Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

3.4.2021

Sinun missiosi aika?

Maanantain blogissani haluan jakaa kaksi asiaa. Oman lyhyen tarinani 30v sitten käynnistyneestä urastani Astrologina ja toiseksi mahdollisuuden tutustua ystäväni ja mentorini Andy Hopin perustamaan Tekijäakatemiaan. Andyn astrologinen kartta ja mielenkiintoinen tarina hänen matkastaan Tekijäakatemian vetäjäksi löytyy tästä videosta. Videon alla olevasta linkistä voit tutustua Tekijäakatemiaan.


https://tekijaakatemia.fi/?ref=seppotanhua1

30 vuoden matkani ammattiastrologina. Olin kahdeksankymmentäluvun loppupuolella töissä vakuutusyhtiössä. Olin työskennellyt siellä jo 10 vuotta ja pidin työstäni. Sitten alkoi tulla muutoksia, organisaatiossa ja muutenkin. Tyttäreni vakava epilepsia oli vaikeassa vaiheessa ja vähitellen työkin alkoi tuntua stressaavalta.

Samoihin aikoihin opiskelin Reiki 2 -kurssin ja sain kuulla parantajasta, jolle kirjoitin kirjeen. Kerroin tyttäreni tilasta, kuinka vakava se oli ja ettei lääkkeitä voinut enää lisätä. Kysyin mitä voisin tehdä tyttäreni olotilaa parantaakseni. Romantikkona lupasin tuossa kirjeessä hoitaa oman osuuteni, mikä ikinä se sitten olisikaan.

Sitten jotain ihmeellistä tapahtui ja tyttäreni tila parani huomattavasti vuorokauden sisällä. Tämän jälkeen en enää pystynyt tekemään päivääkään töitä vakuutusyhtiössä, vaan irtisanoin itseni ja jouduin tietenkin karenssiin. Samalla kuitenkin leijuin ilmassa, vaikka minulla oli paljon velkaa ja huono taloudellinen tilanne.

Aloin opiskella vyöhyketerapiaa ja opiskelin diplomivyöhyketerapeutiksi. Sain tuloksia ja asiakkaita oli paljon. Samalla sain ajatuksen ryhtyä mainos- ja uutisvideoiden tekijäksi. Hetken aikaa kaikki meni aivan loistavasti.

Sitten kaaduin jäätiköllä ja loukkasin olkapääni, enkä voinut enää tehdä vyöhyketerapiaa. Kuningasajatuksena syntyivät kurssit astrologiasta, johon liittyviä tulkintoja olin tehnytkin jo aiemmin. Tästä lähtien astrologia on ollut toimintani keskiössä. On tärkeää tiedostaa oma missio, jota haluaa edistää. Tuossa vaiheessa ei ollut mitään muuta vaihtoehtoa. Alku oli suorastaan tuskaista kamppailua toimeentulon kanssa. Ensimmäisillä kursseillani oli 1-3 opiskelijaa ja tappiolla mentiin muutama vuosi niiden osalta.

Kehitin toimintaani vähitellen ja maksoin ulosottoon lainojen korkoja. Olin luotottomassa tilassa yhteensä seitsemän vuotta. Silti en ole päivääkään ole katunut yrittäjäksi lähtemistä. Kun sain maksettua kaikki lainani pois 20 vuotta myöhemmin, tuntui mielettömän hyvälle. Jos alkuvaiheessa olisi ollut joku, joka olisi neuvonut kuinka kannattaa toimia, olisin päässyt jaloilleni nopeammin. Ei olisi tarvinnut olla niin vaikeaa.

Lähdin vain tekemään, sillä koin ettei minulla ollut vaihtoehtoja. Lähdin tekemään jotain sellaista, josta pidin. Vakuutusyhtiön kavereiden kanssa olimme miettineet monenlaisia yrityskuvioita ennen lähtöäni. Meillä oli kolmen kaverin ryhmä, jonka kesken mietimme, kuinka pääsisimme oravanpyörästä pois. Vain minä lähdin siinä vaiheessa. Kaksi kaveriani hiukan myöhemmin.

Oma yrittäjyys on muuttunut todella paljon 30 vuoden aikana. Alussa se  oli yksin ideoimista ja yksin tekemistä, vaikka minulla oli ihania kollegoja auttamassa ilman palkkaa. Se oli iso askel muutama vuosi myöhemmin, kun rakensin poikani ja hänen ystävänsä avustuksella nettisivut. Verkkomainoksilla sain jo kuukauden sisällä enemmän tilauksia kuin lehti-ilmoitusten kautta. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee jo useita henkilöitä, niin Suomessa kuin ulkomailla. Enää ei tarvitse tehdä yksin, kun on omat tekijät asiakaspalvelussa, markkinoinnissa, grafiikassa ja it-puolella sekä muita alan henkilöitä tuottamassa sisältöä sivustolle.

Olen usein törmännyt siihen, että perheeltä ja ystäviltä ei saa tarpeeksi tukea. Siksi on tärkeää, että on osa jotain heimoa, jolta saa tukea ja joka tuo lisää itsevarmuutta. Silloin vire pysyy päällä silloinkin, kun tulee haasteita, sillä niitäkin hetkiä tulee. On tärkeä päästä juttelemaan jonkun kanssa, joka osaa kannustaa.

Yrittäjyys on iso askel ottaa. Yrittäjyys on kuitenkin se, mitä itse en suostu vaihtamaan pois. Raha ei ole se tärkein juttu, vaan vapaus. Saan tehdä omaa juttua, omalla rytmillä ja omalla agendalla. Samaa olen kuullut monilta henkisen alan pienyrittäjiltä, joita pyrin nykyään auttamaan esimerkiksi näkyvyyden saamisessa.

Se saa jatkamaan yrittäjänä, että elämän laatu on parempi. On tullut vietettyä vapaa-aikaa ja matkusteltua. Olen tosi onnellinen nyt, että olen muutaman burnoutin jälkeen onnistunut luomaan itselleni leppoisan tavan tehdä duunia. Teen päätökset itse ja samalla näen oman työn tulokset. Olen itse vastuussa siitä mitä tienaan. Todella pitkään urani alussa elin aivan toimeentulon rajoilla ja silti elin koko ajan omaa unelmaani. Vaikka tulot putosivat noin viidesosaan vakuutusyhtiöstä lähdön jälkeen, en hetkeäkään miettinyt palaamista. Vapaus kutsui enemmän kuin raha.

Tässä 6 vinkkiä sinulle, joka mietit oman liiketoiminnan luomista tai kehittämistä:

1. Anna itsesi kasvaa ja kehittyä - voit tehdä paljonkin oman luovuutesi eteen

2. Rakenna hyvä perusta - ymmärrä, että pohjatyöt ovat tärkeimmät työt

3. Älä lannistu, kun takkuaa, sillä alussa takkuaa aina

4. Kunnioita omaa vireystilaasi - kun ei jaksa, on viisaampaa levätä 
kuin tehdä väsyneenä

5. Hanki ympärillesi niitä, joilla on kokemusta yrittämisestä

6. Yrittäjyyttäsi tukevaan koulutukseen sijoittaminen on olematon summa verrattuna siihen, miten paljon siitä on apua

20 vuotta sitten käymäni yrittäjäkurssi kesti vain muutamia päiviä. Tämä valtion tukema kurssi sisälsi pelkkiä kalvosulkeisia, eivätkä sen vetäjät pitäneet siitä mitä tekivät. Kantapää onkin toiminut minun kouluttajanani. Olen oppinut kokeilemalla ja virheitä tekemällä. Jos olisin alun alkaen hankkinut ympärilleni ihmisiä, joilla on kokemusta yrittäjyydestä, olisin voinut olla 5 vuotta aiemmin jaloillani. Nykyään on onneksi helpompi löytää tukea yrittäjyyteen.

Tutustuin Andy Hopiin Tampereen Centrellä vuosia sitten. Andyn kautta tulivat tutuiksi hänen perustamansa Täysii-seminaari sekä Tekijäakatemia. Olen ollut myös Andyn haastateltavana 101 tarinaa yrittäjyydestä -haastattelusarjassa. Arvostan sitä, miten Andy on jaksanut viedä projektejaan sinnikkäästi eteenpäin.

Täysii-seminaari on hieno konsepti, jonka videotallenteita olen katsonut ja ne ovat mielettömän hyviä. Tekijäakatemiaan minulla on iso luottamus. Tiedän, että yrittäjyyttä aloittava ihminen saa siitä paljon tukea tekemiselleen. Andy on luonnonlahjakkuus tekemisessä, hän ei hätäile eikä hermostu. Hän on luonut käsittämättömät verkostot, joiden arvoa ei pysty millään mittaamaan ja jotka ovat kurssilaisten käytössä kurssin aikana.

Andyn perustama Tekijäakatemia on valmennuskokonaisuus, jonka avulla voit luoda omasta intohimostasi kannattavan liiketoiminnan.

Menestyvää liiketoimintaa on vaikea luoda, jollei tunne itseään ja ymmärrä omia toimintamallejaan. Siksi Tekijäakatemiassa keskitytään liiketoiminnan rakentamisen lisäksi myös tukemaan jokaisen osallistujan omaa kasvun matkaa.

Miltä tuntuisi elää, jos tekisit unelmiesi työtä? Tuntuisiko se edes työltä? Haaveiletko koskaan unelmatyöstä, jossa ansaitset hyvin, luot arvoa muille ja pidät samalla hauskaa?

Oletko toivonut, että olisi tapa määrittää oma ansiotasosi ja tehdä mitä haluat… ja joku näyttäisi sen kädestä pitäen? Jos tämä kuvasi yhtään sinua, niin nyt on tilaisuutesi!

Haluatko jatkaa samaa rataa vai lähdetkö tavoittelemaan todellista unelmatyötä saman henkisessä ryhmässä? Ryhmässä, joka ymmärtää ja tukee sinua matkallasi. Tutustu formaattiin alla olevasta linkistä ja tule mukaan, jos näkemäsi resonoi.

Katso lisätiedot tästä: https://tekijaakatemia.fi/?ref=seppotanhua1

Koska toimin Tekijäakatemian kumppanina, saan palkkion kauttani Tekijäakatemiaan liittyneistä.

BONUS

Samalla laitan hyvän kiertämään. Kun liityt mukaan oheisen linkin kautta TI 13.4.2021 mennessä, saat lahjaksi Henkilökohtaisen astrologisen tulkinnan itsellesi ja yrityksellesi (arvo 100€)

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...