Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

6.11.2020

vieraskirjoitus:

Valo yössä

Viikonloppuna Aurinko ja Juno ovat yhtymässä skorpionin vesimerkissä. Ne ovat kolmiossa perääntyvään Neptunukseen. Ajanlaatu muuntuu tätä kautta pikkuhiljaa pehmeämmäksi. Sitä tarvitaan, sillä Auringon ja perääntyvän Marsin välinen kvinkunssi pitää meissä puolustusmekanismit edelleen aktiivisina.

Marsin perääntyvä vaihe tulee päättymän vasta perjantaina 13.11.

Mars on parhaillaan oinaan tulimerkissä ja pyrkii vetämään itsensä irti näistä rajoitteista. Mars on luonteeltaan vahva ja intensiivinen. Ollessaan oinaassa, se on omassa merkissään. Alkukantainen tuli ei paljoa kysele. Perääntyvä vaihe ei ole Marsille lainkaan luonteenomaista. Mitä tiukemmalta ote tuntuu, sitä kovemmin Mars taistelee vapautensa eteen. Se ei silti takaa parasta tulosta. Joskus kovapäisyyden positiivisuuden ja negatiivisuuden välinen raja on hiuksen hieno. Sitä ei ole helppo tunnistaa.

 Venus ja Mars ovat oppositiossa

Arvomaailman, rakkauden, oman tekemisen ja jakamisen välinen tasapaino voi vaatia tarkastelua. Se miten itse koemme ihmissuhteet, ei välttämättä vastaa toisten kokemuksia samaisesta suhteesta. Jokaisen kokemus on uniikki ja jos lähdemme todistelemaan, kuka on enemmän oikeassa tai väärässä, voittajaa harvoin on olemassakaan. Ehkä voimme yrittää ymmärtää toisen kokemuksia ja näkemyksiä ja siten ymmärtää onko mahdollisuuksia rakentaa yhteistä polkua, vai onko aika ohjautua erilleen. Tämä ei tarkoita pelkästään ulkoisissa ihmissuhteissa olevia mahdollisia konflikteja, vaan ennen kaikkea meissä jokaisessa itsessämme olevia sisäisiä energioita sekä niiden välistä tasapainoa.   
 
`Toisten syyttäminen on ajanhukkaa. Vaikka löytäisit kuinka paljon vikoja muista, ja vaikka syyttäisit heitä kuinka paljon, se ei muuta sinua. ` – Wayne Dyer  

Merkuriuksen perääntyvä vaihe päättyi tiistaina 3.11.

Merkurius on vaa`an merkin loppuasteissa ja siirtyy skorpionin merkkiin tiistaina 10.11. Merkurius ja Lilith ovat oppositiossa eli kommunikoinnin suhteen on hyvä olla maltillinen. Merkurius edustaa myös sisäistä tietoa ja ajattelua. Saatamme jäädä kiinni liian suuriin vaatimuksiin ja käyttää kasvavaa energiaa itseämme tai muutosvoimaa vastaan.  Ajassa oleva Merkuriuksen ja Saturnuksen neliö on luonteeltaan ankara ja tiukka. Cereksen ja Merkuriuksen kolmio taas tukee juurtumista ja vakautta. Parhaimmillaan se on maadoittava ankkuri, jolloin voimme käyttää Merkuriuksen uudelleen ohjautuvaa voimaa rakentavasti. Se voi pitkässä juoksussa tuoda satoa ja olla ravitsevaa.  
 
`Kukat kukkivat, koska tietyt olosuhteet johtavat niiden kukintaan. Lehdet putoavat, koska tietyt olosuhteet johtavat niiden putoamiseen. Kukat eivät kuki yksistään, eivätkä lehdet putoa itsestään, väärään vuodenaikaan. Kaikella on aika ilmetä ja aika kadota`. – Buddha  

Torstaina 12.11. on Jupiterin ja Pluton tarkka yhtymä

Mytologisesti tätä voisi verrata aikamoiseen perhe illalliseen. Jupiter sekä Pluto olivat veljeksiä. Siinä missä Jupiter oli jumalten jumaluus, Pluto symboloi taas maanalaista kuoleman jumalaa. Heidän isänsä oli Saturnus, kun taas Pallas oli Jupiterin tytär ja strateginen taistelu sankari. Nämä kaikki edellä mainitut tekijät, ovat olleet koko tämän vuoden tiiviissä rykelmässä. 12.11. on Jupiterin ja Pluton kolmas yhtymä, jolloin energiat ovat jälleen huipussaan.  
 
Neptunus on edelleen neliössä Kuunsolmuihin

Sankasta sumusta huolimatta, meissä kaikissa on voimaa ja viisautta enemmän kuin tiedämmekään. Tätä viisautta voisi kuvata sisäiseksi liekiksi, minkä äärellä voi rauhoittua. 31.10. oli Täysikuu härän merkissä. 15.11. on Uusikuu skorpionin merkissä. Ennen sitä Kuu aktivoi Vestan, Venuksen, Merkuriuksen ja Junon aistimaan muutoksen alitajuista puolta. On hyvä puhdistaa tunteiden ja alitajunnan kuormittumia sekä kertymiä, koska jälleen kerran uusi sivu on kääntymässä.  
 
`Asiat eivät muutu. Me muutumme.’-Henry David Thoreau 

Lempeää viikonloppua! 

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?
Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa. 

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...