Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

2.10.2020

vieraskirjoitus:

Syksyn sävel 

Tänään perjantaina 2.10. Venus siirtyy leijonan tulimerkistä neitsyen maamerkkiin. Merkurius ja Juno ovat skorpionin vesimerkissä ja kulkevat harmonisesti Venuksen kanssa sekstiili kuvion muodossa. Venus saa tukensa myös Lilithiltä. Lilith tukee Venuksen voimaa ja neitsyt merkin analyyttistä sekä tarkkaavaista puolta. Junon kautta voimme tarkistaa tärkeimpien ihmissuhteiden tilanteita. Nämä ovat hyvä kokonaisuus, mitä kannattaa käyttää tietoisesti mielen ja tunteiden tiedostamiseen sekä vanhan kuonan puhdistamiseen. Venuksen ja perääntyvän Cereksen oppositio muistuttaa myös itsensä huolehtimisesta sekä tarpeista. Niitä on hyvä tarkistaa, mutta on hyvä tunnistaa, jos kyseiset teemat ylikorostuvat. Riskinä on liiallinen varautuminen, mikä taas voi kääntyä itseään vastaan. Silloin se ei enää tuo voimaa, vaan vie sitä. 

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä klo 00:05 on ollut Täysikuu oinaan tuli merkissä. Khironin ja Kuun yhtymä vahvistaa sisäistä vaistonvaraisuutta sekä alitajuntaa. Menneisyyden kokemuksia voi tulla pintaan vielä viikonlopun aikana. Kuu ohittaa viikonlopun aikana perääntyvän Marsin ja Lilithin sekä härän merkissä olevan perääntyvän Uranuksen. Tämä on sopiva viikonlopun mittainen tutkimusmatka jokaisen omaan sisimpään, missä oinaan alkuenergioista päästään härän kiinteämpään maaperään. Uranuksen tuulet raikastavat matkan varrella. 

`Kukat kukkivat, koska tietyt olosuhteet johtavat niiden kukintaan. Lehdet putoavat, koska tietyt olosuhteet johtavat niiden putoamiseen. Kukat eivät kuki yksistään, eivätkä lehdet putoa itsestään, väärään vuodenaikaan. Kaikella on aika ilmetä ja aika kadota`. – Buddha 

Täydenkuun kartalla on Uranuksen ja Auringon kvinkunssi. Tämäkin lisää alitajuisten impulssien purkautumista. Siinä missä Täydenkuun oinas energioihin, Khironiin ja tähän kvinkunssiin voi liittyä nopeat ärsykkeet ja niiden kautta toimiminen, on tärkeää muistaa, että Auringon ollessa vaa`an ilmamerkissä, tarkoitus on etsiä tasapainoa ja siltaa ääripäiden välille.  

Perääntyvä Mars ja Lilith ovat muuntuvissa energioissa. Vaikka Mars perääntyy vielä, syyskuussa päättyi ensin Jupiterin perääntyvä vaihe ja nyt loppukuusta Saturnuksen perääntyminen. Sunnuntaina 4.10. perääntyvä Pluto pääsee kahleistaan irti. Saturnuksen ja Pluton osilta olemme vielä välitilassa eli etsimme uudenlaista tapaa käyttää niiden pääomaa. Marsin perääntyvä vaihe päättyy vasta 13.11. ja Merkuriuksen perääntyvä vaihe alkaa 13.10. eli emme ole vielä ihan selvillä vesillä. 

Jos todella haluat ymmärtää jotain, yritä muuttaa sitä. –Sosiaalipsykologi Kurt Lewin 

Marsin neliöt Saturnukseen sekä Plutoon ovat aktiivisessa jännitystilassa. Myöhemmin tarkentuu Marsin ja Jupiterin neliö. Ilmassa on silti vahvaa muutoksen toivoa. Vestan, Marsin ja Kuunlaskusolmun välille muodostuu kolmiot. Vestalta ja Marsilta tulee myös sekstiilit Kuunnoususolmulle. Mars on oinaan tulimerkissä, Vestan tuli leijonan merkissä, Kuunnoususolmu kaksosten ilmamerkissä ja Kuunlaskusolmu jousimiehen tulimerkissä.  

Viikonlopun vaihtuessa perääntyvän Uranuksen sekä Merkuriuksen ja Junon oppositio sekä Khironin kvinkunssi Merkuriukselle ja Junolle, voivat saada mielen sähköpiuha sekaisin. Auringon ja Pallaksen neliö lisää ajatteluun oman lisänsä eli silloin on hyvä ottaa mahdollisimman rennosti ja kohdistaa ajatukset johonkin vaarattomaan tekemiseen. Riskinä on, että ajattelemme niin nopeasti, että ehdimme käydä vaikka minkälaisia ajatuskuvioita läpi ja jos ehdimme käydä niitä läpi esimerkiksi ihmissuhteissa, voi olla, että mopo lähtee ihan käsistä. On helpompaa katsoa minkälaisia tunteita ja reaktioita sisimmästä nousee, kun käydä niiden mahdollisia vaurioita jälkikäteen korjaamassa.  

Lempeää ja rentouttavaa viikonloppua! 

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén
www.kuussajamaassa.com 

Olen ensi viikolla 10.-11.10. pitämässä Helsingissä tulkinta viikonloppua.
Ajat ovat 90 minuuttia ja hinta 120 €. Tulkinta nauhoitetaan samalla äänitteeksi, minkä
saat jälkikäteen sähköpostiin. Jos haluat tulkinta-aikaa, laita sähköpostia osoitteeseen
johanna.vilen@hotmail.com 

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?
Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa. 

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...