Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

22.1.2021

vieraskirjoitus:

Elämän nälkä

Marsin ja Uranuksen yhtymä härän merkissä herättelee sisäistä tahtotilaa henkiin. Viikonlopun aikana Mars etenee Lilithiä kohden, jolloin maskuliiniset ja feminiiniset energiat ovat myrskyn pyörteissä. Aurinko ohittaa viikonlopun aikana Saturnuksen ja lähenee Jupiteria. Saturnus, Aurinko ja Jupiter ovat vesimiehen merkissä ja neliössä kaikkiin edellä mainittuihin tekijöihin.

Tunnelma on ristiriitainen. Ajassa on voimaa ja sinnikkyyttä, mutta nopeat tunneheittelyt ja paineet saattavat ärsyttää ja uuvuttaa. Voi olla vaikea pysyä omassa voimassa, ellei tee tietoisesti tilaa kalenteriin ja lepää kunnolla. Levon jälkeen on erilainen valmiustila katsoa, minkälaisia rakennusmateriaaleja on jo valmiiksi olemassa. Monet asiat ovat saattaneet muuttua niin itsestään selviksi, ettemme aina edes huomaa niitä. Nämä tekijät voivat olla ratkaisevan tärkeitä elämän ja muutoksen kannalta.

Onnen laita on kuin unen. Tiedämme siitä vasta, kun olemme siitä heränneet. Herätessäsi voit katsoa mitä ympärilläsi jo on. Se on yleensä enemmän kuin mitä olemme osanneet ajatellakaan. - Hans Ruin

Venus on kauriin merkissä ja lähenee Plutoa kohden. Venuksen sekstiili Cereksen ja Neptunuksen yhtymälle lisää aikaan herkkyyttä, mutta Pluton sekä Cereksen mukana olo voi nostaa alkukantaiset ja intensiiviset tunteet pintaan. Venuksen ja Pluton kolmio Vestalle lisää aikaan omistautuvaa tulta sekä sydämen paloa.

Vaikka Merkurius on vesimiehen nopeassa merkissä, se alkaa hidastamaan vauhtiaan tulevaa perääntyvää vaihetta varten. Viikonlopun vaihtuessa ensi viikon puolelle, Kuu ohittaa kaksosten merkissä olevan Kuunnoususolmun. Merkuriuksen positiiviset kulmat Kuunsolmuille, tukevat sisäisten viestien kuulemista sekä niistä oivaltamista. Neptunuksen, Cereksen sekä Vestan neliöt Kuunsolmuille ovat haasteellisia. Tästä muodostuu Suuriristi kuvio.

Levon jälkeen voimme tunnistaa sydämen sykkeen ja huomamme, ettei elämä ole luisunut käsistä, vaan olemme edelleen siinä kiinni. Jos emme ole osanneet pysähtyä, saatamme olla tunteiden sekä alkukantaisten ja nopeiden reaktioiden heittopusseina. Tällöin kiihkeys voi purkautua vähemmän rakentavalla tavalla. Toivoa ei kannata koskaan menettää. Jos mopo karkaa käsistä, on otettava itsestään kahta tiukempi niskalenkki ja katsottava kokonaisuutta uudelleen.

Toivominen merkitsee sitä, että on joka hetki valmis sille, joka ei ole vielä syntynyt. -Erich Fromm

Pitkään kestäneet haastejaksot pitävät sisällään jotain, mitä emme voi nähdä, ennen kuin aika on kypsä. Olen monesti miettinyt jälkikäteen, kuinka raskaimmista haastejaksoista on aina syntynyt jotain uutta, vaikka niissä hetkissä sitä ei olisi uskonutkaan. Ehkä paine saa kohdistamaan kaiken energian uudenlaiseen heräämiseen. Elämän nälkä ohjaa meidät lämpöisen ja valaisevan nuotion äärelle. Mikä saa sinun sydämesi palamaan?

Minun kohdallani kaikki alkoi pienestä hiirestä. -Walt Disney

Lempeää viikonloppua kaikille! 

Ystävällisin terveisin 
Johanna Vilén 
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse? 

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e / min + pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa. 

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...