Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

7.6.2021

Merkurius perääntyy ja Aurinko pimenee

Merkurius perääntyy ja Mars vaikuttaa oppositiossa Plutoon täydellä voimalla etenkin alkuviikon jolloin alkukantaista arvaamatonta voimaa on liikkeellä paljon tavallista enemmän. Huikeinta tämän hiukan haasteellisen latauksen kanssa on, ettei sitä voi hiukkaakaan pakottaa suuntaan tai toiseen ilman ikäviä seuraamuksia.Torstaina 10.6. on lisäksi täydellinen auringonpimennys Kaksosten merkissä täsmälleen yhtymässä perääntyvään Merkuriukseen. Pimennyksestä juttelemme tarkemmin Astron live-zoomissa keskiviikkona klo 18.30 alkaen. Virallinen osuus alkaa kello 19.00. Mielenkiintoista juttua ja pimennykseen valmisteleva meditaatio siis keskiviikon ohjelmatarjonnassa.

Onnistumiset tällaisena herkkänä ja hektisenä aikana ovat seurausta luonnollisesta kosmisesta flow ilmiöstä, jollaisen kanssa koen eläneeni edellisen viikon ensin pienen kurssiryhmän kanssa ja sitten viikonloppuna venetalkoissa. Viikko sisälsi uskomattoman määrän ennalta arvaamattomia muuttujia, joiden vuoksi ohjelma muuttui lennosta aivan koko ajan. Marsin oppositio Plutolle Merkuriuksen perääntyessä ei jätä tilaa jossittelulle missään tilanteessa. Kohtaamani tilanteet johtuivat tunnepurkauksista, teknisistä häiriöistä, väärinkäsityksistä, unen puutteesta ja kömpelyydestä. Valtava määrä asioita näytti menevän pahasti pieleen, mutta yksikään ei lopulta mennyt. Jokainen ensin virheeltä tai epäonnistumiselta vaikuttanut tilanne osoittautui onnekkaaksi sattumaksi, joka ainoastaan paransi lopputulosta. Saimme aikaan ainutlaatuisia saavutuksia.

Ainoa hetkellinen pettymys oli Suomen häviö Kanadalle sunnuntai-iltana, mutta siihenkin tuli astroystävältä ihana kommentti. ”Kanadan voitto teki paljon suuremman joukon ihmisiä onnellisiksi kuin Suomen voitto olisi tehnyt.” Toisaalta tuo peli oli asia, jonka lopputuloksella en koe olevan suurtakaan merkitystä oman elämäni onnistumisten kanssa, koska en voinut asiaan mitenkään vaikuttaa. Voin vaikuttaa vain siihen, miten elämäni jatkuu kirpaisevan tappion jälkeen parempana, kuin se olisi jatkunut voiton jälkeen. Mitä kaikkea jaksankaan tehdä nyt tehokkaammin, kun en lähtenyt juhlimaan mestaruutta Tampereen yöhön.

Voittoa tai jotain odottamaani lopputulosta tärkeämpää on, miten siihen suhtaudun ja reagoin, jotta odottamaton tilanne kääntyisi minulle positiiviseksi ja synnyttäisi jotain paljon parempaa. Tällaiseen jatkuvien onnen kantamoisten virtaan pääsee lopulta melko helposti tietoisella omien ajatusten ohjelmoinnilla. Sain aivan loistavat ohjeet tietoisuuteni ohjelmointiin Jenni Sofian kertoessa, mitä tulee tapahtumaan verkossa toteutettavassa mentaalivalmennuksessa 16.6. klo 18.00 - 20.00

Juuri tuohon samaan aikaan verkkokurssin kanssa tekee oerääntyvä Saturnus toista tarkkaa neliötään Uranukselle, joten ajankohta on varmasti otollinen sisäisen ohjelmoinnin omaksumiselle. 14.6. alkava viikko tulee olemaan dramaattisten ja samalla odottamattomaan menestykseen johtavien yllätysten aikaa niille, jotka osaavat suhtautua muutoksiin oikealla tavalla. Vaikka olen oppinut näkemään asioita kannustavassa valossa astrologian avulla, niin täytyy myöntää, että Jenni Sofian kansantajuiset ja yksinkertaiset oivallukset vievät homman aivan uudelle ja kirkkaammalle tasolle.

Miltä Sinusta tuntuisi päätyä ikävältä tuntuneen pettymyksen jälkeen odottamattoman hyvään lopputulemaan. Tiedän aivan varmasti sen olevan mahdollista ihan kenelle tahansa, joka alkaa tietoisesti ja säännönmukaisesti käyttämään Jenni Sofian jakamia mentaalisia työkaluja. Itse olen palauttanut ohjeet mieleeni joka aamu jo lähes kuukauden ajan ja tunnen päässeeni hyvään vauhtiin käytännön elämän mentalistina. Samaan pystyy jokainen harjoitteita käyttävä kansalainen.

Kysymyksessä on selkeä ja yksinkertainen mentaalinen työkalusarja, joka tulee muuttamaan monen osallistujan elämän vapaammaksi, turvallisemmaksi ja ennen kaikkea stressittömämmäksi. Sen avulla on helppo säilyttää rauhallinen ote elämään juuri niissä tiukimmissa paikoissa, joissa ote pääsee helposti lipsumaan sähläämisen puolelle.

Tutustu Jenni Sofian vain 22€ maksavaan valmennukseen tarkemmin alla olevasta linkistä.

Jenni Sofian Mentaalivalmennus 16.6.2021 klo 18.00

P.S. Keskiviikon Astro LIVE lähetyksessä 9.6. klo 19.00 alkaen keskustelemme tällä hetkellä perääntyvän Merkuriuksen vaikutuksista eri horoskooppimerkkeihin ja Merkuriuksen perääntymisestä yleensä. Lähetystä voi seurata Youtuben välityksellä. Tarkempaa tietoa ja linkit lähetykseen tulevat keskiviikon sähköpostissa.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...