Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Janne Laakso

Janne Laakso

6.5.2021

vieraskirjoitus:

Universaalit lait ja kiitollisuuden taika

Kuka johtaa sinun omaa elämääsi? Kuka elämästäsi vastaa? Kuka sen on suunnitellut vai onko sitä suunniteltu lainkaan etukäteen?

Monet ihmiset ajattelevat tai kummastelevat miksi elämämme menee niin kuin se menee. Osa ihmisistä ajattelee, että kaikki menee niin kuin sen kuuluukin mennä. Mitkä sitten ovat asioita, jotka vaikuttavat meidän kaikkien elämään?

Maailmassa on paljon ihmisiä, jotka uskovat vaikuttavan omilla teoillaan tai ajatuksillaan elämänsä polkuun. Onhan se selvääkin, joissakin tapauksissa. Yleensä uskomukset ovat kuitenkin sellaisia, että omaan elämään ei voi vaikuttaa olennaisesti. Maailmankaikkeudessa on kuitenkin monia universaaleja lakeja, joihin ihmiskunnan fyysisillä lailla ei ole mitään vaikutusta. Tunnetuin yksittäinen laki näistä on vetovoiman laki. Vetovoiman laki pitää sisällään mm kiitollisuuden harjoitteen.

Itse olen ollut henkisellä tiellä vuodesta 2011 lähtien. Vuoden 2018 tapahtumat saivat minut kuitenkin miettimään elämän onnellisuutta ja miten siihen pääsee. Suurin osa ihmisistä ajattelevat, että kun on onnellinen, voi olla kiitollinen. Jotta voisi olla onnellinen, tulee meidän saavuttaa jotain. Se on todella toisinpäin, kuin kuvitellaan. Kun olet kiitollinen, tulet onnelliseksi ja voit hyvin. Tätä kokeilin ja elämä muuttuikin kokonaan toisenlaiseksi. Nyt Kiitollisuus onkin jokapäiväistä arkea ja sitä on ihana jakaa muille.

Kiitollisuus on tila joka auttaa sinua kokemaan rakkautta, iloa ja mielenrauhaa joka hetki

Kun avaat sydämesi vahvemmin kiitollisuudelle, koko elämäsi tulee muuttumaan. Tulet kokemaan suurta ihmetystä ja jokainen elämäsi osa-alue kokee muutoksen parempaan. Kuullostaako vaikealta saavuttaa? Ei se loppujen lopuksi ole. Kiitollisuus on aivan täysin sinunkin saavutettavissasi, kun työskentelet tämän tunteen parissa oikealla tavalla. Kiitollisuus vaikuttaa itseesi vasta siinä vaiheessa, kun TUNNET todellisuudessa kiitollisuutta. Jos vain listaat asioita ylös, sen kummemmin niitä miettimättä, niin silloinhan et todellisuudessa keskity kiitollisuuden TUNTEMISEEN ja homma menee puihin. Onnistumisen kannalta tärkeintä on nimen omaa päästä käsiksi kiitollisuuden TUNTEESEEN.

Mistä kaikesta meidän tulisi olla kiitollisia?

Kiitollisuus on mahtava tunne. Se on hyvä perusta uusille luomuksille. Tunteitamme ei sovi väheksyä lainkaan, nehän ohjaavat meitä elämässämme paljon enemmän kun pystymme edes ymmärtämään. Vaikeinta on ehkä ymmärtää juuri se, että kaikki kiitollisuus täytyy lähteä jo olemassa olevista asioista. Kiitollisuutta ei voi löytää itsensä ulkopuolelta. Se ei ole seteleissä, autoissa, asunnoissa eikä matkoissa. Se on sisällämme oleva, suuren Universumin energiaa, josta meidätkin on kokonaisuudessaan tehty. Meidät kaikki on samalla energialla täytetty. Voimme olla kiitollisia siis kaikkeen mitä meissä ja meillä on. Kun kiitollisuus tulee todeksi elämässämme, alamme yksinkertaisesti elämään parempaa elämää. Kun alamme elämään parempaa elämää, niin meille avautuu aivan uusi minä kuva itsestämme ja sitä kautta avautuu täysin uusi elämä. Ovet alkavat avautua ilman, että yritämme avata niitä erikseen. Tällöin voimme sanoa, että olemme tietoisesti täydessä ohjauksessa. Kaikki tietävät sen, että negatiiviinen vetää negatiivisuutta ja positiivinen vetää positiivisuutta puoleen. Kyse on siis vain ja ainoastaan energiasta. Hyvällä saa aikaan hyvää ja pahalla pahaa.

Voimme olla kiitollisia kaikelle mitä koemme, koska mitkään kokemukset eivät loppujen lopuksi ole negatiivisia

Ei ole "pahaa" tai "hyvää", on vain kokemuksia. On kokemuksia, jotka me ihmiset tunnistamme tässä ja nyt, eri tavalla ja reagoimme niihin vahvasti tunteilla. "Negatiivisten" kokemusten kautta saamme kokemuksia, jotka opettavat meitä tietyissä asioissa, tai saamme "oppiläksyn" tiettyyn elämän asiaan. Kun tämän asian ymmärtää kokonaisvaltaisesti, niin silloin se kokemus on saatu ja se on myös sisimmässämme ymmärretty. Negatiivisuutta ja positiivisuutta ei siis ole olemassa lainkaan. Kaikki on vain kokemusta. Pelkäämme usein turhaa arjessa negatiivisia kokemuksia. Parhaat kokemukset saamme kuitenkin juuri "negatiivisina", koska ne koskettavat kaikkein eniten meitä. Me myös opimme niiden kautta kaikkein eniten.

Kiitollisuus on jotain sellaista, mitä ei löydy mistään - Se on, aina ollut ja tulee olemaan

Sen käyttöönotto on vain joskus haastavaa. Me emme näe sitä jokapäiväisessä elämässä, vaikka siinä se juuri pitäisikin näkyä parhaiten. Tämä taas johtuu siitä, että elämämme koostuu liian kiireellisestä tavasta elää. Emme ehdi pysähtymään ja syventymään siihen mitä meillä on, kunnes tapahtuu asioita, jotka todella laittavat meidät pysähtymään ja miettimään. Ihmisten olisikin syytä pysähtyä ja miettiä omaa sisintään, mitä meillä on ja mitä haluamme. Jos me emme sitä tee, niin universumin energia tekee sen puolestamme. Silloin kokemukset saattavat olla hieman haasteellisempia tai ainakin tuntuvat sille.

Olkaa kiitollisia joka päivä, eikä vaan silloin kun tapahtuu jotain kivaa. Jos ihminen on epäkiitollinen suurimmaksi osaksi aikaa, niin siitä tulee tunne, joka valtaa teidät. Silloin ihminen tuntee olevansa epäkiitollinen joka hetki. Siitä tulee todellista elämässä ja elämänne perusluonne, joka vetää taas uudelleen epäkiitollisuutta lisää puoleensa. Kun ihminen opettelee olemaan kiitollinen, tulee hänestä kiitollinen ihminen, joka taas vetää puoleensa positiivisuuta.

Kaikki on siis tunnetilaa ja tunnetila on energiaa

Tunteisiin voimme vaikuttaa omilla ajatusmalleilla. Ajatusmalleihin voimme vaikuttaa muuttamalla ajatuksia. Tämä ei ole mitään rakettitiedettä, kyse on halusta ja siitä, miten haluamme viettää elämämme. Kiitollisuuden tunne on yksi näistä. Ajattelemme usein, että onnellisuus takaa kiitollisuuden. Kuvittelemme, että saamalla jotain, olemme onnellisia, sitten voimme sanoa olevamme hyvinvoivia ja sitä kautta kiitollisia kaikelle. Valitettavasti näin ei tule käymään, koska haluamme tällä tavalla aina vaan lisää, lisää ja lisää. Olemalla ensin kiitollisia, tunnemme voivamme hyvin ja sitä kautta olemme onnellisia. Olen kokeillut kaiken tämän useaan otteeseen.

Kiitollisuusharjoituksen ei tule olla pitkä. Itse teen sen tosiaan pari kertaa päivässä. Meditoin joka päivä. Meditaation yhteydessä teen oman kiitollisuusharjoitteen. Tässä kiitän äiti maata, Universumia yhteydestä, puhdistan oman energiani, kiitän oman energian palaamisesta menneestä ja tulevasta, sekä kiitän valon suojauksesta.

Teen erillisen kiitollisuusharjoitteen joka ilta nukkumaan mennessä. Kirjoitan sen tähän juuri sellaisenaan kuin teen sen. Joka aamu herään kiitollisena kaikesta. Olo on myös näiden mukainen - Huikeeta!

Tässä siis oma kiitollisuusharjoitteeni, voitte tehdä oman versionne juuri sellaisena kuin haluatte:

"Kiitos, että saan kommunikoida Universumin energian kanssa.

Kiitos siitä, että Universumissa minua kuunnellaan.

Kiitos, että kaikki kokemukset mitä tällä hetkellä koen, ovat huikeita, joista olen saanut kokemukseni.

Kiitos kaikista niistä kokemuksista, joita aiemmin olen kokenut "pahoina", tuntuvat nyt suurilta ja sellaisilta, joista olen oppinut. Ne ovat parhaita elämän opetuksiani, joista olen kiitollinen.

Kiitos mitä kaikkea minulle on annettu; asunto, minulla on katto pään päällä, lämmintä vettä, lämpöä, tuulen suojaa, ruokaa, terveys, hyvän olon tunne kaikesta, koko elämäni.

Kiitos lähimmäisistäni kenen kanssa saan jakaa elämäni.

Kiitos avovaimolleni sekä Sisu koiralle, että olette elämässäni. Enempää en enää haluaisi. Kiitos.

Kiitos, että saan auttaa ihmisiä ymmärtämään Universumia sekä henkimaailmaa.

Kiitos, että saan auttaa ihmisiä voimaan paremmin.

Kiitos, että saan puitteet järjestää koulutuksia ihmisille.

Kiitos, että poikaani sekä lapsenlastani ohjataan ja suojellaan.

Kiitos, että saan lähettää universaalia rakkautta, valo ja energiaa isälläni ja äidilleni.

Kiitos, että kaikille ystävistäni ja tutuistani pidetään huolta ja ohjataan

Kiitos että (nimeän tietyt ihmiset, joille pyydän tiettyjä asioita).

Kiitos, että annat rauhaa ja rakkautta koko ihmiskunnalle maapallolla.

Kiitos henkimaailmalle, että olette paikalla sekä kuuntelette minua.

Kiitos enkeleille rakkaudesta ja suojelusenkeleille suojelusta.

Kiitos henkioppaalle sekä auttajasieluille, että olette ohjanneet minut tähän hetkeen ja elämäntilanteeseen. Olen suurkiitollinen kaikesta mitä olette tehneet hyväkseni.

Kiitos Mummolle, Vaarille, Ukille, Mummille että olette auttaneet minua maanpäällisissä asioissa sekä henkimaailmasta käsin. Kiitos, että olette läsnä.

Kiitos Essu tädille, rakkaalle, auttamisesta, kiitos että kohta näemme todellisesti.

Kiitos muille henkimaailmassa oleville tutuille mm. (nimi, nimi) mitä olette tehneet minulle auttaen ja arvostaen minua.

Kiitos, kiitos, kiitos"

Valoa iloa ja kiitollisuutta elämääsi toivottaen

Janne Laakso

Blogin pääkuva: Alexander Laakso

Palaa Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Janne Laakso

Olen Janne Laakso 53v. Helsingistä, perheellinen ja hyvinvointialan yrittäjä. Olen toiminut lähes koko elämäni turvallisuusalalla eri tehtävissä, kansainvälisessä yrityksessä. Viimeisten vuosien aikana olen keskittynyt mm hyvinvointialaan, niin fyysiseen kuin henkiseenkin. Tällä hetkellä omistan yrityksen 4 D Meditation & Wellness, joka keskittyy kokonaisvaltaiseen henkiseen hyvinvointiin. Asetuin ehdokkaaksi kuntavaaleissa 2021 Kristallipuolueen listoilla Helsingin vaalipiirissä.

Omaa henkistä kasvumatkaani ja sisäistä unelmaani työstän rakkauden, totuuden ja ilon kautta. Ihmisten auttaminen, välittäminen sekä pyyteettömyyden esilletuonti ovat lähellä sydäntäni. Kasvun ja totuuden matkalla etsin Universaalia hyvinvointia elämääni, sekä haluan jakaa sitä sanomaa kaikille teille muillekin kirjoitusteni muodossa. Toisinaan kasvaminen ja siihen liittyvä totuus kieltämättä koskettaa, satuttaa, pelottaa, mutta myös rakastaa ja vapauttaa meidät oman egomme vallasta antaen sielumme valon hiljalleen alkaa kukoistamaan ennen näkemättömällä tavalla. Tervetuloa seuraamaan henkisenmatkan aiheisia blogejani.

T. Janne Laakso
www.jannelaakso.fi

Janne Laakso

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...