Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

14.3.2021

Työkalu Korkeampaan tietoisuuteen

Viime viikko oli hämmentävän outo ja samalla rauhoittava. Juuri mikään ei mennyt putkeen, mutta lopulta viikosta jäi erittäin hyvä maku tajunnan pohjalle. Olen jo pari kuukautta hiljentynyt säännöllisesti yhdellä selkeällä intentiolla: Olkoon elämäni tasapainoista, kiireetöntä ja mielekästä. Meditaatiossa annan valon virrata kehooni opastamaan minua päivän toteutumisessa suuren suunnitelman mukaisesti. Apuna käytän myös päivän Tarot-korttia, joka antaa poikkeuksetta viisaita neuvoja alkavaan päivään. Tämän päivän Tarot korttini on Miekkojen 9 eli "Julmuus"

.

Joku voisi kuvitella, että tämä on huono kortti, mutta upeampaa ohjaavaa ideaa en olisi millään voinut tälle blogin kirjoituspäivälle saada. Olen kortin sanoman ja intentioni mukaisesti irrottautumasta monista vanhoista rutiineista ja joudun työskentelemään kahlitsevien ajatusteni (miekkojen) kanssa, jotta uskaltaisin heittäytyä tekemään asioita uudella ja mielekkäämmällä tavalla. Uusi aamu on koittamassa ja tunnen sen selvästi sisimmässäni. Kortti auttaa minua luopumaan julmuudesta itseäni kohtaan ja mikäpä sen ihanampaa.

Lähitulevaisuus: Onnistuimme monien ongelmien jälkeen avaamaan Tarot verkkokurssimme viime viikon puolella ja tällä hetkellä uudessa yhteisössämme on jo yli 200 jäsentä. Tulemme yhdessä Timon kanssa availemaan Tarot-korttien saloja lukuisissa webinaareissa, jotka jäävät kurssin tilanneille katseltaviksi itselle sopivana ajankohtana. Webinaareissa käsittelemme aluksi aroavaisuuksia tai ennemminkin yhtäläisyyksiä eri tarot-pakkojen välillä, korttien sanomaa valintatilanteissa, ihmissuhteissa ja muissa mieltä askarruttavissa tilanteissa sekä korttien ja astrologian välistä saumatonta yhteyttä.

Tarot verkkokurssin opastus- ja tilaussivulle tästä

Vaikka kurssi itsessään on erittäin kattava kuvaus jokaisen tarot-kortin sanomasta, tulee merkittävin osa oppimisprosessia olemaan aluksi viikottain toistuva webinaari niistä aiheista, joista kurssilaiset haluavat lisätietoa. Avaamme myös Telegram-ryhmän, jossa asioista ja omista kokemuksista pääsee keskustelemaan muiden kanssa. (Ohjeita tulee myöhemmin)

Suurin oivallus kurssilaisille tulee varmasti olemaan korttien positiivinen viisaus silloinkin, kun kortin nimenä on pettymys, julmuus, kuolema tai hirtetty joitakin mainitakseni. Tarotit ovat alkemian vanhimpia välineitä yhdessä astrologian kanssa. Jokainen kortti johdattaa kohti valoa, tietoisuutta ja rakkautta siinä tilanteessa, kun kortin nostaa. Alkemian pohjimmainen idea on jalostaa lyijystä kultaa eli käytännössä vaikeuksista valmiuksia, pettymyksistä uusia mahdollisuuksia jne. 

Suosittelen katsomaan tämän lyhyen videon, jonka Timon kanssa teimme juuri ennen kurssin julkaisua. Se antaa hyvän kuvan kurssin laajuudesta ja sisällöstä. Kurssivideoita kuvatessamme saatoin vain hämmästellä Timon ammentamaa tietomäärää, jota en edes yrittänyt sisäistää kerralla. Samaa lempeyttä itseä kohtaan suosittelen jokaiselle kurssin tilanneelle tai tilaavalle. Kokonaisuus on laajuudessaan käsittämättömän laaja, mutta samalla uskomattoman looginen. Korttien sanoman pystyy kunnolla sisäistämään vasta jonkun aikaa niitä käytettyään ja käytäntöön sovitettuaan. Tämä kurssi on lähtölaukaus omalle alkemistiselle tutkimusmatkalle, joka kestää tämän elämän loppuun saakka ja sen jälkeen sitten seuraavissa elämissä.

Siirry tutkimaan Tarot Paratiisin Puut kurssin sisältöä tästä

Seppo Speciaalissa tänään aiheena Janne Laakson blogi: Mitä täällä tapahtuu-mikä ihmeen kulta-aika?

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...