Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

4.6.2021

vieraskirjoitus:

Ei perhonen siivistään tiedä 

Eihän perhonen
edes tiedä siivistään,
sehän lentää vain:
kukista ja tuulesta
juopunut keväänlehti.
- Arto Lappi, Ei perhonen siivistään tiedä 

Perääntyvän Saturnuksen kolmio Auringolle sekä Kuunnoususolmulle tuo aikaan tarvittavaa juurevuutta. Aurinko, Kuunnoususolmu sekä perääntyvä Merkurius ovat kaksosten ilmamerkissä.  Tietäjä sekä parantaja Khironin sekstiilit Auringolle sekä Kuunnoususolmulle auttavat lataamaan akkuja ja tukevat eheytymistä. Juuret syventyvät ja vahvistuvat, samalla kun kevät tuuli keventää sekä puhdistaa. 

Perääntyvä Juno on 16 astetta jousimiestä ja sunnuntaina Aurinko 16 astetta kaksosia, jolloin oppositio on tarkimmillaan. Kuunsolmut ovat 10 asteessa, joten ne jäävät hieman etäämmälle intensiivisimmästä voimasta. Vesta on 14 astetta neitsyen merkissä, joten se neliöi kaikkia edellä mainittuja. Voi olla vaikea pitää papittaren liekkiä yllä, kun ärsykkeitä tulee monesta eri suunnasta. On hyvä tietoisesti keskittyä kuuntelemaan oman sydämen ääntä. Muuten neljän ruuhkan äänet ja muuttuvat tekijät vievät huomion olennaisimmista asioista.  

Olen ollut monen zen-mestarin opissa. Ne ovat kaikki olleet kissoja. - Eckhart Tolle 

Neptunuksen ja Pallaksen neliöt perääntyvälle Merkuriukselle voi aiheuttaa hämmennystä. Kommunikoinnissa, suunnittelussa sekä ajattelussa saattaa olla hankaluuksia ja väärinkäsityksiä. Jos kommunikointi ei toimi, voi olla hyvä ottaa hieman tilaa hengittää ja rauhoittua, ettei vyyhti mene isompaan solmuun.  

Venus on siirtynyt ravun vesimerkkiin. Jupiterin ja Venuksen kolmio on hedelmällistä sekä nautinnollista aikaa, jolle kannattaa antautua. Joskus pienet asiat saavat ihmeitä aikaan. On se sitten kupillinen kahvia raittiissa ulkoilmassa tai tietoinen keskittyminen luonnonääniin, se voi katkaista stressikierteen huomaamattakin. Vaikka kyseisessä hetkessä haasteita ei voi välttämättä ratkaista, mielen tuulettaminen perusenergiaan sekä tunteisiin. 

Se mitä on takanamme tai edessämme, on pientä verrattuna siihen, mitä on sisällämme. - Ralph Waldo Emerson 

Myös Mars on ravun aistivassa ja herkässä merkissä. Perääntyvän Pluton ja Marsin välinen oppositio voi saada Mars energiat puolustuskannalle. Neptunuksen sekä Pallaksen kolmiot tuntuvat vielä, vaikka intensiivisin aika onkin takana. Näillä jälkilämmöillä kannattaa nautiskella, jotta toimintavoimat pääsevät vahvistumaan. Lilithin ja Marsin sekstiili vahvistaa Marsin omassa voimassa pysymistä sekä päättäväisyyttä. Liian jääräpäinen ei silti kannata olla. Pluton opposition kautta saatamme lukittautua kuoreemme niin tiukasti, ettemme huomaa kaikkea hyvää, mitä ympärillämme tapahtuu. 

Syvällä sielussa, tuskan ja sekasorron alla, avautuu ääretön, suuri hiljaisuus - rannaton ja tyyni meri, jota mikään ei voi häiritä. Luonnon määrätön rauha, kaikkea ymmärrystä ylempi. Sitä me kaipaamme ja etsimme idästä ja lännestä, ylhäältä ja alhaalta, mutta löydämme sen lopulta sisältämme. -R.M. Bucke 

Lempeää viikonloppua!  

Ystävällisin terveisin  

Johanna Vilén 
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.  

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...