Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

7.5.2021

vieraskirjoitus:

En ole koskaan sama

Sunnuntaina 9.5. Venus siirtyy kaksosten merkkiin, jossa Kuunnoususolmu sekä Merkurius jo odottelevat sitä. Nopeassa ja uusiutuvassa merkissä Venus on kuin kuorestaan heräävä perhonen. 

Tiistaina 11.5. klo 21:59 on Uusikuu härän merkissä. Uudenkuun kartalla Aurinko ja Kuu ovat 21 sekä Lilith 22 astetta härässä. Nouseva merkki on 22 astetta skorpionia, joten Auringon, Kuun ja Lilithin kompakti paketti osuu laskevalle merkille eli DC:lle. Ihmissuhteet sekä omat toiveet ja mahdollisuudet nostavat päätään. Voimme miettiä itseämme monenlaisten roolien kautta. Kuka minä olen kumppanina, vanhempana, ystävänä tai itsenäni? Tämä ei tarkoita epävakautta, vaan itsensä tunnistamista erilaisissa ihmissuhteissa sekä niiden päivittämistä esimerkiksi tarpeiden suhteen. Joskus tarvitsemme enemmän vetäytymistä sekä rauhaa, kun taas välillä haluamme enemmän sosiaalisuutta ja osallistuvaa kohtaamista. Myös eri ihmissuhteissa on erilaisia tarpeita ja tunteita. Siinä missä maailma muuttuu, muutumme me sekä ihmissuhteemmekin.   

Kukat kukkivat, koska tietyt olosuhteet johtavat niiden kukintaan. Lehdet putoavat, koska tietyt olosuhteet johtavat niiden putoamiseen. Kukat eivät kuki yksistään, eivätkä lehdet putoa itsestään, väärään vuodenaikaan. Kaikella on aika ilmetä ja aika kadota. – Buddha 

Pallas on 19, Neptunus 22 ja keskiyönpiste eli IC 28 astetta kalojen merkissä. Näiden sekstiili Uudenkuun sekä Lilithin uusiutuvalle energialle lisää aikaan pehmeyttä, mutta myös älykkyyttä ymmärtää isompia kokonaisuuksia sekä niiden syy-yhteyksiä. Perääntyvän Junon alitajuinen haastekulma eli kvinkunssi voi sekoittaa Uudenkuun ihmissuhde kuvioita. Perääntyvä Pluto on 26 astetta kaurista, joten sen kolmiot antavat hieman etäämmältä tukensa. 

Seitsemännessä huoneessa eli ihmissuhteiden huoneessa on Venus 3, Kuunnoususolmu 10 sekä Merkurius 12 astetta kaksosten merkissä. Saturnus on 13 astetta vesimiehessä ja tukee Kuunsolmujen sekä Merkuriuksen rakenteita. Khiron on 11 astetta oinaassa ja sen positiiviset kulmat auttavat eheytymään. Joskus yllättäen tulevat hiljaiset hetket, voivat parantaa ja keventää enemmän kuin osaamme kuvitellakaan. Aina ei tarvita enemmän saavuttaakseen jotain. 

Onni on perhonen, jota tavoitteleva ei saa kiinni, mutta joka saattaa laskeutua hiljaa istuvan päälle.  -Nathaniel Hawthorne 

Mars on 11 astetta ravun merkissä ja kahdeksannessa huoneessa. Khironin tarkka neliö Marsille nostaa kahdeksannen huoneen syväluotaavan transformaation ja haavoittuvuuden kohdattavaksi. Kahdeksannessa huoneessa kohtaamme kipujamme alkukantaisella voimalla. Tämä saattaa vaikuttaa jaksamiseen sekä voimavaroihin. Se on täysin luonnollista ja asiaankuuluvaa. Uranuksen tarkka sekstiili Marsille raikastaa iholle noussutta hikeä kevät tuulen tavoin. Joskus jäämme vanhasta tottumuksesta haasteellisiin tunteisiin tai jaksoihin kiinni, varsinkin jos ne ovat kestäneet pitkään. Emme välttämättä näe uutta nousevaa aurinkoa tai avautuvia mahdollisuuksia, vaikka ne olisivat edessämme. Ja kun näemme, se voi tapahtua silmän räpäyksessä. 

Hiljaisuudella on monet kasvot se on näkymätön ja ilmenee niin monin tavoin. Hiljaisuus on aine jossa me elämme. Se ympäröi meitä kuin ilma kuin valo kuin pimeys. Elämä kasvaa hiljaisuudesta. Siemenet kypsyvät sen sylissä. -Anne Fried 

Lempeää Äitienpäivää sekä tulevan Uudenkuun aikaa!

Ystävällisin terveisin

Johanna Vilén
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse? 

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

HUOMIO!

Tällä viikolla Auringonpaluu -tulkinta on tarjouksessa tilaajille, joilla ei ole voimassa olevaa Auringonpaluu tulkintaa. Tilauksessa saat menossa olevan AP tulkinnan ja seuraavasta syntymäpäivästäsi alkavan tulkinnan (Tarjousta ei voi jakaa kenekään muun osapuolen kanssa). Tarjous on käytettävissä vain tätä alla olevaa linkkiä käyttämällä. 

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...