Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

8.3.2021

Ajelehtimisen ihmeellinen taika

Ihan ensimmäiseksi oikein hyvää Naisten päivää tämän ihanan feminiinisen viikon alkajaisiksi. Tällä viikolla Aurinko, Kuu ja Venus tekevät yhdessä yhtymää Neptunukselle tarkimmillaan 13.3.2021 ja siksi tämä viikko on uskallettava vain ajelehtia kosmisen virran mukana. Mieli saattaa olla paljon tavallista levottomampi, koska mistään ei voi eikä kuulu saada pitävää otetta. Uusikuu 13.3. on huikeiden uusien henkisesti virittyneiden aloitusten lähtölaukaus koko ihmiskunnalle, mutta aivan erityisesti Sinulle, joka nyt luet tätä tekstiä. Valtaosa ihmisistä tulee kokemaan tämän viikon tavallista ahdistavampana, koska eivät tiedosta menossa olevan ajan syvempää merkitystä. 

Elämme kollektiivisesti korkeampaan tietoisuuteen putoamisen pyhää viikkoa, jonka aikana monet suunnitelmat romuttuvat aivan käsittämättömällä tavalla vain siksi, ettei niiden värähtely ole riittävän korkealla tasolla. Henkinen kehitys edellyttää tällä viikolla rohkeaa pudottautumista ajan viisaaseen pyörteeseen ilman sidoksia tiukkoihin aikatauluihin tai itse asetettuihin vaatimuksiin. Näin vahvan Neptunus-jakson aikana paljastuu monia häkellyttäviä salaisuuksia ympärillämme olevassa maailmassa, joka hetkellisesti lisää turvattomuuden tunnetta. Keneenkään eikä mihinkään oman itsen ulkopuolella voi nyt luottaa. Vastaukset kaikkiin ratkaisua odottaviin kysymyksiin löytyvät syvältä sisäisestä maailmasta. Irrottaudu kaikesta maallisesta turvallisuuden hakemisesta ja antaudu herkän intuitiosi vietäväksi ilman odotuksia tai vaatimuksia.

Videolla mainittu ilmoittautumislinkki aktivoidaan toivottavasti tiistaina, mutta kurssin ostaminen on mahdollista vasta torstaina 11.3.

Positiivisella tavalla häkellyttävää on sellainen tosiasia, että täysin olosuhteiden pakosta Tarot-verkkokurssimme julkaisu siirtyi monien vaiheiden kautta juuri tähän ihmeelliseen aikaikkunaan 11-13.3.2021. En olisi hakemallakaan voinut kuvitella näin sopivaa planeettakuviota jo lähes kaksi vuotta rakenteilla olleen verkkokurssin aloitushetkeksi. Ajankohdasta kohoaa valtava rakkaudellinen, uuteen elämään heräämisen intuitiivinen värähtely. Tämä astrologisesti aivan uskomaton "yhteensattuma" paljastui minulle vasta tätä blogia kirjoittaessani. 

Olemme Kalliokosken Timon ja Sarin kanssa aloittaneet kurssiosioiden videoiden kuvaamisen jo kesällä 2019 täällä Suomessa ja jatkaneet niitä sitten Tallinnassa ja Menorcalla viime vuoden kevääseen saakka. Siitä eteenpäin videomateriaali on saanut lopullisen muotonsa leikkauspöydällä. Kesästä 2020 alkaen kurssia on ollut rakentamassa lopulliseen muotoonsa astrotiimin it-osasto, graafikko ja koordinaattori yhdessä pääsuunnittelusta vastanneiden Timo ja Sari Kalliokosken kanssa. 

Tämän herkän ja rakkaudellisen viikon aikana vastaukset ratkaiseviin kysymyksiin löytyvät levänneestä ja rentoutuneesta sielusta jonkinlaisen meditaation kautta. Tarot-korttien nostaminen ja lukeminen ovat meditatiivinen tapahtuma, vaikka tekisit sen "Tarotsivustomme" tulkintapöydän avulla. Korttien viisaus suorastaan pakottaa löytämään asioille uusia ja avartavia näkökulmia tähänastisten näkemysten ja oletusten ulkopuolelta. Tällä viikolla Tarottien sanoma avautuu voimakkaammin kuin kertaakaan loppuvuoden aikana. Voit aloittaa kokeilun vaikka ilmaisella "Päivän tarot-kortilla". Seikkaperäisemmät tulkinnat löytyvät maksullisista kolmen- tai viiden kortin tarotpöydistä.

Tarot verkkokurssi avaa kokonaan uuden ja henkisesti korkealle virittyneen tietopankin jokaiselle kortille. Kurssin käytyäsi saat käyttöösi ainutlaatuisen tulkintapöydän, josta voit avata minkä tahansa 78:sasta kortista. Saat kortin kuvaketta klikkaamalla katsottavaksesi kortista kertovan videon ja korttia selittävän tekstin. Vasta tässä vaiheessa alat kunnolla sisäistää korttien maailmaa löytäessäsi niistä omaa elämääsi kuvaavaa syvällistä totuutta.

Lisäksi tulemme yhdessä Timon kanssa järjestämään kurssin tilanneille Tarot webinaareja, joissa voit esittää kysymyksiä itsellesi nostamistasi korteista tai vain kuunnella mielenkiintoista keskustelua. Meidänkin on Timon ja astrotiimin kanssa heittäydyttävä katsomaan, miten tämä viikko lopulta menee ja milloin julkaisu sitten lopulta tapahtuu. Joka tapauksessa saat siitä tiedon ihan ensimmäisenä heti, kun on valmista.

Usvaisin silmin toivotan Sinulle mahdollisimman rentoutunutta ja ajalehtivaa viikkoa oman meditaatiosi tahdissa.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...