Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

25.12.2020

vieraskirjoitus:

Joulun rauhaa 

Maanantaina olleen talvipäivänseisauksen kartta jää elämään tavalla, jos toisella seuraavan kolmen kuukauden ajan. Olemme selättäneet pitkän raskaan ajanjakson ja talvipäivänseisauksen myötä ajan laadussa on uudenlaiset sävelet. Tämä ei ole salamannopea muutos, vaan pikemminkin siirtymä vaihe tai laskeutuminen uudenlaisiin tunnelmiin. Talvipäivänseisauksen yksi tarkoitus on palauttaa yhteys luonnon kiertokulkuun sekä omiin vaistoihin. 

Jokaisen elämän on taivalta itsensä luo. -Hermann Hesse 

Jupiterin ja Saturnuksen yhtymä vesimiehen merkissä rakentaa uudenlaista maailmaa. Vesimiehen hallitseva planeetta on Uranus. Mytologisesti Saturnus on Gaian eli äitimaan sekä Uranuksen lapsi. Jupiter on taas Saturnuksen sekä Rhean lapsi. Siinä missä Saturnus kävi omat kamppailunsa Uranuksen kanssa, Jupiter kävi omansa Saturnuksen kanssa. Ehkä uuden ajan energiat alkavat keskittymään kasvuun ja terveisiin rakenteisiin, ilman iän ikuisia valtataisteluja. Tiedän ettei tämä ole kovin realistinen toive, mutta uskon että jokaisella meistä on johtotähti, mikä saa meidät kasvamaan ihmisinä. Jos johtotähtenä toimii sydämen lämpö ja myötätunto, voimme ymmärtää paremmin sekä omia että muiden heikkouksia. Tämä ei ole vaaleanpunaista pumpulia. Sydämen ääni voi pitää sisällään myös rajat ja rakenteet.  

Aurinko ja Merkurius kulkevat käsikkäin kauriin alkumetreillä. Joulun jälkeen ne saavat tukea Uranukselta sekä Lilithiltä. Vaikka Khironin neliö Auringolle sekä Merkuriukselle voi tuntua uuvuttavalta, parhaimmillaan se antaa luvan ottaa rennommin, niin ettemme vaatisi itseltämme liikoja.  

Uranus ja Lilith auttavat kyseenalaistamaan omia pinttyneitä uskomuksia, mihin olemme niin tottuneita, että pidämme niitä normaaleina. Olemme olleet pitkään erittäin raskaissa energioissa ja jokainen meistä on enemmän tai vähemmän uupunut. Pitkään jatkuneet epävarmuudet ja haasteet ovat voineet kroonistaa meidät vääränlaiseen selviytymiseen. Voi olla vaikea laskea hartiat ja ottaa rennosti.  

Paras lääke laiskalle mielelle on häiritä sen rutiineja.-William H. Danforth 

Hyvin usein asiat vaativat hienosäätöä, ensimmäistä pientä askelta, jotta voi ottaa seuraavan. Oivallus itsessään on näkymätön lanka, mikä rakentaa maailmaa ja tulevaisuutta. Joskus itsensä kyseenalaistamalla voi oivaltaa isompia kokonaisuuksia, varsinkin jos kyseessä on pitkään jatkuneita tunnetason rasitteita. Terveellä itsekritiikillä voi päästä asioissa syvemmälle tasolle. Se voi myös valottaa jotain uutta ja olennaista. Vaikka ajassa on keventäviä Uranuksen tuulia, emme voi palautua määräänsä nopeampaa, eikä ole tarkoituskaan. 

Marsin ja Pluton neliö on intensiivinen ja alkukantainen jännite, missä on samaan aikaan tulista sekä hautuvaa energiaa. Se on kuin oikutteleva ja arvaamaton tulivuorenpurkaus. Tämä ärähtelevä tunnelma on kuluttavaa. Silloin kun olemme väsyneitä negatiiviset tunteet tulevat usein positiivisia helpommin pintaan. Siksi meidän täytyy nähdä vaivaa oman hyvinvointimme eteen, jotta jaksamme kasvattaa sitä, mikä on tärkeää. 

Elämä ei ole ne päivät, jotka ovat menneet, vaan ne jotka jäivät muistiin. – Pjotr Pavlenko 

Neptunuksen neliöt Kuunsolmuille voi joko vesittää tai tukea jaksamistamme. Välillä voimme olla toiveikkaita ja uteliaita. Hetken päästä saatamme olla melankolian syövereissä, eikä energiaa tunnu riittävän mihinkään. 

Tunnetilat, ajatukset sekä uskomukset voivat salakavalasti vaikuttaa enemmän kuin huomaammekaan. Niistä on hyvä tulla tietoiseksi. Muistot ja kokemukset voivat muuttua matkan varrella. Tunteet eivät ole neutraaleja. Ne värittävät menneisyyden muistoja ja voivat vaikuttaa yllättävän paljon tähän hetkeen sekä valintojen kautta myös tulevaisuuteen. Yksinkertaisella testillä voit huomata kuinka huomaamatta tunnemuistot jäävät elämään. Jos olet lähiaikoina lyönyt varpaasi, kaatanut kahvikuppisi tai hukannut avaimesi, muistatko sen tunteen? Tapahtuman ei tarvitse olla iso, mutta jos se tuntuu kunnolla, pääset helposti sen hetkiseen tunnetilaan kiinni. Jos olet selvinnyt haasteesta tai ratkaissut jonkin ongelman, muistat varmasti miltä se tuntui? Me saamme parhaat onnistumistunteet siitä, kun voitamme pelkomme tai selviämme tilanteesta, mistä emme olisi uskoneet selviämme. Meissä kaikissa on enemmän voimaa kuin tiedämmekään. Me voimme olla itsemme parhaita tukijoita, mutta myös pahimpia vihollisia. 

Meillä jokaisella on yhteys muinaiseen ikiaikaiseen viisauteen. Meissä on myös elämän liekki. Välillä se on himmeämpi valo, kun taas välillä se roihuaa täydessä voimassaan. Joulun aika on hyvä aika rauhoittua vahvistamaan tätä valoa. 

Katso ylös tähtiin, älä jalkoihisi. Yritä ymmärtää näkemäsi ja ihmettele mikä saa universumin olemaan olemassa. Ole utelias. – Stephen Hawking  

Lempeää joulun aikaa kaikille!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?
Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...