisempi taivas,
Sinistä mustempi maa.
Näkisin jotakin,
Mutta kun silmiä auki en saa. 

Neptunuksen sekä Pallaksen neliöt Auringolle, Kuulle sekä Merkuriukselle hämmentää pakkaa entisestään. Aikataulut voivat mennä sekaisin. Kommunikointiin liittyvät väärinkäsitykset voivat kasvaa yllättäviin mittasuhteisiin. Tekniset laitteet sekä sähkön alaiset asiat ovat koetuksella. Ajassa on ristiriitaisesti sekä yli- että alikierrosten vaihtelevuutta. 

Venus on ravun herkässä ja aistivassa merkissä. Uranuksen sekä Cereksen sekstiilit keventävät ravun vesienergiaa, jottei se menisi liian syviin vesiin. Samanaikaisesti Khironin sekä Hekaten neliöt Venukselle, voivat tuntua vaativilta opettajilta. Khiron on mytologisesti tietäjä sekä haavoittunut parantaja. Hekate on tienristeyksien tietäjä sekä suunnannäyttäjä. Hekateen liittyy vanhan naisen viisaus, mutta myös muuntautumiskyky. Varjotyöskentelyä ajatellen, Hekaten voisi ajatella olevan matkaseuralainen sekä tuki, joka auttaa löytämään tarvittavia avaimia. Haastekulmissa energia on luonteeltaan vakavampaa. Emme välttämättä halua mennä varjoon kauniina kesäpäivänä, mutta ei meidän kuulukaan valita vain toista vaihtoehtoa. Lempeä varjojen kohtaaminen tapahtuu ilman pakottamista. Siinä ei etsitä syyllisiä tai lähdetä aiheuttamaan haavoja. Tarkoituksena on nähdä haavat, jotta ne pääsevät parantumaan. Jos käsiteltävää on paljon, on hyvä käydä niitä läpi tuetusti ja ajan kanssa.  

Tänään perjantaina Mars siirtyy ravun merkistä leijonan merkkiin. Pimennyksen kartalla se on ollut kriittiset 29 astetta ravun merkissä. Tämä tarkoittaa ravun merkkiin sekä symboliikkaan liittyvien teemojen viimeistelyä sekä läpikäymistä. Perääntyvän Pluton oppositio on pitänyt Marsin sen verran tiukassa otteessa, ettei keskeneräisiä teemoja ole voinut ohittaa. Jupiterin kvinkunssi on alitajuinen haastekulma, jolloin saatamme pyristellä kaikin voimin verkosta vapauteen. Mitä enemmän rimpuilemme, sitä tiukemmin takerrumme verkon solmuihin. 

Suussa metallinen maku,
Aina kun mua pelottaa.
Rautaa kun tungetaan suuhun,
Niin silloin kai pelätä saan? 

Ja juuri tätä kautta voimme vapautua. Emme voi tehdä tai yrittää kovemmin, vaan voimme antautua sekä tarpeen vaatiessa antaa itsellemme luvan olla avuttomia ja hukassa. Perääntyvän Saturnuksen ja Uranuksen neliö pistää meidät määrittelemään uudelleen sisäiset sekä ulkoiset rakenteet.  

Perääntyvän Saturnuksen, Khironin sekä Hekaten tukikulmat Kuunsolmuille valaisevat tien molemmat suunnat. Voimme löytää jo olevia ja unohdettuja avaimia sekä löytää uusia. Väsyneenä toivottomuus voi tuntua vahvemmalta, kuin mitä se onkaan. Aika ei ole missään nimessä toivotonta, vaan päinvastoin uudelleen rakentuvaa. Löydämme avaimia ajallisiin aikalukkoihin lepäämällä, meditoimalla ja päästämällä irti päämääristä, jotka eivät palvele enää. Se mitä saamme tilalle, on enemmän kuin vielä tiedämme. Tämmöisenä aikana on erityisen tärkeää erotella pelot ja intuitio. Vanhaa kuonaa nousee ihon pintaan, mutta uutta energiaa syntyy samanaikaisesti.  

Jostain saapuvat sateet,
Saapuuko tuskaton yö?
Saapuuko sumuinen aamu,
Jatkuuko arvokas työ? 
-Juice Leskinen, Yölento
 

Se mitä nyt tapahtuu, on merkityksellistä. Kaikista suurimmat sekä tärkeimmät raaka-aineet ovat tavallisessa arjessa sekä elämässä. Ne ovat kaiken perusta ja niistä syntyy kestävin rakenne. Hyvin usein vähemmän on enemmän. 

Perhonen voi syntyä vain koteloitumisvaiheen kautta. Koteloitumisvaihe on väistämätön, sen yli ei voi hypätä, sillä kaikki avautuu ja paljastuu hitaasti, vaihe vaiheelta, omalla ajallaan, eikä sitä voi pakottaa. -Ram Dass 

Kaunista viikonloppua! 

Ystävällisin terveisin  
Johanna Vilén 
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...