Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

17.5.2021

Näyttää pahalta, mutta on hyvää

Tällä viikolla testataan asennetta oikein kunnolla Saturnuksen pysähtyessä sunnuntaina ja lähtiessä peruuttamaan kohti tarkkaa neliötä Uranukselle. Jos asiat tuntuvat olevan pysähdyksissä, niin se saattaa todellakin olla nyt paljon onnekkaampaa kuin vauhdilla eteneminen. Tähän jollain tavalla nurinkuriselta tuntuvaan asetelmaan viittaavat myös Auringon neliö Jupiterille ja Merkuriuksen neliö Neptunukselle. Yleistä tunnelmaa leimaava tyytymättömyyden tunne muistuttaa meitä globaalisti siitä, että odotusten varassa eläminen ei sisällä eväitä onnelliseen elämään. Ihminen voi olla johonkin tyytymätön vain silloin, kun todellisuus ei vastaa ennakkoon asetettuja odotuksia. Todellisuus on kuitenkin aina erehtymättömästi oikeassa ja tyytymättömyys poikkeuksetta viesti eksymisestä itselle kuuluvalta polulta. Tyytymättömyyden tunne on merkki siitä, että olet kääntymässä parempaan suuntaan. Se pitää vain oivaltaa tyytymättömyyden iskiessä. 

Merkurius ja Neptunus neliössä keskenään nostavat esille halumme käsittää tai tulkita asioita itsellemme kannattavalla tai muuten idealistisella tavalla, jolloin alitajunnan herkistyessä joudumme pettymään omiin kuvitelmiimme. Meille paljastuu tällä hetkellä asioita, joiden emme haluaisi paljastuvan ja siksi tavallista useampi kärsii pienestä tai suuremmasta levottomuudesta. Ennustettavuus on alhaisissa lukemissa samaan aikaan kuin totuutta paljastava intuitio on korkeimmissa lukemissa. Omasta astrologisesta kartasta Astrokalenteri  löytyy kyllä vinkkejä siitä, mihin nyt olisi syytä erityisesti kiinnittää huomiota ja Sisäinen Soturi kertoo, mitkä ovat Sinun suurimmat kosmiset kykysi näistä yllättävistä tilanteista selviämiseksi jokapäiväisessä elämässä. Näistä kosmisista lahjakkuuksista kerrotaan Sisäinen Soturi tulkinnassa. 

Jokaisella on oma tapa löytää itselleen hyvä elämä ja yksi siitä kertova osa kartalla on Nousumerkki eli askendentti. Jos tiedät nousumerkkisi niin katso videolta, millainen voisi olla Sinulle tyypillinen tapa kohdata itsesi näköistä maailmaa ja toisaalta, mikä voisi olla Sinun pimeä puolesi.

Nyt ja koko loppu vuoden ajan tarvitaan tämän astrologisen tiedon lisäksi mentaalisia selviytymistaitoja, joista juttelimme viikonloppuna mentalisti Jenni Sofian kanssa. Olimme sopineet tapaamisesta, mutta emme kumpikaan tienneet, mikä oli tapaamisen tarkoitus. Asia kuitenkin selvisi siinä keskustellessamme ja "sattumalta" se käsitteli juuri tätä tälle viikolle tyypillistä energiaa ja sen kääntämistä voitoksi kerta toisensa jälkeen. Tästä Jenni Sofian tapaamisesta ja mentalismin mahdollisuuksista näet koosteen sitten ensi viikon maanantain blogissa.

Tarot Paratiisin Puut verkkokurssi:

Tarot live on jälleen katsottavissa Youtuben välityksellä keskiviikkona, ellet ole vielä liittynyt Tarot-verkkokurssille. Nyt käsittelemme sauvoja eli elämäntehtävää ja elämäntarkoitusta. Pyhittäytymistä jollekin elämää suuremmalle.

Youtube lähetykseen voit tulla mukaan Astron kanavalta.

Tarot-verkkokurssiin voit puolestaan tutustua tästä linkistä.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...