Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

29.1.2021

vieraskirjoitus:

Tyhjän päällä, paineen alla 

Torstaina 28.1. klo 21:16 on ollut Täysikuu, minkä jälkimainingeissa kellumme viikonlopun ajan. Aurinko sekä Jupiter ovat tarkassa yhtymässä vesimiehen merkissä. Saturnus on hieman etäämmällä, mutta mukana Auringon ja Jupiterin huumassa. Tässä on hyvä lataus vesimiehen aikaan. 

Jos haluat saada kalaa, opi kuuntelemaan joen ääntä. – Irlantilainen sananlasku 

Saturnus, Aurinko, Jupiter, Pallas sekä Merkurius ovat kaikki Vesimiehen merkissä ja Täydenkuun kartalla viidennessä huoneessa. Viides huone edustaa Auringon huonetta ja leijonan merkkiä. Sisäisen lapsen ja luovuuden huone elää kulta-aikaa. Oppositiossa yhdennessätoista huoneessa on Kuu leijonan merkissä. Yhdestoista huone edustaa vesimiehen sekä Uranuksen energiaa, joten Täysikuu keikauttaa nämä päälaelleen.  

Kahdeksannessa huoneessa, neliössä Kuuhun sekä Aurinkoon, Jupiteriin että Saturnukseen on Lilith, Mars ja Uranus härän merkissä. Kahdeksas huone symboloi Plutoa sekä skorpionia. Lilith, Mars ja Uranus ovat luonteeltaan arvaamattomia. Neliöt voivat saada aikaan teräviä ärsykkeitä ja reaktiot voivat olla sen mukaisia. 

Puolet erehdyksistämme syntyy siitä, että käytämme tunteita silloin kun pitäisi ajatella ja ajattelemme silloin kun pitäisi tuntea. - J.C. Collins 

Venuksen ja Pluton yhtymä kauriissa osuu Täydenkuun kartalla neljänteen huoneeseen. Tämä keskiyön ja kodin sekä perheen huone on alitajuinen ja se symboloi sisäistä turvaa. Kuunlaskusolmu on jousimiehen merkissä ja yhtymässä keskiyön pisteeseen, vaikka onkin kolmannen huoneen puolella. Menneisyyteen liittyvät teemat nousevat ihon pintaan. Kuunnoususolmu on kaksosten merkissä ja yhtymässä keskipäivän pisteeseen, mikä on kartan korkein piste. Kuunnoususolmu on yhdeksännen huoneen puolella. Täydenkuun aika on hyvä aika tiedostaa alitajunnassa piileviä kipupisteitä. Toivottavaa olisi mahdollisuuksien mukaan vapautua niistä, eikä jäädä syväsukelluksiin pinnan alle.  

Jos sinulla on kiire, älä tee mitään. - Anton Tsehovi 

Neljäs, kahdeksas sekä kahdestoista huone ovat vesihuoneita. Kun Vesta on kahdennessatoista huoneessa ja neitsyen merkissä, ajassa on ylipapittaren pyhää viisautta. Vestan oppositio Neptunuksen ja Cereksen yhtymälle, muistuttaa tarpeista sekä itsestään huolehtimisesta. Tämäkin oppositio tuo huoneet ristiriitaisiin valoihin. Kahdestoista huone on kalojen sekä Neptunuksen huone. Vestan valo neitsyen merkissä, on tarkkanäköistä ja tutkivaa. Kuudes huone on neitsyen ja Merkuriuksen huone. Neptunus ja Ceres ovat siellä kalojen merkissä. 

Neptunus sekä Ceres ovat neliössä kumpaankin Kuunsolmuun. Vaikka ajassa on painetta ja uupumusta, siinä on sopivasti ärsykkeitä, mitkä estävät meitä vaipumasta liian syviin talviuniin. Elämän nälkä herättää henkiin ja saa meidät pikkuhiljaa etsimään ravitsevia lähteitä.  

Haavoittunut parantaja Khiron on positiivisissa kulmissa Kuuhun sekä Saturnuksen, Auringon ja Jupiterin yhtymään. Khiron on oinaan alkukantaisessa merkissä, joten sen energia on vaistonvaraista ja elinvoimaista.  

Merkuriuksen perääntyvä vaihe tuntuu. Virallisesti se alkaa 31.1. ja päättyy 20.2. Olemme sen myötä hidastuvissa tunnelmissa. Joskus sen myötä voi löytää jotain yllättävämpää kuin osaisi toivoakaan.  

Ideat ovat kuin kaloja, voi pysytellä matalassa vedessä. Mutta jos tahtoo saada isoja kaloja, pitää mennä syvemmälle. Oikein syvällä kalat ovat voimakkaampia ja puhtaampia. Ne ovat valtavia ja abstrakteja. Ja hyvin kauniita. -David Lynch 

Kaunista viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin 
Johanna Vilén
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse? 

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa. 

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...