Ilmainen Vuosihoroskooppi 2021

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä. Katso video >>

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2021 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

12.1.2021

vieraskirjoitus:

Väreillä viruksia vastaan

Elämme mustaa kautta. En tällä kertaa tarkoita sitä, mitä maailmalla tapahtuu, vaan ihan elementaalisesti olemme nyt veden äärellä, eli mustassa talven energiassa. Se on raskasta, se vetää alaspäin, se on pysähtynyttä. Olemme ”jäässä”. Talvella tuntuukin, että mieli ja keho tekevät tiltin, vaativat päästä lepäämään. Kestää vielä hetken, ennen kuin pääsemme kevään puuenergian mukana nousemaan kuin mahla puun sisuksissa, ja levittämään lehtemme silmuina taivasta kohti.

Olenkin siksi lähes koko aikuisikäni ihmetellyt, miksi ihmiset, erityisesti suomalaiset, pukeutuvat mustaan, tähän maata viistävään masentavaan värienergiaan. Toki minullakin on mustia mekkoja kaapissani, mutta ei mustaa miksikään voimaväriksi voi sanoa. Siinä tulee helposti vain nuhjuinen, voimaton olo, ellei asusteisiin kuulu vastapainoksi jotain suurta ja värikästä, tai kenties kullankimallusta.

Olen ehkä saanut värikkäät geenit, sillä vanhempani eivät koskaan pukeutuneet mustaan

70- ja 80-luvun lapsena minut on aikalaisteni tapaan puettu kirkkaisiin väreihin, ja kodit ja koulut väripestiin oranssilla, ruskealla, vihreällä ja keltaisella. Olen aina elänyt vahvoja värikausia, jolloin jokin väri suorastaan vaatii minua luokseen. Silloin tuntuu, etten saa siitä tarpeekseni, siitä on ikään kuin vajausta. Mutta yllättäen myös ihan tavallinen harmaa väri kutsuu minua toisinaan. Silloin taidan kaivata metallielementin tukea, jota kiinalaisesta kartastani ei muuten lainkaan löydy. Sillä kaikki värit voidaan liittää johonkin fengshuin mukaiseen elementtiin, joita kiinalaisessa astrologiassa myös käytetään.

Värit eivät ole siis pelkästään mielipidekysymys, että tykkään siitä tai tuosta. Väreillä luomme ympärillemme elementtien energiaa. Itse toki pidän värikkäitä koteja mustavalkoisia koteja kutsuvampina ja jotenkin elämänmyönteisempinä. Värit liittyvätkin mielessäni iloon, lapsekkuuteen ja keveyteen. Kirkkaissa väreissä on kirkasta energiaa. En saa beessistä, greigestä tai harmaasta samanlaista fiilistä. Niissä on aikuismaisen latistavaa mielikuvituksettomuutta. Ymmärrän silti, että kaikki eivät halua räiskyä, vaan kaipaavat hillittyä energiaa kotiinsa rauhoittumista varten. Onneksi kaikki on sallittua, sillä oma intuitio ohjaa oikeiden värien puoleen.

Valkoinen väri antaa suojaa

Havahduin taas kerran värien voimaan, kun luin Lille Lindmäen kirjasta, kuinka häntä kehotettiin aina pukeutumaan täysvalkoisiin, kun hän lähti maapallon eri energiakeskusten tukoksia korjaamaan. Valkoinen väri suojeli häntä kaikilta pahansuovilta vaikutteilta ja antoi hänelle kirkkautta ja voimaa suuria energeettisiä tehtäviään varten.

Kun tarkemmin ajatellaan, musta ei ole kovinkaan yleinen väri luonnossa. No, linnuissa ehkä. Mutta jos mietit ihmisten energiakeskuksia, eli chakroja, niistä yksikään ei ole musta, harmaa tai kovin tumma. Meidän energiamme heijastaa punaista, oranssia, keltaista, vihreää, vaaleanpunaista, sinistä, violettia ja kullanhohtoista valoa. Ne mustat aukot, mitä avaruudesta löytyy, ovat myös vaarallisia. Ne imevät energiaa arvaamattomalla tavalla ympäriltään, kun taas valkoinen, eli valo, heijastaa energiaa itsestään poispäin, ja on siis immuuni ulkopuolisille vaikutteille. Kun meditoimme ja haluamme suojata itsemme, meitä pyydetään kuvittelemaan valkoinen valo ympärillemme, ja myös sisällemme säteilemään.

Voisimmeko kenties tehdä tästä hyvin yksinkertaistetun päätelmän ihmisen omaa suojausta varten? Entä jos meidän koko ajan kohoava oma henkinen ja fyysinen energiamme vaatiikin nyt väriä ja valoa? Entä jos mustalla vaatetuksella me vedämmekin sairautta ja raskasta mieltä puoleemme, kuten vaikkapa näitä maailmalla pyöriviä viruksia eri muunnoksineen? Ja entä jos vaaleilla väreillä, ja energeettisesti suorastaan parantavilla väreillä, me voisimmekin vahvistaa omaa suojaustamme?

Siinä on paljon kysymysmerkkejä ilmassa, mutta heitänkin ilmoille myös helpon haasteen. Mikä väri tuo sinulle hyvänolontunteen? Mikä on sinun suojavärisi? Mitä väriä tunnet, että kaipaat elämääsi lisää? En itse oikein osaa pukeutua valkoiseen, mutta vihreää laitan päälleni, jos minulla on jokin terveyteen liittyvä ongelma, tai kaipaan lisää vitaliteettia. Tummansinisen olen kokonaan karsinut vaatteistani pois, sillä siinä minulle tulee kylmä ja vetinen olo. Lämpimämpi turkoosi sen sijaan edustaa puuenergiaa, joka kohottaa sekä mieltä että oloa. Kirkas vihreä tuo kesän mieleen.

Tee oma väritesti

Värit eivät ole meille vain kiva pieni bonus, jotain silmäkarkkia ympäristössä. Värit parantavat, lämmittävät ja suojaavat meitä, sekä kohottavat energioitamme. Jokainen väri värähtelee omalla taajuudellaan. Siksi vuoden pimeimpänä, kylmimpänä ja usein myös vetisimpänä aikana, kun yinmäinen vesienergia on voimakkaimmillaan, me kääriydymme joulunpunaiseen, joka virittää mielemme juhlaan ja lämmittää luitamme.

Ole siis rohkea ja tee tänä vuonna itsellesi väritesti. Tutki omaa suhdettasi väreihin ja valitse jokin tai joitakin voimavärejä, jotka saavat mielesi hykertelemään. Samalla teet tutkimustyötä eri elementteihin. Punainen, oranssi ja voimakkaat pinkit edustavat tulielementtiä, kun taas musta ja tummat siniset sekä tummat violetit ovat vesielementtiä. Ruskeat, kellertävät ja murretut sävyt menevät maaelementin alaisuuteen, vihreän, turkoosin ja heleiden vaaleansinisten ollessa puuenergiaa. Jäljelle jää vielä valkoinen, harmaa ja metallivärit, kuten kulta ja hopea. Ne ovat metallielementin värejä. Joillekin ne antavat voimaa, toisille tulee niistäkin vähän huono, kalsea olo.

Kaikki on kiinni siitä, mikä elementti on sinulle suotuisa ja mitä elementtiä taas jopa tietämättäsi kaikkoat. Jos musta ei tunnukaan enää tarkemmin ajatellen hyvältä väriltä ylläsi, niin älä osta taas kerran mustaa talvitakkia, mustia housuja tai mustia kenkiä. Elä aavistuksen verran rohkeammin. Musta on negatiivisuuden väri. Tällä hetkellä emme kaipaa sitä yhtään lisää elämäämme.

Värit ja vaatteet ovat helppo tapa uudistaa omia energioita, enkä pidä sitä millään tavalla pinnallisena tai turhamaisena. En ainakaan enää, sillä rakastan värejä ja niiden parantavaa voimaa.

Saat lisää voimallista ohjausta elämääsi tänä vuonna Astrokalenterista ja erityisesti tarkkailemalla siihen sisältyviä Kulta-ajan transiittiohituksia. Uusi maailma rakentuu päivä päivältä ja astrologisesti olemme jännän äärellä, kukin omalta osaltamme värikkäämpää ja inhimillisempää Kulta-aikaa rakentamassa.

Värikästä ja voimallista vuotta 2021!

Terveisin

Virpi Karjalainen

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle