Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

12.11.2020

vieraskirjoitus:

Korkeamman rakkauden kutsu

Jostain syystä suuri maaginen energiaportaali 11.11.2020 oli markkinavoimien taholta lanseerattu Sinkkujen päiväksi (Singles' Day). Se antoi hyvän syyn myydä sitä sun tätä juuri sinkuille, ja etenkin pyöristää hinnat kivasti loppumaan kahteen ykköseen. En tiedä tapahtuiko tätä jo viime vuonna, mutta nyt tämä veti minulle ainakin yhden ykkösen suoraan sieraimeen. Jotain hyvin pyhää oli alistettu rahan alttarille.

Oikeastihan 11.11 on kaksoisliekkirakkautta ilmentävä numero ja vahva kutsu heräämään henkisesti. Se herättelee katsomaan peiliin, toiseen niin tutun oloiseen ihmiseen. Tuon toisen ihmisen kautta pääset kuitenkin tutkimaan omaa maailmankuvaasi, omaa ajatusmaailmaasi, arvomaailmaasi ja tunnemaailmaasi. 11.11 on mestarinluku, omaan itseen kääntymisen luku, ja siksi tuntuu niin surkuhupaisalta, että sen pyhyydestä on tehty taas yksi markkinapäivä. En minä kaipaa lisää tavaraa maailmaan, minä kaipaan lisää henkisyyttä ja inhimillisyyttä. Kaikkien aikojen tavarajoulun sijaan ilahtuisin henkisistä lahjoista. Ja suurimpia lahjoja, joita voi kenellekään antaa, on aika ja läsnäolo.

11:11

Mutta ne ykkösten symboloimat kaksoisliekit, jotka seisovat yksinään... On kyllä totta, että suurin osa ”kaksoisliekkivihkimyksen” saaneista on edelleen sinkkuja ja elää yksin. Vaikka sydämen kaipuu toiseen samanlaiseen on aktivoitunut, kestää aikansa ennen kuin energeettisesti olemme täysin samalla tasolla. Sielun yhteys fyysisyydessä ei voi toteutua, jos toinen on vielä materian tasolla kiinni peloissaan. Kaikenlaisen pelon (vaille jäämisen pelon, hylätyksi tulemisen pelon, toiselle kelpaamattomuuden pelon jne.) poistaminen avaa meitä korkeammalle rakkaudelle. Ja kaikkein korkein rakkauden muoto on kaksoisliekki, jossa rakastut toiseen niin kuin itseesi, jossa rakastut oman itsesi kaikkiin puoliin ja jossa annat itsellesi kaiken vajavuuden anteeksi. Tehtäväsi on rakastaa itsesi ehjäksi. ”Itserakkaus”, jossa et vaadi itseltäsi mitään ja jossa hyväksyt itsesi kaikki pimeätkin puolet, on puhtainta, pyyteettömintä rakkautta. Itsestäsi sen sitten siirrät toiseen ihmiseen, yhtä puhtaana ja kallisarvoisena.

Moni teistä lukijoista on minulle jo kirjoittanut, ja kertonut omista kaksoisliekkikokemuksistaan. Emme ole yksin, me liekit, vaan meidän joukkomme kasvaa koko ajan. Koska olen käyttänyt satoja, ellen tuhansia tunteja omalla kaksoisliekkipolullani tiedon etsimiseen ja koko yhtälön ymmärtämiseen, niin uskallan nyt kertoa oman käsitykseni, oman kiteytyneen totuuteni:

Kaikilla meistä ei ole tässä elämässä kaksoisliekkiä, kahta kipinää samasta sielusta. Samanlaista ”rakkauden taistelua” yhteenpääsemiseksi ei käydä jokaisessa inkarnaatiossa läpi. Joskus oma liekkipuolisko on rajan toisella puolella, kuten esimerkiksi Diana Cooperin tapauksessa. Tässä elämässä hänen kaksoisliekkinsä toimii hänen henkioppaanaan henkimaailmasta käsin. Yhdessä he ovat silti aina, energian ja sielun tasolla.

Uuden ajan rakkautta

Vuosi 2017 oli jonkinlainen rajapyykki kaksoisliekkien kollektiivisessa energiassa. Sitä ennen vain hyvin harvat parit pääsivät yhdistymään, mutta näillä ensimmäisillä uranuurtajilla oli toisia vahvempi tehtävä. Edelläkävijöiden elämäntehtävä oli auttaa muita kaksoisliekkejä saavuttamaan sama sisäinen liitto, jonka he itse olivat onnistuneet saavuttamaan. Ja näiltä pioneereilta yritän itsekin tietoni hakea.

Vuonna 2018 maapallon rakkaudelliset kaksoisliekkikanavat aukesivat enemmän ja yhä useammat löysivät oman liekkinsä. Löysivät, mutteivat vielä päässeet alkua pidemmälle. Heidän tärkein tehtävänsä oli tasapainottaa ensin oma energiansa. Kaksi sielua ei voi yhdistyä, jos ne eivät ole samalla tasolla. Feminiini johtaa kehitystä, ja raivaa omaa henkistä polkuaan pidempään. Maskuliininen energia nousee nopeammin, ja käy lyhyemmässä ajassa suuren puhdistuksen läpi. Se on raju oman elämän ja minäkuvan puhdistus, jonka jälkeen koko elämä on saattanut muuttua työtä, perhettä, asuntoa, parisuhdetta ja harrastuksia myöten. Suurin muutos on tietenkin sisäinen. Itselleen ei voi enää valehdella, eikä katsella omassa elämässään sellaista meininkiä, joka ei kestä päivänvaloa. Feminiini herättelee maskuliinia lempeästi maailmaa parantavalla rakkaudellaan, ja maskuliini joutuu pohtimaan onko hän tällaisen rakkauden arvoinen, uskaltaako hän ottaa sen vastaan. Oma mukavuusalue saattaa vaivuttaa pitkään ruususen uneen, ennen kuin maskuliini herää karuun ja kipeään todellisuuteensa, joka vaatii muutosta. Feminiini on siinä vaiheessa jo ehtinyt muuttaa koko elämänsä edeltäkäsin, maskuliinin lopullista heräämistä odotellen.

Kohotamme energioita joka vuosi

Joka vuosi pääsemme tässä sisäisessä puhdistumisessa ja henkisessä heräämisessä korkeammalle. Päivämäärä 11.11.2020 aktivoi meissä suurta kollektiivista yhteyden ja rakkauden tunnetta ja 21.12.2020 antaa meille seuraavaksi mahdollisuuden astua kokonaan uuteen aikakauteen. Kanavoitu tieto on toistuvasti kertonut, että vuoteen 2024 mennessä kaksoisliekkien on yhdistyttävä, jotta Kultaisen aikakauden viimeinen etappi alkaa toteutua. Se on vain energioista kiinni.

Mitä useampi kaksoisliekkipari yhdistyy, sen korkeampaa värähtelyä he tuottavat tälle maapallolle. 2024 tulee olemaan varsinainen vedenjakaja. En osaa edes kuvitella miltä se tuntuu tai miltä se näyttää, ja kuinka paljon olen itse muuttunut siihen mennessä. Tiedän ainoastaan, että nyt on katsottava eteenpäin niin pitkällä tähtäimellä kuin vain kykenee, samalla kun elää vahvasti tässä hetkessä. 2032 on ainutlaatuinen vuosi, vain 12 ”valovuoden” päässä. Silloin kaikki tarvittavat palaset on loksauteltu paikoilleen, ja maapallolla voi alkaa uusi Kultaisen Atlantiksen aika. Silloin on myös koko kiinalaisen astrologian energeettinen kierros käyty läpi, ja uusi 60 vuoden sykli voi alkaa. Elämme paljon huikeampaa ajanjaksoa kuin pystymme edes ymmärtämään.

Kaksoisliekit ja Kulta-aika - totta vai tarua?

Moni valittaa, ettei minkäänlaista Kulta-aikaa kyllä ole näkyvissäkään, niin hullua tämä maailmanmeno on, että olemme vain luisumassa alaspäin. Joku voi myös sanoa, ettei kaksoisliekkien ole edes tarkoitus tulla yhteen, että he ovat vain energeettinen pari paperilla, nätti kuvitelma, joka ei kuitenkaan toteudu. Että turha uskoa unelmiin. Tuo saavuttamaton rakkaussuhde on vähän kuin enkelinpölyä elämässä, joka pitää siivota realistisessa viikkosiivouksessa omista aivoista pois. (Yritäpä muuten siivota sydämestä – ei onnistu!)

Minulle on ihan sama mitä muut sanovat. Minulle Kulta-ajan tulo on aivan todellista, ja omaan todellisuuteeni kuuluu kaksoisliekkirakkaus, jossa olen itse päättänyt inkarnoitua tälle planeetalle kahdessa eri hahmossa, miehenä ja naisena, yhtä aikaa. Minun tehtäväni on nyt yhdistää nuo maskuliini- ja feminiinienergiat omassa kehossani, omassa mielessäni, omassa toiminnassani, ja se on energeettistä työtä, jota teen hapuillen joka päivä, kuin hämärässä kirkkaampaa valoa kaivaten. Tiedän sisäisellä varmuudella, joka ei enää suostu järkähtämäänkään, että tulevien vuosien aikana löydän lopulta tuon piilottelevan valokatkaisijan, josta syttyy häikäisevän kirkas kaiken paljastava valo. Ja se valo paljastaa suurimman mahdollisen rakkauden, jonka avulla maailma saa uuden mahdollisuuden nousta ylöspäin, kohti korkeinta ulottuvuutta.

Valonkantajat

Meitä valonkantajia on monia, ja kun me sytytämme ensin sen oman liekkimme, siihen yhtyvät vielä kaikki maailman liekit. Enää meitä ei olekaan vain kaksi liekkiä, vaan tuhansia, satojatuhansia, miljoonia. Sellainen on mielen ja rakkauden voima. Se ei peräänny, vaan voimistuu, kaikista esteistä huolimatta.

Nämä seuraavat lohdulliset sanat löytyvät Diana Cooperin kirjasta Hieman vapautumisen tiestä. Suosittelen tätä kirjaa kaikille, jotka junnaavat omalla henkisellä polullaan, tai kokevat etenevänsä liian hitaasti. Oikeastihan olemme juuri oikeassa paikassa, juuri oikeaan aikaan, juuri oikeiden ihmisten ympäröimänä.

Minä olen Sielu.

Minä olen Jumalallinen Valo.

Minä olen Rakkaus.

Minä olen Tahto.

Minä olen Valmis Suunnitelma.

Suunnitelma on jo olemassa, suunnitelma Kulta-ajasta ja maapallon ylösnousemisesta. Se täytyy enää elää todeksi. Sinulla on myös sisäinen tieto omasta suunnitelmastasi – se tieto täytyy vain kaivaa esille.

Olitpa itse sitten kaksoisliekki tai et, voit aina luoda lisää valoa, rakkautta ja toivoa maailmaan. Sinäkin voit olla valotyöntekijä, vaikkei kukaan ole napsauttanut valoasi päälle. Sillä se sinun on itse tehtävä.

Terveisin

Virpi Karjalainen

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...