Ilmainen Vuosihoroskooppi 2021

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä. Katso video >>

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2021 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

13.1.2021

Uusikuu ja ja uusi elämä kongien tahdissa

Tänään on aivan mieletömän tärkeä päivä uudenkuun syntyessä Pluton kohdusta. Näin vaikuttavaa aloitussignaalia oli aivan pakko päästä jakamaan kanssasi tämän ylimääräisen blogin muodossa. Tässä päivässä on jäätävää sisäistä muutosvoimaa niin paljon, että riittää ihan varmasti kaikille halukkaille. Värinä sisälläni kertoo, että olemme käsityskykyämme suurempien mahdollisuuksien äärellä juuri nyt. Samanlaisen viestin sain ystävältäni Janilta, joka ehdotti yhteistä meditaatiota tämän hiuksia nostattavan (siis joilla niitä on) energian vastaan ottamiseksi mahdollisimman suurella joukolla.

Teimme päätöksen vasta eilen ja siksi tämä viesti tulee kireällä aikataululla tuota kongimeditaatiota ajatellen, mutta mukaan voi heittäytyä mihin aikaan päivästä tahansa oman meditaation muodossa. Meidän sessiomme alkaa klo 18.00 (linjoille pääsee fiilistelemään jo 17.30 alkaen). Jos meditoit itseksesi, niin visioi itsellesi valoisin ja rakkaudellisin uusi elämä ja uusi maailma. Tämäkin päivä on kansainvälinen meditaatiopäivä ja jengiä on linjoilla aamusta iltaan. Hyvää matkaa!

Meditaatio käynnistyy 18.00 Sepon astrologisella katsauksella alkaneen vuoden sisältämistä tärkeimmistä planeettakuvioista ja tänään toteutuvan uudenkuun täsmäiskusta osallistujien sielunmaisemaan. Astrologinen kuvaus auttaa löytämään luottamuksen omaan intentioon eli sisäisen luovan energian kohdistamiseen niihin asioihin, jotka sitten kongimeditaation aikana nousevat toteuttamaan elämämme pyhintä tarkoitusta tulevan vuoden aikana.

Meitä tulee jälleen olemaan paikalla suuri joukko rauhan ja rakkauden lähettiläitä valmiina ottamaan vastaan kollektiivista tehtävää uuden energian konkreettisina ilmentäjinä. Tiedän kokemuksesta, kuinka valtavan voimalatauksen jokainen osallistuja saa koko muulta ryhmältä Nibiru kongin mielettömän upeassa avaruudellisessa soinnissa. Tuohon äänimaisemaan uppoaminen tapahtuu sellaisessa rauhan ja luottamuksen tilassa, ettei se ole sanoin kuvattavissa.

Viimeksi meitä oli paikalla maksuttomassa tapahtumassa 500. Kiitos kaikille mukaan ehtineille ja pahoitteluni niille, jotka eivät tuolloin mukaan mahtuneet. Tänään tämä uudenkuun kongimeditaatio on maksullinen, mutta hinta on vain 20€. Kuuntele sydäntäsi ja järjestä itsellesi omaa aikaa klo 18-20 väliseksi ajaksi, jos suinkin mahdollista. Tapahtumasta ei tule tallennetta, eli osallistuminen on näiltä osin aikaan sidottu. Tapaamisiin illalla klo 18.00.

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä: New Moon Kong Yoga

Huom!. Jos saman ruudun ääressä on useampi osanottaja, on hinta 20€/osanottaja (Lapset voivat osallistua veloituksetta)

 

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...