Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Astron joululahjaideat

Lahjat läheisillesi nopeasti, ilman ruuhkia!


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

26.2.2021

vieraskirjoitus:

Ylipapittaren Täysikuu 

Lauantaina 27.2. klo 10:17 on Täysikuu neitsyen merkissä. Aurinko on kalojen merkissä. Uranuksen sekstiili Auringolle ja kolmio Kuulle tuo mukaan kevyen tuulahduksen. Se tulee tarpeeseen, sillä pinnan alla on tiukkoja jännitteitä. Saturnuksen sekä Khironin kvinkunssit Kuulle voivat tuntua vaativilta. Näistä muodostuu Jumalansormi kuvio. 

Ihmisen perimmäinen valinta-sikäli kuin hän haluaa ylittää itsensä- on se, luodako vai tuhota, rakastaako vai vihata. -Erich Fromm 

Merkurius on vauhdikkaassa vesimiehen merkissä ja yhtymässä Jupiteriin, joka on perusluonteeltaan laajentava.  Merkurius ja Jupiter ovat neliössä Lilithiin, mikä lisää Täydenkuun aikaan arvaamattomuutta. Kommunikoinnin suhteen kannattaa olla maltillinen. Merkuriuksen sekä Jupiterin positiiviset kulmat Kuunsolmuille tukee oivalluksia ja elämän menneisyyden sekä tulevaisuuden suuntaviivojen hahmottamista.  

Kun yksi ovi onneen sulkeutuu, toinen aukeaa, mutta usein jäämme niin pitkäksi aikaa tuijottamaan sulkeutunutta ovea, ettemme huomaa toista, joka meitä varten on avattu. -Helen Keller 

Saturnuksen ja Merkuriuksen sekstiili Khironille tukee rakenteiden korjaamista. Myös sen näkeminen, mikä ei ole korjattavissa, voi olla olennaista. Joskus opimme sitä kautta vielä enemmän. 

Marsin ja Pluton kolmio vahvistaa sekä maadoittaa. Mars on härän merkissä ja tankkaa voimaa maanjuurista saakka. Mars on voimassaa kuin kestävä traktori. Pallaksen neliö Marsille voi aiheuttaa kitkaa, vaikkei keskikokoisetkaan kivet pysäytä Marsin matkaa. Vaikka aina ei pysty etenemään toivotulla tavalla, energian voi keskittää tukirakenteiden lujittamiseen. 

Vesta sekä Neptunus neliöivät Kuunsolmuja. Juno on Kuunlaskusolmulla jousimiehen merkissä. Kuunnoususolmu on kaksosten merkissä. Ajassa on paljon mahdollisuuksia, mutta ne tarvitsevat vakaata maata jalkojen alle. Herkkyyden suhteen on hyvä olla tarkkana. Vaikka tämänkertainen Täysikuu onkin tunnelmaltaan herkkä ja aistiva, herkkyys voi karata käsistä. Hyvätkin asiat voivat huomaamatta kuluttaa, varsinkin jos ärsykkeitä on liikaa.  

Perhonen voi syntyä vain koteloitumisvaiheen kautta. Koteloitumisvaihe on väistämätön, sen yli ei voi hypätä, sillä kaikki avautuu ja paljastuu hitaasti, vaihe vaiheelta, omalla ajallaan, eikä sitä voi pakottaa. -Ram Dass

Kaunista viikonloppua! 

Ystävällisin terveisin 
Johanna Vilén
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse? 

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...