Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

23.4.2021

vieraskirjoitus:

Sukellus sisäiseen maailmaan 

Vesissä toinen silmä, toinen kirkas. - William Shakespeare 

Perjantaina 23.4. Mars siirtyy kaksosten merkistä ravun merkkiin. 19.4. Aurinko ja Merkurius siirtyivät oinaan merkistä härän merkkiin, jossa on myös Venus. Olemme siirtyneet tulimerkistä maamerkkiin ja ilmamerkistä vesimerkkiin. Aurinko ja Mars ovat luonteeltaan maskuliinisia. Niiden välinen sekstiili on positiivinen aspekti, joka lujittaa ja vahvistaa tahtotilaa. 

Uranuksen, Venuksen, Merkuriuksen ja Auringon konjunktio muuntaa härkä energiaa arvaamattomammaksi. Uranus on mytologisesti taivaan alkuvoima. Uranuksen ja Gaian eli äitimaan liitosta on syntynyt suuri osa mytologisista hahmoista. Saturnuksen neliöt härässä olevalle stelliumille kyseenalaistaa ja tarkistaa, onko syntyvän voiman rakenteet tarpeeksi kestäviä. Saturnus oli yksi Uranuksen sekä Gaian lapsista, joka nousi isäänsä vastaan. 

Kreikkalaiset eivät harrastaneet kohtuutta, teorioissaan enempää kuin käytännössäkään. Herakleitos väitti kaiken muuttuvan; Parmenides vastasi, ettei mikään muutu.  -Bertrand Russel 

Tiistaina 27.4. klo 6:31 on Täysikuu skorpionin merkissä. Tämän kertainen Täysikuu on superkuu eli se on radallaan lähimpänä maata ja näyttää normaalia suuremmalta. Sydämen omistautuva pyhä liekki Vesta on neitsyen merkissä ja antaa tukensa Auringolle ja Kuulle. Siinä missä Aurinko ja Kuu ovat taivaan valot ja taivaallinen pariskunta, Vesta on palava soihtu, joka valaisee asioita, jotka ovat sydämen sekä merkityksen kannalta tärkeitä. 

Täydenkuun kartan nouseva merkki on 12 astetta kaksosissa, kun paikkakunnaksi laitetaan Tampere. Kuunnoususolmu on 11 astetta, joten se on konjunktiossa Nousevaan merkkiin. Sekä Khiron että Saturnus tukevat Kuunsolmujen sekä askendentin ja deskendentin välisen sillan.  

Vapauden voima on rajaton, kaikkiin suuntiin. Se on taivas sisälläsi. -Munkki Serafim 

Tämän kerran Täysikuu nostaa ihmissuhteet sekä oman identiteetin ja elämäntarkoituksen kysymykset esille. Heräämme tutkimaan olemmeko omalla paikallamme elämme sekä sen merkityksellisyyden suhteen. Voimme vahvistaa omaa voimaamme keskittymällä asioihin, mitkä vahvistavat ja tukevat myös tulevaisuuden suuntaviivoja. Jos taas keskitymme asioihin, jotka upottavat tai vievät liian syviin vesiin, aika voi olla hyvin raskasta. Emme voi aina hallita tunteitamme, mutta jos uskallamme antautua kuulemaan alitajunnan syviä sanomia, voimme paremmin antautua niille. Usein haasteellinen käyttäytyminen kertoo puolustusmekanismeista, minkä takana on kipu. Haavoittuneet eläimet puolustautuvat raivokkaasti. Niin toimimme mekin. Täydenkuun aikaan tunteet voivat ylikorostua eli ne eivät aina kerro puhdasta sanomaa ihmisistä, joita kohtaamme tai tilanteista, mihin ajaudumme, vaan saatamme reagoida niihin normaalia vahvemmin.  

Pluton perääntyvä vaihe alkaa keskiviikkona 28.4. Tätä ennen se pysähtyy lisäten aikaan hautuvaa tunnelmaa. Pluto on kauriin merkissä. Sen neliö oinaan merkissä oleville Cerekselle sekä Erikselle voi nostaa eripuraisuudet, ristiriidat sekä tarpeet esille. Pluto on skorpionin hallitseva planeetta. Täydenkuun ollessa skorpionin merkissä, sekin vahvistaa Pluton ajallista merkitystä. Placidus huonejärjestelmällä Pluto on 10. huoneessa. Mc eli keskitaivaan piste on 20 ja Pluto on 26 astetta kauriin merkissä. 12. huone on erittäin vahvasti korostunut. Siellä on Pallas, Neptunus, Khiron, Eris, Ceres, Aurinko, Uranus, Venus, Merkurius sekä Lilith. Kuunsolmu on Tampereen tiedoilla (sekä siitä pohjoiseen) samaisessa huoneessa, mutta esimerkiksi Helsingin koordinaateilla 1. huoneessa. Kuu on 6.huoneessa. 12 ja 6. huoneen välinen silta on maailmankaikkeuden, äärettömyyden ja hahmottoman suhteuttamista arkeen, rutiineihin, perustarpeisiin, voimavaroihin sekä terveyteen. Jos emme pidä huolta jaksamisestamme, kadotamme itsemme. Jos taas annamme itsellemme luvallista aikaa olla tyhjän päällä, ilman odotuksia, voimme oivaltaa ja ymmärtää elämämme kannalta tärkeitä kokonaisuuksia. Elämänverkostot aktivoituvat aistittaviksi ja voimme päivittää itsemme samalla taajuudelle.  

Hiljaisuus on tila, jossa ihminen voi kuljeskella omassa syvyydessään. Voin olla yksin oman itseni kanssa ja tuntea, kuka olen. Olenko tyytyväinen siihen, mitä olen juuri nyt? Onko jotain sellaista, mitä minun täytyy tehdä voidakseni olla se, joka haluan olla? Sitä on hiljaisuus: Olla yksin oman itsensä kanssa ja ajatella, mitä haluaa olla ja tehdä. -Anne Fried 

Lempeää viikonloppua sekä Täydenkuun aikaa!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse? 

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...