Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Timo Kalliokoski

Timo Kalliokoski

5.5.2021

vieraskirjoitus:

Tänään Tarot Paratiisin Puut verkkokurssin LIVE:ssä klo 18.30 esittelyssä: Miekat

Miekat edustaa tiedostamista, muutosta suhteessa itseemme ja muihin, purifikaatiota, puhdistumista. Meidän täytyy hengittää ulos turhautumisemme, ilman naamioita, koko ajan valmiina, avoimena. Miten ihmeessä teen sen nyt? Tänään, maskien anonyymissä hautaparaatissa. Koko tämä irvokas näytelmä pyrkii saamaan meidän turhautumisemme voittamaan itsemme ja tarpeemme.

Miekkojen maailmaan pääset sukeltamaan Timon ja minun seurassa tänä iltana klo 18.30 alkaen alla olevasta Youtube-linkistä:

5.5.2021 klo 18.30 alkaen Astron youtube kanavalla Tarot: Miekkojen maailma 

Aloitamme varsinaisen Miekkojen numerokortteihin liittyvän kurssijakson klo 19.00, mutta pölisemme hauskoja jo 18.30 alkaen. Olet siis tervetullut mukaan milloin tahansa.

Varsinainen korttien esittely alkaa keskiviikkona klo 19.00 Zoomissa kaikille kurssin tilanneille ja Youtube kanavan seuraajille. Noin klo 20.00 siirrymme kyselytunnille Zoomin puolelle. Samalla päättyy Youtube striimi.

Illan tallenne jää vain Tarot Paratiisin Puut kurssilaisten käyttöön.

Illalla nähdään!

 

astrologit Seppo Tanhua ja Timo Kalliokoski

Blogi: Tarot, Kosmoksen hengitys ja sydämen lyönnit 

Valtava osa maailman hädästä ja henkilökohtaisista ongelmista johtuu, hiljentymisen, keskittymisen, meditaation, sisäisen puheen ja kuuntelun puutteesta. Kaikki voivat varmaan tunnustaa, että meillä on sisäinen ja ulkoinen elämä. Ongelmien ratkaisut ovat usein niiden ”tyhjässä tilassa”.

Jos meidän sisäinen maailmamme on ihan täynnä samaa sälää kuin ulkoinen elämämme, emmekä koskaan saa siihen muuta näkökulmaa vaan ajaudumme yhä syvemmälle omiin sudenkuoppiimme, emmekä osaa väistää niitä. Tarot on ponnistelemattoman keskittymisen oppikoulu. Se auttaa meitä tyhjentämään itsemme, jotta ajattelumme, tunteemme, tahtomme, rytmimme, tasapainomme ja kasvumme löytää uusia oivalluksia ja reittejä. 

Tarotin symbolikieli on syvällä itsessämme arkkityyppien ja prototyyppien kollektiivissa muistoissa. Siksi se on henkilökohtainen ja yleismaailmallinen. Se antaa meille mahdollisuuden hiljentyä ja täyttyä. Tarot Paratiisin Puut verkkokurssi antaa uudet avaimet Tarottien kautta meditaation ymmärtämiseen. Se näyttää, miten jokainen Tarotin salaisuus on toisiinsa liittyvän tarinan osa, oman Elämänpuusi osa. Kaikki salaisuudet ovat toistensa muunnelmia ja jatkoja ja antavat Sinulle vihjeitä oman elämäsi koreografiaan: mikä liike on menossa, mikä kasvun paikka, mikä kiitoksen ja juhlan aika… 

Kun nostan eteeni kortin, salaisuuden, se tuo aina tähän hetkeen jotakin, mitä mieleni ei ole ennen tiedostanut.  Se asettaa meditaatiolle, sisäiselle hiljaisuuden matkalle lähtökohdan, jota en olisi itse osannut tai pystynyt asettamaan. En tiedä mitään muuta meditaatiota, joka lähtee liikkeelle tällaisesta herätteestä. Vaikka kortit olisivat jo tuttujakin, niiden merkitys muuttuu joka päivä. Elämäntilanteemme muuttuu ja nämä vähitellen tutuiksi käyvät kysymykset saavat yhä uusia sävyjä. Ne ovat kuin hyvä ystävä, jonka kanssa voi kulkea yhdessä, muuttua samaan tahtiin. Tämä ystävä esittää meille yllättävän, suoran, rehellisen, vaivaannuttavan tai ilahduttavan kysymyksen, jota voimme tutkia sen kaikissa ulottuvuuksissa.

Juuri käynnistyneellä Tarotverkkokurssillamme opit vähitellen näiden salaisuuksien syvyyksiä, kasvat oman elämäsi mestariksi. Tämä mestari ymmärtää omaa monikerroksista tasapainoaan, sen rytmejä ja vaatimuksia, hän oppii sitoutumaan omaan kehitykseensä, mutta ei tee siitä ahdistavaa, koska kaiken taustalla on Armo ja Rakkaus. Kun tutustumme näiden kysymysten kautta itseemme ja hiljennymme niiden äärellä, voimme löytää yhteyden todelliseen itseemme ja siihen ainutlaatuiseen ikuisuusolentoon, joka on arkisen persoonamme lisäksi jatkuvassa kommunikaatiossa koko kosmoksen ja sen olentojen kanssa.

Terveisin

Timo Kallikoski

Tarot Paratiisin Puut verkkokurssiin ja siitä kertovaan videoon voit tutustua tästä:
Tarot Paratiisin Puut verkkokurssin esittely

Palaa Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Timo Kalliokoski

Astrologinen tieni on ollut pitkä ja kulkenut monien mielenmaisemien läpi.

Tähtipoikana, ikuisena uteliaana lapsena, olen kysellyt tyhmiä koko tämän matkan ajan ja päätynyt Astrosofiaan. Tämä astrologian suunta edustaa länsimaissa harvinaista sideeristä astrologiaa ja pohjaa ikivanhaan tähtiviisauteen, joka meidän on löydettävä uudelleen ja uutena. Tähtipoika tutkii, meditoi, ja kirjoittaa. Pyynnöstä teen myös omanlaisen tulkinnan Sinulle.

www.leveetaelamaa.com

Timo Kalliokoski

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...