Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

25.9.2020

vieraskirjoitus:

Rakkaudella 

Tiistaina 22.9. oli Syyspäivän tasaus eli Aurinko siirtyi vaa`an merkkiin. Olemme vakaasti syksyn muutos hautomossa. Auringon ja Cereksen tarkka kvinkunssi eli alitajuinen haastekulma tuo aikaan hoivaan ja terveyteen sekä jaksamiseen liittyvät teemat mukaan. Ceres on perääntyvässä vaiheessa ja siirtyy sunnuntaina kalojen merkistä vesimiehen merkkiin. 

Juno on skorpionin merkin alussa. Junon ja Cereksen tarkka kolmio tuo aikaan oman vahvan tukensa. Sunnuntaina 27.9. Merkurius siirtyy vaa`an merkistä skorpionin merkkiin ja tulee mukaan tähän kolmioon. 

Syyspäivän tasauksen kartalla Juno ja Merkurius ovat olleet oppositiossa oinaan merkissä oleviin perääntyvään Marsiin sekä Lilithiin. Kaikki edellä mainitut olivat neliössä perääntyviin Saturnukseen sekä Plutoon. Merkuriuksen positiiviset kulmat Kuunsolmuille auttaa saamaan kiinni syy-yhteyksistä sekä asioista, mitkä vaikuttavat tulevaisuuteen. Merkuriuksen perääntyvä vaihe alkaa taas 14.10. ja se on jo katvealueella. 

"Emme tee näitä ja muita asioita, koska ne ovat helppoja, vaan koska ne ovat vaikeita."-sitaatti John F. Kennedyn Apollo-ohjelman puheesta 

Alkuviikon puolella Auringon ja perääntyvän Khironin oppositio tulee tarkaksi, mutta tämä tuntuu jo nyt viikonloppuna. Khiron haavoittuneen parantajan roolissa, voi lisätä levon tarvetta, mutta tietäjän roolissa taas tukea ratkaisuja. Jos näemme mitkä asiat kuluttavat eniten voimavarojamme, näemme selkeämmin, mihin tulisi puuttua. 

Raivopäisillä Marsilla ja Lilithillä on pallot jaloissa. Oinaan alkukantaisessa tuli merkissä, sarvipäät olisivat parhaimmillaan, kun pääsisivät täyteen ja vapaaseen toteutuksen tilaan. Marsin perääntyvä vaihe on jo ensimmäinen painava teräskuula. Perääntyvien Saturnuksen sekä Pluton neliöt tuovat laatikollisen lisäpainoa. Saturnus ja Pluto ovat karman planeetat. Ne tarkistavat suurennuslasilla sen mihin osuvat. Siinä missä Mars ja Lilith olisivat valmiina menemään elämää ja tulevaisuutta päin, edellä mainitut tekijät saavat savun nousemaan korvista. 

Mars ja Lilith ovat suotuisissa asemissa Kuunsolmuihin nähden. Silloin kun tuntuu ettei saa energioita virtaamaan toivotulla tavalla, on tärkeää kohdistaa ne johonkin muuhun itselle tärkeään tekemiseen. Vaikka energia ajoittain patoutuu, se kerää volyymiaan ja alkaa ohjautumaan uudella tavalla. Tässä on pääomaa, mitä emme osaa edes kuvitella vielä. Siksi on tärkeää tehdä itselleen rakkaita asioita, koska ne vahvistavat jaksamista, ja tukevat tulevaisuuden suunnan löytämistä. Oinaan energia on jotain, mitä ei ole vielä ollut aiemmin. Oinas tekee uusia polkuja ja se pitää sisällään pioneeri johtajuutta. 

Saturnuksen kvinkunssi Kuunnoususolmulle on vaativa. Sen vuoksi käymme ristiriitaisesti voimaantumisen ja turhautumisen välistä vaihtelevuutta. Sitä ei edes tarvitse yrittää välttää. Tuulimyllyjä vastaan taistelu ei tässä tilanteessa voimista, vaan energia valuu maan syviin syövereihin. Merkityksellisyyden voi löytää monin eri tavoin. 

"Toimi aivan kuin sillä, mitä teet, olisi merkitystä. Sillä on. "-William James 

Venuksen ja Vestan yhtymä leijonan kiinteässä tulimerkissä vahvistaa sisäistä tulta. Se on verrattavissa saunan lauteilla lepäämiseen eli tuli ei tule lietsomalla vaan sisältä käsin lepäämällä. Kun löydämme sydämen palon, tiedämme kyllä mihin omistautua ja keskittää voimansa. Täysin selkärangattomaan tilaan emme silti pääse, sillä Neptunuksen ja Jupiterin kvinkunssit Venukselle ja Vestalle, saavat aikaan Jumalan sormi suurkuvion. Tämä sormi osoittaa suoraan sydämeesi ja kysyy, mitkä asiat saavat sielusi liekkeihin? Mikä saa sydämesi pumppaamaan verta? Mitä rakastat? Rakastathan? 

Lempeää viikonloppua! 

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?
Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaama

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...