Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

18.1.2021

Kaasua komissaario Palmu

Marsin yhtymä Uranukselle osuu jännittävästi päivään, jolloin USA:n tuleva presidentti vihitään virkaansa ennen näkemättömän vahvojen turvatoimien alaisuudessa. Armeijan erikoisjoukot ovat miehittäneet koko Capitolin alueen, eikä ainakaan mitään hallitsematonta rähinää pääse syntymään. Mikä sitten mahtaakaan olla se hallittu rytinä? Sisältyykö virkaanastujaisiin jotain täysin odottamatonta, kuten tästä kuviosta saattaisi päätellä? Sitä pääsemme seuraamaan suorissa lähetyksissä keskiviikkona.

Saturnuksen ja Uranuksen neliö on jo tähän mennessä paljastanut valtion johtajien valtavia korruptio skandaaleja ainakin Virossa, Saksassa, Hollannissa ja Italiassa. Hallitukset natisevat liitoksissaan ja eletään vasta tammikuun puolta väliä. Mitä kaikkea ehtiikään tapahtua koko tulevan vuoden aikana? Uskaltaisin väittää, että sekaisin menevät maailmankirjat moneen kertaan ja pääsemme näkemään mielenkiintoisia näytelmiä noissa isoissa ympyröissä.

On kuitenkin hyvä muistaa, että tämän viikon Mars Uranus yhtymä tuntuu myös jokaisen ihmisen elämässä vähintään odottavana tunnelmana, mutta useammin kuitenkin alitajuisena sisäisenä pakkona muuttaa jotain omassa elämässä radikaalilla tavalla. Kysymyksessä on poikkeuksetta hyvin vapauttava mahdollisuus irrottautua jostakin omaa elämää rajoittavasta tekijästä tai tekijöistä. Turha odottaa mitään kerrasta poikki tunnelmaa, sillä Mars vain laukaisee tapahtumaketjun liikkeelle omalla dynaamisella tavallaan.

Vapauden ja riippumattomuuden tarve kasvaa kollektiivisesti ja saa massat liikkeelle toisistaan tietämättä. Ajatuksen voima on suunnattoman suuri, mutta vielä suurempi on sanan mahti. Vaikka sanoisit jotain ääneen ihan omissa oloissasi, vaikuttaa se asioiden etenemiseen enemmän kuin pelkkä ajattelu. Mieti siis, mikä Sinua juuri tällä viikolla eniten rajoittaa toteuttamasta oman elämäsi syvintä tarkoitusta eli mielekästä, vapaata ja onnellista elämää. Kun tuossa tilanteessa sanoo itselleen, että tämä kurjuus tulee päättymään, niin se todellakin tapahtuu ja yllättävän nopeasti. Tällaisia tapauksia on tulkintoja tehdessäni putkahdellut eteen koko ajan enemmän. Omaa elämää kartan kanssa tutkiessa on helpompi havaita nuo rajoittavat tekijät ja nähdä kuinka paljon parempaa elämä voikaan olla ilman niitä.

Uusia ja täysin odottamattomia mahdollisuuksia avautuu kaikille, jotka uskaltautuvat tekemään niille tilaa. Ja näin tämä nyt menee, että ensin onn tehtävä tilaa ja vasta sen jälkeen avautuvat reitit elämän kultakentille. Arvokkainta tulee olemaan joku muu, kuin rahan muodossa maksettu palkka. Ihana esimerkki on eräs astrologian opiskelija, joka otti kylmästi lopputilin pitkäaikaisesta hoitajan työstä siksi, että työn jatkaminen olisi edellyttänyt jatkuvaa maskin käyttöä. Jo päätöksensä jälkeisenä ensimmäisenä päivänä hän tiesi aivan varmasti tehneensä oikean päätöksen. Ratkaisevaa ei ollut tuo maskipakko vaan se, että jotain paljon antoisampaa on avautumassa. Tiukat rajoitukset avaavat uusia ovia myös niille sadoille sairaanhoitajille, jotka kieltäytyvät rokotteesta ja saavat ehkä lahjaksi lopputilin. Kunnioitus omaa näkemystä ja sisäistä tunnetta kohtaan on aina merkki vahvasta itsetunnosta, jonka kanssa tulee aina löytämään uuden ja paremman mahdollisuuden.

Poikkeuksetta uusien mahdollisuuksien edessä ovat myös ne tuhannet yrittäjät, jotka joutuvat luopumaan yritystoiminnasta sulkutoimien seurauksena. Lappu luukulle on samalla menolippu uuteen ja parempaan elämään, jos sen suostuu sellaisena näkemään. Maailma muuttuu nyt tällä tavalla siksi, että tämän kaiken vain täytyy tapahtua. Alistumisen sijasta kohtaloon voi sopeutua itselleen parhaalta tuntuvalla tavalla pitämällä katseen suunnattuna eteenpäin. Pettymykset ovat menestyjän arvokkain omaisuus. Niistä oppii aina ehdottomasti eniten, kunhan ei anna periksi. Samu Haber on yksi loistava esimerkki pettymysten ammattilaisesta, joka nousi maailmantähdeksi Sunrise Avenue yhtyeensä kanssa. Kannattaa lukea tai kuunnella hänen tarinansa, niin jaksaa paljon paremmin jatkaa matkaa omien pettymysten kanssa kohti sankaruutta.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...