Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

8.2.2021

Etsintäkuulutus "Sinäkö se oot?

Tämän viikon lopulla tekevät Merkurius, Venus ja Jupiter upeaa kolmen planeetan kohtaamista, joka huipentuu sunnuntain ystävänpäivään. Osuvampaa rykelmää ei ole syytä tälle keskinäistä yhteyttä kuvaavalle päivälle haikailla. Yksi parhaista keinoista selvitä kunnialla tästä kovien koettelemusten vuodesta on jakaa omia murheita hyvän ystävän kanssa. Ystävä osaa kuunnella tyrkyttämättä hyvää neuvoaan mihinkään väliin. Kun kysymyksessä on todella suuri ongelma, on tärkeintä kuunnella, olla läsnä ja olla ymmärtäväisesti hiljaa. Hädässä oleva tietää parhaiten ihan itse, miten tilanteesta selviää ja tähän itsestä nousevaan oivallukseen me kaikki tarvitsemme ystävän tukea.

Yksi elämäni vaikeimmista ja raskaimmista kokemuksista ajoittuu siihen hetkeen, kun lapseni kuoli vajaan 100 päivän ikäisenä muutama päivä rokotuksen jälkeen ja olimme menossa kappeliin siunaustilaisuuteen, tuli pappi luoksemme ja sanoi: "Minulla ei ole ensimmäistäkään sanaa lohduttaakseni teitä, mutta rukoilen puolestanne. Otan osaa." Hän todellakin ymmärsi tilanteemme. 

Olemme kukin vuorollamme vaikeissa, stressaavissa ja ahdistavissa tilanteissa elämämme kanssa

Tänä vuonna omaa uutta polkuaan etsiviä on paljon tavallista enemmän, koska se tähän asti tuttu ja turvallinen polku on kokonaan kadonnut. Materiaalisesti ja fyysisesti kaikki näyttää olevan ennallaan, mutta ei ole. Jotakin omalle sielulle olennaista puuttuu siitä, mitä on aikaisemmin tehnyt. Tällaisessa tilanteessa tulee tyhjä olo, joka tulee nähdä ennakkomerkkinä paremmaksi muuttuvasta elämästä ihan lähitulevaisuudessa.

Pappimme olisi voinut alkaa puhua puhua taivaasta, jonne lapsemme on päätynyt, tai jostain muusta uskonnollisesti lohduttavasta asiasta, joita hänellä varmasti oli repullinen välittömässä välimuistissa. Mutta hän osasi olla mainitsematta niistä ainoatakaan. Muistan tuon tilanteen kuin eilisen päivän ja kunnioitukseni häntä kohtaan kasvaa koko ajan. Me olemme ystävillemme usein maallikko pappeja, joilta hädässä oleva ei kaipaa sanallista lohdutusta tai vanhemmallisia neuvoja (Enää ei saa sanoa isällisiä tai äidillisiä). Ystävänpäivän lähestyessä ihanan positiivissa, kauniissa ja tulevaisuutta avaavissa astrologisissa kuvioissa, haluan muistuttaa välittömän läsnäolon merkityksestä apua tarvitsevan omaa viisautta, tietoa ja sisäistä tuntumaa kunnioittaen.

Samalla on hyvä tiedostaa, että oma uusi ja parempi elämä löytyy niistä ihanista asioista - vaikka kuinka pienistä - jotka löydät aivan välittömästä läheisyydestä

Mitä enemmän niitä tällä viikolla löydät, sitä upeampi kruunaus elämässäsi tapahtuu tulevan viikonlopun aikana. Nyt tulee ottaa mahdollisimman rennosti ja vain nauttia parhaasi mukaan jokaisesta päivästä. Ensi viikolla tilanne jälleen hiukan tihenee ja alkaa olla selvien valintojen aika.

Jo useampana vuonna olemme astrotiimin kanssa toteuttaneet ystävänpäivänä juuri tällaiseen tilanteeseen sopivaa teemaa pienestä ystävänpäivälahjasta, joka auttaa itseä ja ystävää etsimään ratkaisua kysymyksiin sisäisestä maailmasta käsin. Jos mietit ystäväsi muistamista uusiin ratkaisuihin kannustavalla tavalla, niin tutustu yhteen kivaan vaihtoehtoon

tästä

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...