Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Timo Kalliokoski

Timo Kalliokoski

19.5.2021

vieraskirjoitus:

Nuoruuden Lähde

"Tulevaisuudessa ihmisten, yhä vanhemmiksi eläessään, on otettava vastaan henkisiä impulsseja, jos he haluavat onnistua ”kasvamaan nuoremmiksi” ja todella kehittämään sisäistä elämäänsä. Jos he tekevät niin, heillä voi olla harmaat hiukset, ryppyjä ja kaikenlaisia sairauksia, mutta he kasvavat yhä nuoremmiksi, sillä heidän sielunsa ottaa vastaan impulsseja, jotka he ovat ottavat sitten mukaansa kulkiessaan kuoleman portin kautta. Ihmiset, jotka liittyvät ajatuksissaan vain kehoon, eivät voi kasvaa nuoremmiksi, sillä heidän sielunsa liittävät kaikkeen tapahtuvaan keholliset kokemuksensa. Keho ei tietenkään voi muuttaa tapaansa harmaantua, mutta harmaan pään on mahdollista hankkia nuori sielu henkisen elämän lähteistä. "
-Rudolf Steiner

Nyt on tämä tulevaisuus, josta Steiner puhuu tässä lainauksessa! Voimmeko me olla innostuvia ja ikinuoria harmaahapsia? Voimmeko me elää täyttä elämää, vaikka sitä rajoitettaisiin ulkopuoleltamme loputtomin määräyksin, tai jos se on rajattu meissä itsessämme erilaisin vaivoin, sairauksin, resurssien vähäisyydellä, yksinäisyydellä? Kyllä! Vapaus on jotakin ihan muuta kuin me joskus kuvittelemme: se ei ole vapautumista kaikesta ”maallisesta”, eikä se ole tahtomme muskeliharjoitus, jossa saamme ”tehdä, mitä tahdomme”. Se on avoimuutta, tutkimista, pelottomuutta, tietoisuutta omasta yksilöllisyydestä ja kasvusta sen potentiaaliin. Viime kädessä, vapaus on tietoisuutta omista todellisista motiiveista.

Toinen viisas mies, suuri taiteilija Pablo Picasso sanoi:
”Elämän tarkoitus on oman lahjakkuuden löytämisessä, elämän mielekkyys on sen luovuttamisessa toisille.”

Tässä me tulemme kosmisen ihmisyyden äärelle. Me kasvamme tämän ajatuksen myötä omien rajojemme yli, ihmisyhteyteen. Tämä sama omien rajojensa yli kasvaminen voi laajentua loputtomasti: vapaus ja vastuu kasvavat käsi kädessä. Todellinen auktoriteetti syntyy harmoniasta, se syntyy siitä, että alamme ymmärtää, mitä oma erityislaatumme on ja miten sitä voi käyttää sisäisessä elämässä. Kun ymmärrämme ihmisyhteyden merkityksen, ymmärrämme vähitellen yhteytemme maan kaikkiin olentoihin ja myös kosmokseen, siihen, miten Taivaan Tulet meissä elävät.

Tarotin kielessä Sauvat kertovat ”vihkimyksen” kehitysvaiheesta

Ne ovat siis aina vahvistuksia ja muistutuksia, siitä, ettemme ole koskaan yksin. Tavan tallaajinakin olemme vihittyjä kosmiseen, ihmisyyteen, kaikkeen maan elämään, jossa kaikuu ylistyslaulu ”Elämän Ihmeelle”. Me olemme aina osa kokonaisuutta, me emme voi eristäytyä, eikä meitä voi eristää.

Me elämme aikaa, johon ihmisyyttä vastustavat voimat ovat koonneet rivinsä kaikki kaaoksessa elävät edustajansa ja taistelijansa. Me elämme pahan keskellä, jotta hyvä meissä vahvistuu. Ja se vahvistuu. Ennemmin tai myöhemmin, kaikki hyvän voimat vahvistuvat niin paljon, että ne voivat jälleen kerran muuntaa pahan inspiroimat ratkaisut, lunastaa sen lyhytnäköisyyden, joka niissä elää. Valo ymmärtää pimeää, pimeä ei ymmärrä valoa.

Taivaan Tulet syttyvät meissä, kun tutkimme itseämme ja maailmaa avoimesti ja elävästi. Tarot on loistava metodi tähän. Muistatko vielä sen merkityksellisyyden ja idealistisuuden, joka eli Sinussa, kun olit nuori? Uskoit itseesi ja uskoit maailmaan. Jäykistivätkö pettymykset ja kyynisyys Sinut joskus matkasi varrella? Tiedän, kuinka vaikea on joskus nähdä itsessään se yhteys ja suuruus, josta saarnaan. Usko pois: vaikka olin siellä, mistä sitä ei näy, tiesin, että tämä ”vihkimys” on ja pysyy. Vaikka olen aina liian pieni ja ”inhimillinen” täyttämään edes omaa paikkaani, tiedän, että se paikka on Luojan rinnalla, Valtakunnan rakentamisessa. Vaikka olen keskeneräinen ja heikko, teen parhaani. Aina se ei ole kovin paljon, ainakaan oman ymmärrykseni piirissä… Mutta tiedän myös sen, etten tiedä millaisia vaikutuksia pienillä hyvillä teoillani ja pyrkimyksilläni voi olla.

Viisaus, Rakkaus ja Vapaus ovat valtavia sanoja, valtavia käsitteitä. Mutta ne ovat siitä huolimatta tosia. Ja tosia ne ovat meissä, jos annamme niille luvan totta olla. Jos ”vihimme” itsemme niihin, teemme sen Suuren Työn, jolla tutustumme itseemme ja laajenemme aitona itsemme ulkopuolelle. Valentin Tomberg nimeää kolme ”Salattua Arcanumia” seuraavasti: Gnosiksen Arcanum, Moraalin Arcanum ja Magian Arcanum… Näissä on kyse vihkiytymisestä Viisauteen, Rakkauteen ja Vapauteen. Nämä kaikki elävät sekä kosmoksessa, että meissä. Mutta ne elävät meissä vain valintamme kautta, oman vapautemme tietoisena tekona.

Maailma voi elää meissä ja me maailmassa, kun näemme sen taas kokonaisena, ikuisen nuoruuden ja vihkijuhlan tunnelmassa. Kun Tiedämme, Tunnemme ja Tahdomme sairaina ja vanhoinakin, olemme joka päivä syntymässä, neitseellisenä voimana, ponnistelemattomana valona.

Terveisin
Timo Kalliokoski

Tarot verkkokurssi – Paratiisin Puut

Tämä on verkkokurssi hermeettisen filosofian hahmottamiseen tarotsymbolien, Elämänpuun ja Tiedon Puun salaisuuksiin avulla. Paratiisin Puut kurssi on valmistettu juuri Sinulle, joka haluat tehdä syvemmän alkemiallisen matkan oman mielesi maisemiin ja mikä hienointa: voit edetä kurssilla haluamaasi tahtia eteenpäin. 

Tervetuloa tutustumaan Tarot kurssiin! Siirry tutkimaan kurssiosioita tästä

Palaa Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Timo Kalliokoski

Astrologinen tieni on ollut pitkä ja kulkenut monien mielenmaisemien läpi.

Tähtipoikana, ikuisena uteliaana lapsena, olen kysellyt tyhmiä koko tämän matkan ajan ja päätynyt Astrosofiaan. Tämä astrologian suunta edustaa länsimaissa harvinaista sideeristä astrologiaa ja pohjaa ikivanhaan tähtiviisauteen, joka meidän on löydettävä uudelleen ja uutena. Tähtipoika tutkii, meditoi, ja kirjoittaa. Pyynnöstä teen myös omanlaisen tulkinnan Sinulle.

www.leveetaelamaa.com

Timo Kalliokoski

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...