Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

25.1.2021

Onneksi olkoon Biden

Vankkumattomana Trumpin kannattajana minulta meni muutama päivä pettymyksestä toipumiseen. Ajattelin lapsellisesti, että pelastus ja se Suuri Herääminen tapahtuisi jonkun ulkoisen auktoriteetin toimesta, joka tulisi ja päästäisi meidät pahasta. Heittäydyin edelleen meneillään olevaan näytelmään kuin loistavaan elokuvaan, jonka loppunäytös on täysin odotusteni vastainen. Suurin osa ihmisistä seurasi näytelmää television valtakanavilta ja jotkut itseään valveutuneina pitävät minun laillani ”virallisista Valkoisen Talon lähetyksistä”, tai muista vaihtoehtoisista kanavista. Mitään loppunäytöstä ei lopulta koskaan tapahdu, vaan kaikki muuttuu edelleen koko ajan.

Katselimme ja katselemme edelleen täsmälleen samaa elokuvaa tai näytelmää olettaen tai odottaen sen päättyvän jollain tietyllä tavalla, mutta eihän se pääty. Juuri nyt jotkut ovat onnellisia elokuvan saamasta käänteestä ja jotkut aivan sydän syrjällään toivonsa menettäneinä. En kuitenkaan pahoittele omaa osuuttani toivon tai vastalauseiden herättäjänä, mutta myönnän olleeni lapsen kaltainen karkkia odottaessani ja sitä ennakkoon muille luvatessani ja hyvä niin, sillä sanassa sanotaan: Lapsen kaltaisten on Jumalan valtakunta.

Tarvitsin tämän piinaavan jännitystarinan omalle polulleni osoittamaan astrologille tärkeän totuuden: ”Se mikä on ylhäällä, on myös alhaalla”. Ulkoinen maailma kuvastaa aina täydellisesti sisäistä maailmaa. Toiveeni ulkoisen maailman muuttumisesta on vain ja ainoastaan merkki oman sisäisen maailmani sekasortoisesta tilasta, joka tämän valtameren takaisen näytelmän, Covidin ja ilmastomuutoksen kautta, (muutamia mainitakseni) on tullut näkyväksi. On helpottavaa päästä puhtaampaan sopeutumisen tilaan ja vain seurata, mitä seuraavaksi milläkin alueella tapahtuu. Nyt ei ole enää mitään selkeää odotettavaa, mutta jännittävää seurattavaa senkin edestä. Elokuva tosiaan jatkuu ja pääosan esittäjänä jokainen meistä rakentaa siihen omat juonen käänteensä.

Alkemia, Hermetismi ja niihin pohjautuva astrologia ovat oppi suuresta erehtymättömästä tapahtumien virrasta, joka etenee aina oikeaan suuntaan oikealla vauhdilla. Vuonna 2014 elettiin astrologisesti merkittävää jaksoa, jonka vetäjäksi minun silmissäni osoittautui silloin pelottavalta vaikuttanut Vladimir Putin ja tapahtumana Ukrainan selkkaus. Pian sen jälkeen USA:n presidentiksi nousi tuolloin syvästi inhoamani Donald Trump. Tietenkään en tuntenut kumpaakaan näistä pahiksista sen paremmin, mutta mediaa seuranneena olin muodostanut vankan mielipiteeni, joka on sittemmin muuttunut molempien osalta enemmän myönteiseksi kuin negatiiviseksi. Vielä eilen antipatiani kohdistuivat Bideniin, mutta tänään tätä kirjoittaessani tiedän juuri hänen toteuttavan Suurta Suunnitelmaa, eikä negatiiviseen suhtautumiseen ole pienintäkään perustetta. Negatiivisen kuvan luominen kenestä tahansa on tyhmää, mutta inhimillistä. Olen vain ihminen.

Näytelmä jatkuu ja ainakin hetken aikaa Biden on valokeilassa, joten on syytä toivottaa hänelle onnea ja menestystä oman osuutensa suorittamisessa. Joku merkittävä käänne tapahtui virkaanastujaisissa, mutta miten se vaikuttaa vanhojen rakenteiden murtumiseen, selvinnee melko pitkälle tämän vuoden kuluessa. Jotain mielenkiintoista säpinää mahtuu vielä loppukuulle ja helmikuun puoliväliin saakka sekä USA:ssa että Euroopassa. Omalta osaltani seuraan tapahtumia suurella mielenkiinnolla ilman odotuksia, jolloin saan nukuttua yöni rauhallisemmin ja pystyn keskittymään omaan tekemiseeni. Monia yllätyksiä on edelleen luvassa ihan lähitulevaisuudessa joten nautitaan jännityksestä edelleen.

Näkemykseni asioiden kulusta eivät ole muuttuneet miksikään ja tulen myös jatkossa sovittamaan elämän ilmiöitä ja tapahtumia astrologiseen viitekehykseen, sillä ilman elämän ilmiöitä astrologialla ei ole kenellekään mitään sanottavaa. Pelkkien aspektikuvioiden luetteleminen ilman niiden sitomista konkreettiseen elämään ja tunnettuihin henkilöihin, valtioihin tai yrityksiin, on toivottoman tylsää luettavaa. Jokainen astrologi katselee maailmaa omalta näkökulmaltaan ja sovittaa tulkinnat sen mukaisiksi. Tästä syystä kaikkien astrologien ja tietysti myös minun kirjoituksiini tulee suhtautua terveen kriittisesti ja suodattaa pois itselle sopimaton osa.

Kaksi lehden toimittajaa, kaksi lääkäriä tai kaksi astrologia saattavat nähdä saman asian aivan vastakkaisina totuuksina omista lähtökohdistaan johtuen. Tälle tosiasialle ei kukaan voi tehdä yhtään mitään. Lääkäreillä on ehkä tiukin tilanne: Toinen pelastaa potilaansa ja toinen tappaa omansa, vaikka molemmat hoitoa aloittaessaan kokevat olevansa oikeassa. Arviointi virheet ovat osa jokapäiväistä elämää, ja niitä tekee ihan jokainen päivittäin. Virheet eivät ole väärin tekemistä, vaan oppimisprosessi. Tässäkin työssä on koko ajan paljon opittavaa. Olen tehnyt valtavan määrän virheitä elämässäni ja työssäni astrologina. Kyllä niistä melkoinen kakku onkin napsahtanut kärsittäväksi, mutta ainuttakaan virhettä en haluaisi poistaa menneisyydestäni, sillä olen kiitollinen elämästäni ja kaikista kokemuksistani. Olen kiitollinen jokaisesta saamastani ja sydäntäni satuttaneesta vihaisesta kommentista, jokaisesta tilinsä peruuttaneesta asiakkaasta, sillä juuri ne pakottavat miettimään asioita uudelleen. Positiiviset palautteet auttavat jaksamaan ja vastavuoroisesti luottamaan omaan tekemiseen. Näiden kahden välistä suuntaan eteenpäin kohti uusia virheitä ja uutta oppimista.

Hooponopono   Olen pahoillani, anna minulle anteeksi, rakastan sinua, kiitos

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle