Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

26.1.2021

vieraskirjoitus:

Sisäisen tyyntymisen aika

Joko sinä olet löytänyt oman sisäisen rauhasi? Kun kuuntelet sisintäsi, millainen ääni siellä puhuu?

Nykymaailmassa on monta syytä olla huolestunut, niin monta syytä, että niitä eivät omat sormet millään riitä laskemaan. Yhtä aikaa on monta syytä olla huolestumatta. Niistä tärkein syy on oma hyvinvointi ja sisäinen rauha, joka aina leviää ympäristöönsä ja ulottuu muihinkin. Olemme energialähettiläitä.

Olen kokeillut molempia, huolia ja huolettomuutta. Olen ollut tolkuttoman huolissani kaikesta, mikä voisi mennä pieleen – ja sitten kaikki ehkä onkin mennyt pieleen. Silloin olen elänyt alaspäin menevässä spiraalissa. Huolet ovat ottaneet toisistaan laskukierteessä kiinni, ja kasvattaneet yhdessä voimiaan. Lopulta me kaikki olemme maanneet rähmällämme maassa, minä alimpana ja nuo kaikki huolet kasassa päälläni. Sieltä on vain yksi suunta: ylös.

Juuri tänään valitsen toisin

Viime vuosina olen enemmän kokeillut sitä, että pysyn neutraalina, rauhallisena, huolettomana. Yritän ajatella, että juuri nyt ei ole mitään syytä huoleen. Siihen perustuu myös reiki-ideologia, johon perehdyin n. 12 vuotta sitten. Juuri tänään kaikki on hyvin. Juuri tänään valitsen itse miten kaikkeen suhtaudun. Juuri tänään voin antaa anteeksi, jos siltä tuntuu, tai ainakin voin sivuuttaa kaiken toisten tuomitsemisen. Juuri tänään voin välittää toisille parantavaa energiaa. Voin myös antaa itselleni luvan hellittää, irrottaa ajatukseni kaikista huolista. Juuri tänään ne eivät koske minua. Ja koska huomenna on taas uusi ”tänään”, ne eivät koske minua huomennakaan. Joskus auttaa, kun menee vain minuutti minuutilta, tunti tunnilta. Hengitän tässä hiljakseen, ja kaikki on edelleen hyvin. Ahdistus kaikkoaa aina lopulta, minuutti ja hengitys kerrallaan. Rakastava reikienergia, jota saan maailmankaikkeudesta, korjaa minussa olevat puutteet ja energeettiset vajeet.

Siitä tulee hyvä tunne, siitä lähtee hyvänolon kierre, joka puolestaan kulkee ylöspäin, ei enää alaspäin. Kun vakuutan itseni siitä, että kaikki on kerrassaan hyvin, myös pienten ikävyyksien keskellä, nuo pienet ikävyydet ratkeavat helpommin, ja minä voin taas luottaa siihen, että elämä kannattelee. Elämänvoima ja kosmoksen rakastava ja salliva energia meitä kaikkia kannattelee.

Rauhan puolesta

Olen kokenut kovia, ja olen varma, että sinäkin olet. Mutta tässä me molemmat silti olemme. Joka päivä olemme nousseet ylös (tai no, melkein joka päivä) ja sinnitelleet maailman kovissa tuulissa, jotka ovat nostaneet hiukset, ja pelon, pystyyn.

En tiedä sinusta, mutta minä olen ollut menneissä elämissäni taistelija. Siitä kertovat mm. kuunsolmujeni sijainnit astrologisella syntymäkartalla. Minä olen taistellut elämän pelikentillä, joskus jonkin aatteen tai sitten ihan vaan oman henkeni puolesta.

Huomaan, että tässä elämässä kaipaan rauhaa, en halua enää taistella. Haluan korkeintaan taistella rauhan puolesta, rauhanomaisesti. Aseinani käytän ainoastaan sanoja, joissa toivottavasti on lempeyttä ja sallivuutta. Haluan puhaltaa rauhanpiippuun, ja katsella kuinka sieltä tulee tupraus salvian savua, puhdistavan yrtin tuoksahdus. Katselen kuinka se leviää korkeuksiin, tuulten vietäväksi koko maailman eri kolkkiin.

Sisäiset rauhanneuvottelut

Emme aina tajua kuinka suuri rooli meillä kaikilla on rauhan rakentamisessa. Voimme taistella tuulimyllyjä vastaan tai voimme aloittaa rauhanneuvottelut itsemme sisällä. Kuvittele mikä monien elettyjen elämien viisaus suonissasi virtaa, kuin intiaanipäälliköllä tai poppamiehellä, suvun vanhimmalla viisaalla, joka istuu hiljaa risti-istunnassa ja katsoo vastauksia sisältään sekä edeltävien sukupolvien kokemuksista. Kaivattu vastaus voi kummuta myös luonnon viisaudesta ja sen sykleistä, tai äärettömän avaruuden sisältämästä ikuisesta totuudesta.

Eikö se sisäinen viisaus, joka sinustakin pohjimmiltaan löytyy, osana tätä sukupolvien jatkumoa, luontoa ja avaruutta, kutsu sinuakin rauhan työhön? Ei taistelemaan, vaan laskemaan aseet. Ei kantamaan huolia, vaan elämän kannattelevuuteen luottaen.

Mitä kovempaa turbulenssia meidän ulkopuolellamme on meneillään, sitä tärkeämpää on oma rauha. Pidä siitä kiinni, tai kaiva se varovasti esiin, äläkä anna minkään sitä horjuttaa. Raha ja rakkaus, aivan kuten terveys ja sairaus, voivat tulla ja mennä, mutta sisäinen rauha on täysin sinun käsissäsi. Kun olet sen saavuttanut, kenelläkään ei ole valtaa eikä voimaa sitä sinulta viedä. Se on tärkeintä mitä sinulla on, yhtä arvokas kuin oma henkesi.

Hengitä siis tänään syvään sisään, sulje hetkeksi kaikki huolet ulkopuolellesi, ja kuuntele omaa viisauttasi ja rauhaasi. On aika löytää se, sillä kun olemme kaikki löytäneet oman sisäisen rauhamme, olemme saavuttaneet myös ulkoisen rauhan. Aloita siis jo tänään tehdä sisäistä työtä koko maapallon hyväksi. Sisäinen rauhantunteemme johtaa lopulta maailmanrauhaan, sillä se on energian laki.

Jos mietit miksi välillä sisäinen rauhasi saattaa horjahtaa, niin siihen saat vastauksia päivittäin Astrokalenterista. Se kertoo milloin on turbulenssia maailman merillä ja mailla, ja milloin taas on sisäisen tyyntymisen aika.

Terveisin

Virpi Karjalainen

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...