Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Timo Kalliokoski

Timo Kalliokoski

10.3.2021

vieraskirjoitus:

Tarot vahvistamassa oman Elämänpuumme kasvua

Elämä ja maailma on mielekäs ja viisas.

Tätähän on lähes mahdoton uskoa, ikkunasta ulos katsellessa, uutisia seuratessa, oman elämän välillä kohtuuttomien ongelmien kanssa painiessa. Me unohdamme arjessa ja maailman järjettömässä kaaoksessa oman totuutemme etsimisen, merkityksellisyyden välttämättömyyden. Kaikki me olemme tosiasiassa ikuisia kasvutarinoita, jotka täällä kehollisessa elämänmuodossa unohdamme jumalolevaisuutemme. Me olemme kasvamassa kohti alkuperäistä yhteyttä, emme samanlaisina kosmisina lapsina, joina paratiisista poistuimme, vaan vapaiksi kasvaneina Kaltaisuuksina. 

Hermeettisen filosofian ja näin myös Tarotiksi länteen ”inkarnoituneen” egyptiläisen viisausperinteen ydin tiivistyy seuraavaan uskomattoman hyödylliseen ja käytännölliseen periaatteeseen:

”Se, mikä on ylempää, on alemman kaltaista ja se mikä on alempaa on ylemmän kaltaista, jotta Ykseyden ihmeet voivat toteutua." 

Tarotin symbolikieli on syvällä itsessämme arkkityyppien ja prototyyppien kollektiivissa muistoissa

Siksi se on samalla henkilökohtainen ja yleismaailmallinen. Se antaa meille mahdollisuuden hiljentyä ja täyttyä. Tarot ei koskaan anna sinulle konkreettista ”Mitä minun pitää juuri nyt tehdä?” -vastausta. Tarot antaa Sinulle kyllä jonkun symbolin, jonkun arkkityypin, joka kuvaa tilannettasi uskomattoman osuvasti. Jokainen symbolin katsominen, tutkiminen on meditaatio. Ja jokainen meditaatio on yksi avain yhteen lukkoon, lukkojen sarjassa. Jokainen Tarotin salaisuus on siis toisiinsa liittyvän tarinan osa, oman Elämänpuusi osa. Kaikki salaisuudet ovat toistensa muunnelmia ja jatkoja ja antavat Sinulle vihjeitä oman elämäsi koreografiaan: mikä liike on menossa, mikä kasvun paikka, mikä kiitoksen ja juhlan aika.

Tarot antaa meille vihjeitä siitä, mikä meidän elämässämme ei ole tasapainossa, millaisia ovat voimavaramme

Se kertoo tarinaa oman Elämänpuumme tämänhetkisestä, menneestä ja tulevasta muodosta. Se kertoo myös siitä, miten kasvatamme siitä kauniimman ja tasapainoisemman, miten tulemme tuntemaan itsemme. Silloin maaelämämme alkaa vähitellen saada henkisen maailman ideaa vastaavaa muotoa. Voin luvata, että kärsimyksemme vähenee ja elämämme alkaa helpottua, vähitellen, päivä kerrallaan. Meissäkin alemman ja korkeamman on vastattava toisiaan, jotta Ykseyden ihmeet voivat toteutua. Ja ihmeet ovat luonnollinen rikkaan elämän muoto, sellaisen elämän, jossa elämä todella asuu, eikä vain tapahdu, noidankehinä päivästä toiseen.

Tarot avaa elämääsi juuri sen verran kuin siihen, aikaa ja energiaa käytät

Näillä meditaatioilla, hiljentymisellä, tutkimisella, ajattelun, tunteen ja tahdon vahvistamisella, yhteyden rakentamisella henkiseen maailmaan, alkaa käytännön elämän solmujen purku. Tämä hengitys on yhtä tärkeää kuin keuhkoilla tapahtuva. Mutta tämä on päätettävä tehdä ihan itse.

Tarot on meditaation muoto

Meditaatio taas on oman itsemme muuntamisen muoto. Me emme voi muuttaa maailmassa muuta kuin itseämme, ainoa kosmoksen kulma, jossa meillä on valtaa, on oma mikrokosmoksemme. Kun me muutamme itseämme, käsityksiämme, tietoisuuttamme, me luomme yhteyden siihen kuvaan, joka on meidän kaikkien yksilöllinen tiemme ja joka yhdistää meidät kaikki maailman viisaudessa. Voimme kastella Elämämme Puuta, antaa sille lupa kukoistaa.

Kun me vakavasti asetumme Tarotin avointen salaisuuksien äärelle, me asetumme tutkimaan itseämme

Ja kuin salaa alamme muuttua alkemiallisesti kohti todempaa itseämme. Tällöin elämämme alkaa kehittyä kohti aitoa elämäämme, kohti tekemäämme esisyntymällistä sopimusta ja maallinen elämämme alkaa vastata omaa korkeampaa olemustamme.

Me lanseeraamme Sepon kanssa pitkään ja hartaasti työstetyn hermeettisen Tarotkurssin. Sen aikana käymme läpi vaihe vaiheelta edellä kuvattuja salaisuuksia ja autamme sinua avaamaan omia lukkojasi, tekemään oivalluksia ja löytämään uusia reittejä kohti omaa korkeampaa todellista olemustasi. Tämän kurssin avulla toivomme jokaisen oman Elämänpuunsa puutarhuriksi haluavan löytävän Tarotista meditatiivisen kumppanin ja avun matkalleen ponnistelemattoman keskittymisen mestareiksi.

Tervetuloa tutustumaan Tarot Paratiisin Puut verkkokurssin sisältöön tästä linkistä. 


Tervetuloa kurssille Rakkaat Tunnetut ja Tuntemattomat Ystävät,

astrologi Timo Kalliokoski

Palaa Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Timo Kalliokoski

Astrologinen tieni on ollut pitkä ja kulkenut monien mielenmaisemien läpi.

Tähtipoikana, ikuisena uteliaana lapsena, olen kysellyt tyhmiä koko tämän matkan ajan ja päätynyt Astrosofiaan. Tämä astrologian suunta edustaa länsimaissa harvinaista sideeristä astrologiaa ja pohjaa ikivanhaan tähtiviisauteen, joka meidän on löydettävä uudelleen ja uutena. Tähtipoika tutkii, meditoi, ja kirjoittaa. Pyynnöstä teen myös omanlaisen tulkinnan Sinulle.

www.leveetaelamaa.com

Timo Kalliokoski

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...