Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

26.4.2021

Täysikuu ja hulinavappu

Tämä viikko käynnistyy jännittävillä ja usein hiukan ahdistavilla tunnelmilla Täydenkuun heijastaessa meille Uranuksen ja Auringon kumouksellista vapausenergiaa. Vaikka kaikki asiat olisivat aivan loistavasti, saattaa tämä alkuviikko mennä pienessä odottamattomassa vapinassa. jotkut tunnistavat hyvinkin selvästi mikä mättää ja toiset eivät saa mitään otetta tavallista itsenäisempään ja riidanhaluisempaan sisäiseen olotilaansa. Parhaimmillaan elämään vain putkahtelee uusia yllättäviä asioita jostain alitajunnan syövereistä ilman minkäänlaisia vapinoita.

Ajankohtaista:

Kuuluitpa sitten enemmän tai vähemmän vapisevaan koulukuntaan, niin joka tapauksessa olet matkalla vapaampaan ja riippumattomampaan elämään niiden oivallusten avulla, joita täysikuu nyt nostaa esille. Uranus on uusien keksintöjen ja elämään kuuluvien yllättävien uudistusten planeetta, joka samalla muistuttaa siitä, että oman elämän kehittäminen on jatkuvaa vallankumousta ulkopuolelta asetettuja odotuksia ja vaatimuksia vastaan. Aina löytyy joku, joka ei ollenkaan tykkää näistä omituisista älynväläyksistä ja siihen tulee suhtautua positiivisesti. Vastavoiman ilmaantuminen kuvioihin on merkki jostain itsellesi arvokkaasta ja merkityksellisestä uudesta askeleesta, jota ei kannata jättää ottamatta jonkun kiukuttelun vuoksi.

Keskiviikon Astro-zoomissa

juttelemme hiukan tarkemmin vappuviikonlopun tunnelmista ja katsomme ehkä muutamasta kartasta, miten tuo räjähdysherkkä tunnelma saattaisi ilmetä kyseisen henkilön elämässä. Pahoittelen jo etukäteen sitä, että vain murto-osa halukkaista saa karttansa tutkimusten kohteeksi. Ideana on kuitenkin se, että tuo tutkailu toivottavasti auttaa hahmottamaan oman kartan tekijöitä edes hiukan aiempaa paremmin. Oman syntymäajan voi ehdottaa tutkittavaksi heti zoomin avautuessa keskiviikkona klo.18.30 zoomin chattiin. Valitsen sieltä satunnaisotannalla muutaman kartan kaikkien ihmeteltäväksi.

Tästä linkistä zoomiin 28.4 klo 18.30 alkaen

Videolla esittelen myös Auringonpaluu tulkinnan omalla kartallani. Vaikka käyn sen läpi hyvin pintapuolisesti, niin silti siitä välittyy juuri sellainen tulevaisuudenkuva, jota koen hiukan jo nyt eläväni. Osa tulkinnasta on selvästi haastavaa, mutta tavalla, jota odotan innolla tapahtuvaksi. Uudet tuulet ovat todella tervetulleita ja näkyvät aivan varmasti myös Astron tarjonnassa, kun päästään kunnolla vauhtiin. Se tulee olemaan jotain sellaista, josta en itsekään tiedä vielä yhtään mitään. Huh huh.

Minulle tämä Auringonpaluu on henkisesti kaikkein voimaannuttavin tulkinta, joka antaa loistavan pohjan seurata omaa Astrokalenteria ja sen planeettaohituksia. Tulkinta kuvaa aurinkovuoden henkistä kasvua ja henkisiä mahdollisuuksia planeettojen huonesijaintien perusteella.

Tällä viikolla Auringonpaluu tulkinta on tarjouksessa tilaajille, joilla ei ole voimassa olevaa Auringonpaluu tulkintaa. Tilauksessa saat menossa olevan AP tulkinnan ja seuraavasta syntymäpäivästäsi alkavan tulkinnan (Tarjousta ei voi jakaa kenekään muun osapuolen kanssa). Tarjous on käytettävissä vain tätä alla olevaa linkkiä käyttämällä. 

2 Auringon Paluu -tulkintaa yhden hinnalla!

P.S. Youtuben liveen pääsee keskiviikkona 28.4.  18.30 alkaen tästä: Astron youtube kanava

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...