Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

3.5.2021

Kutsu Valon Ninjaksi

Vappu on nyt sitten juhlittu ja kesä pääsee kunnolla alkamaan myös astrologian näkökulmasta katsottuna. Tässä vaiheessa maailmaa ankaralla kädellä muuttava Pluto omaksuu lempeämmän roolin ottaessaan vastaan Merkuriuksen ja Venuksen kolmiota. Pluto ei ole koskaan ollut eikä tule koskaan olemaan negatiivinen planteetta, mutta elämän ja kuoleman hallitsijana se asettaa meille haasteita uudelleen syntymisen muodossa. Niitä on nyt riittänyt tavallista enemmän ja siksi tätä toukokuuta kannattaa viettää mahdollisimman luottavaisissa tunnelmissa. Toki Merkuriuksen neliö Jupiterille ja Auringon neliö Saturnukselle osoittavat samaan aikaan, mitkä asiat ja suunnitelmat ovat käyneet tai ovat käymässä liian raskaiksi ylläpitää tai toteuttaa.

Kutsu Valon Ninjaksi

Valo tulee pohjolasta vuosina 2012 - 2032 ja jäljellä olevien vuosien aikana on hurjan tärkeää pysyä tasapainossa itsensä ja ympäristönsä kanssa. Pluton alkemiakoulu tulee tämän hetkellisen lempeyden jälkeen muuttumaan entistä haastavammaksi ja siinä koulussa pärjää aseiden ja myrkyllisten sanojen sijasta vain hengen valolla. Noin kaksi viikkoa sitten kuulin suojakilvestä, johon eivät pysty mitkään ulkoa päin tulevat henkiset eivätkä fyysiset hyökkäykset. Pystyin näkemään itseni tuon kilven takana täydellisesti rakkauden ympäröimänä valo-olentona. Kilven nimi on EMPATIA. Kuvittele itsesi tällaisena täysin itsevarmana hengen soturina, joka säteilee rakkautta ympärilleen kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Tiedämme molemmat, ettei se ole vielä totta, mutta ehkäpä tunnemme sisällämme sen kuitenkin mahdolliseksi.

Jos pystyt edes kuvittelemaan tuollaisen olotilan,

niin silloin se on jo Sinussa ja tarvitsee vain herättää eloon. Juteltuani vain hetken Kytömäen Tuomaksen kanssa hänen workshopistaan "Lisää empatiaa ihmissuhteisiin" tiesin haluavani kuulla asiasta kaiken mahdollisen ja tiesin myös haluavani jakaa tämän empatiakilven rakennusohjeet kanssasi. Alla olevalla videolla keskustelen asiasta Tuomas Kytömäen kanssa. Uskon, että nauhoitteen katsominen antaa jo sellaisenaan paljon eväitä omaan plutomaiseen uudistumisprosessiin, mutta pidemmällekin voi mennä, jos juttu resonoi hyvällä tavalla.

Toteutamme yhteistyössä Tuomaksen kanssa neljä livesessiota niistä konkreettisista menetelmistä, joilla rakennetaan ensin itse-empatia ja sen avulla tuo pimeydeltä suojaava valokilpi. Neljässä tunnissa oivaltaa uskomattoman paljon ja pääsee hyvään alkuun Hengen Ninja opinnoissa. Live-kurssin hinta on uskomattoman edullinen. Vain 49€, mutta katso ensin alla oleva video ja tee päätöksesi vasta sitten. Sydämesi kyllä kertoo, onko tässä jotain Sinulle. Osallistun itse yhdelle näistä neljästä sessiosta. Tuomas toimii ohjaajana kaikissa neljässä sessiossa.

Ilmoittautuminen "Lisää empatiaa ihmissuhteisiin" workshoppiin:

toimitus@valomedia.fi

Toinen juttu, jonka haluan jakaa tässä blogissa on erään pitkäaikaisen astro-sivuston seuraajan lähettämä koskettava kirje, jonka julkaisemiseen hän antoi luvan. Tässä hänen empaattinen ja voimaa antanut tarinansa meille kaikille luettavaksi:

 "Heippa Seppo ja miksei joku muukin jonka tämä tavoittaa

Itseasiassa , aika huikeeta! Löysin kirjeen jonka olen sulle lähettänyt joskus muutamia vuosia sitten. Luin vastauksesi , mutta en vielä omaa kirjoitustani jotta pysyn "asiassa " itseni kanssa.

En oikein ole vielä edes päättänyt tämän sisältöä , mutta jostain kummasta mulla tuli nyt vapaa päivänä yksin kotona olevana sellainen fiilis, että mun on pakko kirjoittaa teille (ei aavistustakaan tuleeko tästä lyhyt vai pitkä ja koska tämän lopulta edes saan valmiiks, mut katotaan miten tää etenee) . Mulla on ollut erittäin kummallinen aamupäivä, raskas, MUTTA yksi tärkeistä päätepisteistä jotka mun matkalla on tarvittu , jotta "minussa itsessäni tulee jotain valmiiksi" tai.. uudeksi pikemminkin.

Mun matka on oikeestaan alkanut tän astrologian kanssa noin 16.v . Äiti tilasi apulehteä ja siellä välissä oli pieni vihkonen jossa kerrottiin luonteista ja sen sellaista, muistan tietysti myös sen viikonpäivän ja myös WC:n missä istuin. (Olen horoskoopissa neitsyt ja ainakin nyt mun 40 elämän vuoden elämän perusteella mun kartan täytyy olla ainakin hieman erikoinen , on sen verran ihana matka itseni kanssa ollut... no niin asiaan ) tällöin vuosi taisi olla -96 tai 97-. Ensimmäisen kerran Seppo suhun "tutustuin" tai sut löysin kun meille tuli ensimmäinen kauheen kokoinen loota, jota kutsuttiin tietokoneeksi ja silloin vuosi oli 2003. Sitten pikkuhiljaa aloin astrologian avulla tutustua itseeni ja sitä kautta onnistuin analysoimaan ja löytämään JUURI niitä oikeita pointteja elämän varelle, niin työssä, äitiydessä, rakkaudessa ja yksinkertaisesti kaikessa. Se mikä tuntui NYT juuri tärkeältä mun saada kertoa oli kehu tuosta Auringon paluu -tulkinnasta. Voi vitsi ja ai , että ! Mulla taitaa olla nyt 4 tulkinta vai kolmas, mutta kuiitenkin.

Ensin kun opettelin muilla tulkinnoilla tutustumaan itseeni ja sitä kautta myös lapsiini , sitten kumppaniin jonka kanssa olen elänyt tässä 15 vuoden ajalta.. jne. Ja olen saanut aina itseni kokonaiseksi ja "apua" oikeilla hetkillä kun oon tuota Auringon paluuta lukenut ja etsinyt vastauksia. Varmaankin arvaat tällä mun analyyttisellä kyvyllä , että mä oon jo melko hyvin oman pääni kanssa sinut nyt 40 vuotiaana, MUTTA taivas varjele minkä intuitiivisen matkan olen päässyt tekemään näiden ja koko astrologian avulla. Mä oon huono noissa kartoissa ja niiden tulkinnassa, joten parhaat "ohjeet" joiden kautta olen tehnyt päätöksiä on ollut lukea tuota Auringon paluuta ja sitä kautta lukea teidän kaikkien Blogeja aina kun osuu silmään sopivasti :)

Muuten musta tuntuu , että oon AIVAN käsi tässä tietotekniikassa vaikka operaattori alalla olenkin nyt kolmatta vuotta töissä ja OIKEESTI täällä Espanjassa , edelleen. Katsoin että tuon edellisen meilin olisin lähettänyt joskus marraskuussa kaiketi, juuri muutama kuukausi tänne jäämisen jälkeen. ja HUH kaikki tää miten olen ihmisenä löytänyt oman polun, valon , erilaisuuden, elämän ja rohkeuden. Kaiken uskomalla , että kaikelle on tarkoitus ja oikea. Ihmiselle, jolla on ollut 25 vuotta samat ystävät ja kotikaupunki, melkein sama kotikin. Tekee näin rohkeita päätöksia ja etsii itsensä maailmalta, niin ai että.

Vaikeinta oli viime syksynä täällä jolloin viimein sen viimeisen kysymyksen ääreen : " Miksi muiden mielipiteillä on merkitystä ?" Löysin pitkän ja todella vaikean syksyn OIKEAN vastauksen : "Miksi IHMEESSÄ mä en rakasta omaa erilaisuuttani ja OLE siitä ylpeä herranjestas!! " ja Bingo <3 Jouduin kirjoittamaan ajatuksia ylös silloin kun sain näitä "viestejä" ja muutaman kerran jälkeen onnistuin kääntämään mun sydämmen heti oikeaan suuntaan. Tähän mun meillä olevaan : " Vaaka auringonpaluukarttasi nousevana merkkinä"-jaksolla oli erittäin suuri merkitys kun ymmärsin tämän kirjoituksen :

" Tämän auringonpaluuvuoden suurimpana haasteena ovat herkistyneen tunnemaailmasi heijastukset muista ihmisistä, joiden mieltä et diplomaattisessa olotilassasi haluaisi loukata. Elämä kuitenkin tulee nyt osoittamaan kerta toisensa jälkeen, että vain sinun tunteillasi on merkitystä lopputuloksen kannalta." ja sen jälkeen HETI jatkona: " Aineenvaihduntasi reagoi negatiivisiin ihmissuhteisiin Tämä Vaakanousuinen auringonpaluuvuosi hallitsee kehossa neste-, aineenvaihdunta ja hormonitasapainoa, joka taas on yllättävän suurelta osin riippuvainen tämänhetkisestä mielentilastasi. Jos jostain syystä olet enemmän antavana kuin ottavana osapuolena, tulee tämä vuosi nostamaan hormonihäiriöt, munuaisvaivat ja virtsatieongelmat palauttamaan sinua takaisin tasapainoisempaan elämään. Kun sinun on pakko huolehtia itsestäsi, alkaa myös elämä maistumaan hetki hetkeltä paremmalta. Kaikki ihmissuhteet kannattaa nyt arvioida uudelleen ihan vaan kunnossa pysymisen vuoksi. Pahimmat henkiset myrkyt kerääntyvät läheisistä ihmissuhteista, joiden kautta mahdollisesti otat vastaan aiheetonta negatiivista palautetta ja negatiivisia reaktioita. Puhdistaessasi tämän osa-alueen, tulee myös fyysinen kehosi vapautumaan haitallisista tekijöistä."

Mulla on ollut tosi vahvoja henkisiä kokemuksia joiden kautta mun fyysinen olo todella huono, Työt on kuitenkin auttanut mua pysymään elämässä kiinni ja kuten varmaan lottoot niin työntekijänähän mä oon ihan loistava, etenkin silloin kun oma henkinen elämä on retuperällä ja jännä juttu siinä mä onnistun aina :D !!! Tänä ja nyt muutamana vuonna jo oon kuitenkin tehnyt hyviä valintoja työelämässä ja saanut ääneni kuuluviin mulle tärkeässä asiassa, asiakaspalvelussa ja siitä miten me kohdataan toisemme päivittäin ihmisinä :) Tää on tärkeää ja mulle sydämmen asia. Ei kuitenkaan se mitä teen lopulta, mutta sinne mä en ole vielä ajatuksissani päässyt :) Teidätkö, tänään tuli kuitenkin hetki jolloin sain klousattua viimeisen etapin mun henkisellä polulla joka on vaikuttanut muhun ja mun toimintaan syvästi koko elämän :) tarve sopeutua ja miellyttää muita ja se viimeinen jonka hyväksyntää aina hain, eli äidin. Tänään sain (tai löysin ekan kerran sanat) joilla sain kerrottua, että hän on minulle kovin rakas, mutta hänen täytyy ymmärtää että VAIN minä voin elää elämääni. kontrollionnin on loputtava, jotta pystymme rakentamaan suhteen keskustelemalla. Nimittäin juuri hän on yksi niistä Leijona ihmisenä,joka mun pään pitää kasassa sekä pelastaa minut viime kädessä MIKÄLI tarvetta on. Kuitenkin oma kokemukseni heijastelee , "kun mikään ei riitä"-fiilikseen. Ja tätä en ole saanut sanottua. Nyt tein sen ja vapauduin jostain . En vielä tiedä mistä :)

Ensimmäisenä tämän tehtyäni, kiitin erästä ystävääni joka on muutaman vuoden kipuilut ja karanteenit (täällä espanjassa) sekä etätyön stressit sun muut rakkaudet jakanut mun kanssa, seuraavana kiitin mun elämäni rakkautta (sanotaanko vaikka näin) joka taas on sillä samalla tavalla kiltti kun minäkin ja juuri siihen rakastuin hänessä. Tää on mun prinsessa satu selkeästi. Sen jälkeen otin sohvalla happea hetken ja mietin, että haluaisin kiittää jotain sellaista henkilöä joka oikeesti on kulkenut mun rinnalla tämän koko kasvun, jotta olen saavuttanut tämän "prisessa unelman ja henkisen tasapainon" niin tiedätkö se olet juuri sinä ja sinun tiimisi. Ihan vaikka vaan jo viikkovillityksen muodossa ja blogien muodossa. Joten , kiitos. Olen matkalla jonnekin ja äärettömän kiitollinen sekä tasapainoinen. Jännintä tässä kaikessa on se, että oikeasti kaikenmaailman arjen kipuilut ja huolet olen kuitenkin hullummin kun koskaan käynyt läpi tässä meidän vuoden suhteessa mun miehen kanssa ja se on ollut rankkaa. Niin siitä huolimatta vitsi miten hienosti me ollaan pystytty tukemaan toisiamme tässä matkassa.

Usko on loppunut välillä kesken, mutta sitten olen lukenut Auringon paluuta... ja BINGO minun tunteeni on nyt tärkein ja sydämmen valinnat ja puf... olo helpottuu ja taas oivallan jotain. Nuo kaikki tulkinnat ovat olleet tarpeellisia aina juuri siihen oikeaan hetkeen ja niinhän se on tarkoitettu... ja siksi mä kirjoitin tän sulle, just nyt :) Palataan taas ja jännityksellä luen , mitä olen halunnut sulle kertoa reilu kaksi vuotta sitten !

Mä luulen, että nyt sain sanottua kaiken oleellisen ja haluan toivottaa sinulle oikein mukavaa kevättä.

Täällä ollaan ja seurailaan taustalla ja teen kyllä omalla henkisellä työlläni hyvää myös muille ihmisille ja mikä parasta , oot mun mentori vaikella hetkillä jatkossakin

Ystävällisin terveisin , Sonja"

Sonjan viestin innoittamana jatkoin vielä tämän viikon 9.5.2021 asti Auringonpaluu tulkinnan tarjousta ( 2 tulkintaa 1 hinnalla vuosien 2021 ja 2022 tilaajalle, jolla ei ole AP-tulkintaa tällä hetkellä voimassa) ja sen voit tilata VAIN tästä linkistä: 

Kaksi Auringonpaluu tulkintaa yhden hinnalla tästä linkistä

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...