Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

15.2.2021

Dramaattiset planeetat naisten saunassa

Tällä viikolla pääsemme kaikki kuulostelemaan dramaattista Uranuksen ja Saturnuksen välistä kohtaamista neliöaspektissa toisiinsa. Tarkka päivä on 17.2. mutta lataus pysyy päällä aivan tämän vuoden loppuun saakka. Millaisia rakenteita ja ihmisen luomia rajoituksia Uranus lähtee kumouksellisella voimallaan purkamaan tällä viikolla? Voisin esittää montakin skenaariota, mutta mieluummin jätän seuraamisen ilon ja jännityksen täysin vapaasti jokaisen astrologian harrastajan omaan harkintaan.

Jotain odottamattomia käänteitä päivänpolttavissa asioissa on oletettavasti nousemassa esiin. Silti tämä on vasta alkua pidemmälle prosessille, joka tämän helmikuun jälkeen roihahtaa uudelleen isommalle liekille kesä-heinäkuussa. Mihinkään tähän asti turvalliselta tuntuneeseen asiaan tai olosuhteeseen ei ole syytä takertua liian tiukasti, sillä suurin osa nyt näkyvillä olevasta normaalista ja epänormaalista elämästä on kumouksellisten kosmisten voimien pyörityksessä.

Omaan henkilökohtaiseen elämään tulossa olevat muutokset antavat aina jonkinlaisia merkkejä itsestään jo ennakkoon ja niihin on mahdollista valmistautua omia tunnelmia ja fiiliksiä kuuntelemalla. Tänä vuonna tällaisia enemmän tai vähemmän ahdistavalta tuntuvia tuntemuksia kävelee vastaan tavallista enemmän ja siksi on tärkeää käsitellä niitä positiivisina signaaleina uudenlaisesta elämästä ja uusista mahdollisuuksista.

Vaikka tällä hetkellä tuntuu siltä, että elämä käy meille kaikille koko ajan ahtaammaksi, olemme kuitenkin ehdottomasti matkalla kohti vapaampaa ja valoisampaa elämää. Samalla tavalla on uusi ja korkeampi värähteinen elämä odottamassa jokaista itseään ja tarkoitustaan etsivää ihmistä. Menossa on Suuri Herääminen, joka koettelee kovalla kouralla monien mielenterveyttä. Onneksi itseään etsivät ihmiset löytävät toisiaan sosiaalisen median välityksellä entistä tehokkaammin, koska fyysiset kokoontumiset on lähes kaikissa muodoissaan kielletty.

Yksi tällainen nopeasti kasvanut ryhmä on ”Naisten Sauna”, jonne ovat tervetulleita kaikki itsetuntemuksensa kehittämisestä kiinnostuneet. Alla olevalla videolla ryhmän perustajat keskustelevat omista astrologisista kartoistaan itsetunnon kohottajina.

Tästä alla olevasta linkistä pääset suoraan Naisten sauna facebooksivulle. Ryhmään liittymällä löytyvät myös ohjeet tuolla videon lopussa mainittujen alennusten saamiseen astrokaupan tulkinnoista. Sieltä löytyy myös se mystinen toinen video...

https://www.facebook.com/groups/3357609027649098

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...