Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

9.10.2020

vieraskirjoitus:

Sarastavaa valoa

Aurinko on vaa`an ilmamerkissä. Auringon kolmio Kuunnoususolmulle kaksosten ilmamerkissä sekä sekstiili Kuunlaskusolmulle jousimiehen tulimerkissä valaisee solmujen välisen sillan loistoonsa.  Tämä valo on vielä sarastavaa, mutta se vahvistuu koko aika ensiviikkoa kohden mentäessä. Sisäiseen valopolkuun kannattaa keskittää pääomaa.

Muuten Aurinko on aikamoisen paineen alla. Perääntyvä Mars on oinaan tulimerkissä ja oppositiossa Aurinkoon. Maskuliiniset energiat ottavat toisistaan mittaa. Viikonlopun aikana nämä ovat neliöissä Pallakseen, Jupiteriin, Saturnukseen sekä Plutoon. Tästä muodostuu T-risti kuvio. Perääntyvän Neptunuksen kvinkunssi Auringolle tuntuu matalapaineena hartioilla. Se vesittää Auringon tahtotilaa. Toisaalta kun mikään T-ristin kärjen planeetoista ei enää peräänny, niiden kautta ollut hautuva energia pääsee paremmin purkautumaan.

Huurteinen hevonen veräjän takana hengittää usvan niitylle.
Sen ääriviivat väreilevät, katoavat, se on jo pilvi ruohossa; ei kai se olekaan kotoisin täältä.
-Eeva-Liisa Manner 

Venus on neitsyen viisaassa ja pohdiskelevassa merkissä. Perääntyvän Uranuksen kolmio Venukselle voi olla monenlainen onnenkantamoinen. Siinä missä Neitsyt on maltillinen maamerkki, Uranus on arvaamaton sähköimpulssi. Tässä tilanteessa kolmio on positiivinen ukkosenjohdatin, minkä kautta voimme valjastaa uudenlaista ja kekseliästä energiaa käyttöön. 

Venus on myös positiivisessa kulmassa ennen perääntymistä olevaa Merkuriusta sekä Junoa. Nämä ovat skorpionin vesimerkissä. Merkurius on tiedonvälittäjä, mikä vaikuttaa esimerkiksi oikean ja vasemman aivopuoliskon yhteistyöhön. Junon mukana olo tukee entisestään Venuksen arvomaailmaa ja sydämen uskollisuutta. Näiden yhteisvaikutus on vakaa tietopankki, mistä voi ammentaa vakaita päätöksiä sekä ratkaisuja. Uranuksen oppositio Junolle ja Merkuriukselle voi toki vaatia villihevosen kesyttämisen jaloa taitoa. Jos ajatukset tai mieli lähtee ylikierroksille, on tärkeä maadoittaa ja rauhoittaa ympäristö, jotta tästä kokonaisuudesta saa parhaan hyödyn irti. Tämä tukee keksintöjä sekä innovatiivisia ratkaisuja, mitkä tulevat ihmiselle itselleenkin yllätyksenä.

Torstain vaihtuessa perjantaille, Kuu on ollut kaksi astetta ravun vesimerkissä. Lauantain aikana se aktivoi oppositiot Pallakseen, Jupiteriin, Saturnukseen ja Plutoon sekä neliöt Aurinkoon ja Marsiin. Tästä muodostuu hetkellisesti Suuri-risti kuvio. Kuu liittyy alitajuisiin ja nopeisiin reaktioihin. Se voi saada puolustustautumaan arvaamattomalla tavalla. Koska se aktivoi menneisyyteen liittyviä muistoja sekä kokemuksia, on hyvä tunnistaa siihen liittyvät riskit. Tämä voi olla myös helpottava ja puhdistava tunne, siitä että tunnistaa tunnetason taakat paremmin. Silloin voi laskea hartiat hieman helpommin. 

Maanantain ja tiistain välisenä yönä Kuu saavuttaa Vestan liekin, niiden ollessa leijonan tulimerkissä. Sydämen ja omistautumisen valo saavat sydämen täyttymään ja ajassa on pyhyyttä sekä omistautuvaa voimaa. Samaan aikaan Kuu sekä Vesta kolmioivat perääntyvän Marsin ja Lilithin, joten voimme vahvistaa sisäistä soturi energiaa sekä tahtotilaamme tämän soihdun lämmössä.

Uusi ei synny vain uudesta vaan myös vanhan näkemisestä uudessa valossa. – Søren Kierkegaard 

Levollista viikonloppua! 

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?
Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa. 

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...