Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

29.12.2020

vieraskirjoitus:

Korkeampaa ja matalampaa Minää

On se aika vuodesta, jolloin on hyvä hetki rehellisesti katsoa kulunutta vuotta ja tehdä omaa tilikirjanpitoa saavutuksistaan. Tällä kertaa en aio edes mainita tuota kulunutta k-sanaa eikä minua juurikaan kiinnosta tutkia, olenko saavuttanut jotain materiaalista hyvää tai edennyt urallani suunnitelman mukaisesti. Minua kiinnostaa olenko ollut hyvä ihminen. Siksi katson itseäni suoraan silmiin ja kuuntelen mitä sieltä vastataan takaisin.

Tänä vuonna ihmisillä on vihdoin ollut aikaa kuunnella itseään, se sanottiin ihan uutisissakin. Minun sisälläni on ollut kaksi eri ääntä, jotka ovat vuorotellen halunneet, että kuuntelisin niitä herpaantumatta. Toinen ääni on kuulunut matalammalle minälleni, toisin sanoen egolle, jolla on ollut ihan eri jutut kuin Korkeammalla Minälläni, eli sielullani. On oikeastaan mennyt koko vuosi, kun olen yrittänyt erottaa kuka puhuu nyt.

Matalamman minän manaukset

Jos asialla on ollut ego, se on kailottanut kovaa. Se on halunnut, että kuuntelen sitä juuri nyt, ja jätän kaiken muun sikseen. Sillä on usein pelokas, äkkipikainen ja suorastaan raivokas ääni, ja se mielellään tuhahtelee muille. Ego tietää olevansa aina oikeassa, eikä sitä kiinnosta mitä muut ovat mieltä. Se on omituisen negatiivinen tyyppi, ja se löytää aina jotain huomauttamista muiden toimissa. Itse se tuntuu olevan puhdas kuin pulmunen, eikä koskaan tee mitään väärin. Se on itsepintainen, ei lähde vieraisilta pois oikein kulumallakaan, ja olen sangen uupunut kuunneltuani sen juttuja liian kauan.

Korkeamman Minän kirkkaus

Se toimen ääni, joka sisälläni puhuu, jos vain saa puheenvuoron egon pitkiltä monologeilta, on hiljainen, rauhallinen, äärettömän kärsivällinen ja armollinen. Se sädehtii rakkautta ja haluaa aina auttaa, missä suinkin kykenee. Se lohduttaa hädän hetkellä, valvoo vieressä öitä, jos on kurja olo, eikä missään nimessä tee numeroa itsestään, vaikka sankari onkin. Korkeampi Minä on aina sitä mieltä, että teen parhaani, että olen kaunis ihminen tällaisenaan kaikessa epätäydellisyydessäni, enkä millään muulla tapaa voisi olla enää täydellisempi, sillä olen täydellisenä ja rakastettuna sieluna tänne syntynyt. Sen vuoksi se pitää muitakin täydellisinä ja rakastettavina, aivan mahtavina tyyppeinä.

Tänä vuonna olen kuunnellut näitä molempia matkalaisiani, jotka asuvat omissa nahoissani. Olen kieltämättä tehnyt ylilyöntejä, kun ego on ollut äänekkäämpi ja ohjannut päivääni kuin pässiä narussa. Mutta olen myös oppinut tunnistamaan, että siellä taustalla on koko ajan Korkeampi Minä, joka elää totuudessa ja rauhassa. Jos kuuntelen sen puhetta, olen täysin turvassa, joka ikinen hetki.

Sisäinen ääni, puolesta ja vastaan

Olen kuunnellut sisäistä puhetta, syyttäjää ja puolustajaa, tuomaria ja valamiehistöä, ja tullut siihen tulokseen, että olen syytön. Olen syytön ihmisenä tekemiini rikoksiin, ja että oikeastaan en mitään rikosta ole edes tehnyt. Olen vain ihminen, joka välillä eksyy kuuntelemaan väärää ääntä. Omaa sisäistä puhettaan, matalampaa minää. Sielu minussa on aina syytön, kaikkien tuomioiden yläpuolella.

Joulun aikaan olen hiljentynyt entisestään kuuntelemaan Korkeampaa ääntä, sisintä itseäni. Sillä on kauniita ajatuksia ja sen kanssa tulee hyvä olo. Ennen kaikkea se antaa anteeksi kaikki erheet, kaikki inhimilliset kuprut, joita matkan varrelle mahtuu.

Yritän jatkossa ymmärtää egoani paremmin, kun se rääkyy ja vaatii huomiota, eikä ole tyytyväinen mihinkään. Jostain syystä sillä on usein paha mieli, ja se on niin herkkä loukkaantumaan. Jospa laulan sille tuutulaulun kuin pienelle lapselle, ja vaivutan sen pikkuhiljaa suloiseen uneen, jossa kaikki on hyvin. Korkeampi Minäni tuolla jo avaa ääntään jotain taivaallista hymniä varten.

Kuitenkin onnistuimme

On hyvä päättää tämä ääripäitä näyttänyt ja hermoja kiristellyt vuosi tähän ilon lauluun, joka kumpuaa omasta sydämestä. Olemme kaikki tehneet juuri niin hyvin kuin olemme osanneet. Tämä vuosi oli meille kaikille täydellinen onnistuminen, juuri sellainen kuin oli tarkoitettu. Egomme ehkä oli aivan haavi auki ja sydän repaleisena pitkin piennarta, vääryyksistä kirjaa pitäen, mutta Korkeampi Minämme piti kaikesta huolen, viimeistä silausta myöten. Se oli meidän puolellamme, herkeämättä.

Kiitos tästä vuodesta. Kiitos, että selvisimme.

Ennen vuoden vaihdetta on vielä aikaa hyödyntää Astron suuri jouluale, joka loppuu suureen, meidät tästä vuodesta vapauttavaan ilotulitukseen.

Terveisin 

Virpi Karjalainen

 

Viimeisiä viedään! Astrokaupan Joulutarjoukset ovat voimassa vuoden loppuun saakka

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...