Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

18.9.2020

vieraskirjoitus:

Syksyllä syksyn tavalla

Torstaina 17.9. oli klo 14:00 oli Uusikuu neitsyen maamerkissä. Perääntyvät Saturnus sekä Pluto tuovat kolmion muodossa vahvistavan tukensa Uudenkuun uusiutuvaan energiaan. Sitä tarvitaan sillä perääntyvä Mars ja Lilith ovat oinaan tulimerkissä ja haastekulman kautta ne tuovat Uudenkuun tunnelmaan kireyttä.  

Kun vielä Saturnus sekä Pluto lisäävät omat painolastinsa Marsin ja Lilithin kylkeen sekä niitä vastapäätä olevaan Junoon, aika saattaa tuntua raskaalta. Juno siirtyy sunnuntaina vaa`an merkistä skorpionin merkkiin. Tämä haastaa meidät tarkistamaan ihmissuhteita sekä voimavaroja. Provosoitumisen riski on suuri, koska Mars energia on jo ärtynyttä perääntymisen vuoksi. Siinä missä Uudenkuun kautta tulee raikkautta ja vakaata maaenergiaa, toista kautta tulevia ärsykkeitä ei voi määräänsä enempää välttää. 

Sekä Juno että Mars ja Lilith ovat positiivisissa kulmissa Kuunsolmuihin. Ne tukevat sekä menneisyyden että tulevaisuudenpisteitä ja parhaimmillaan auttavat valjastamaan syntyneet ärsykkeet pääomaksi. Hien voi saada pintaan positiivisellakin tavalla liikunnan tai saunomisen myötä. Jos tätä energiaa oppii ohjailemaan, siitä voi syntyä uusia toimintamalleja, mitkä tukevat tulevaisuuttakin. 

On virhe ajatella, että on jo myöhäistä muuttaa vanhoja huonoksi osoittautuneita tapoja ja tottumuksia. Jos napsautat huoneeseen valon päälle, ei ole väliä sillä, kuinka kauan huoneessa on ollut pimeää. Valo valaisee joka tapauksessa. — Filosofi Vernon Howard 

Saturnukselta tuleva kvinkunssi Kuunnoususolmuun, on myös terävä kivi kengässä. Kun keskitämme tätä turhaumaa oikealla tavalla, on helpompi rentoutua sen jälkeen. Myös Uusikuu on neliössä Kuunsolmuihin eli etsimme väylää, missä energiat tukevat tien kumpaakin suuntaa. Ei auta että tulevaisuuden puolella on kaikkea mitä odottaa, jos voimavarat eivät riitä maaliviivaan saakka. Siksi on hyvä kunnioittaa tätä hetkeä ja osata tarvittaessa asettua polun viereen kahvi kupilliselle. Ei se tie karkaa minnekään, mutta voimme eri tavoin nauttia matkasta, kun emme vaadi itseltämme kohtuuttomia.  

Me käyttäydymme niin kuin mukavuudet ja ylellisyys olisivat elämän päätarpeita, vaikka onnellisiksi tullaksemme tarvitsemme vain jotakin mistä innostua. -Charles Kigsley 

Venus ja Vesta paistattelevat päivää leijonan tulimerkissä. Ne ovat neliössä Uranukseen, joten tuulen suunta voi pyöräyttää suunnitelmat uusiksi. Hiki tulee ilman hellettäkin 

Merkurius on vaa`an ilmamerkissä. Jupiter, Pluto sekä Saturnus haastavat tämän sanansaattajan neliöillään. Kun Neptunus tuo oman sumunsa soppaan, voi olla ettemme tunnista sisäisiä signaalejamme tarvittavalla terävyydellä.  

Viikonloppu on vähintään kaksijakoista aikaa. Toisaalta mielen sopukoissa saattaa kyteä pingottunut ja varautunut tunnelma. Samaan aikaan ärsyyntyminen voi vapauttaa tukkeutuneita energioita ja auttaa meitä laskemaan hartiat oikeasti rennommiksi. Se ei ole negatiivista periksi antamista, vaan pikemminkin viisautta ja uudelleen ohjautumista.

Perhonen voi syntyä vain koteloitumisvaiheen kautta. Koteloitumisvaihe on väistämätön, sen yli ei voi hypätä, sillä kaikki avautuu ja paljastuu hitaasti, vaihe vaiheelta, omalla ajallaan, eikä sitä voi pakottaa.-Ram Dass

Ensi viikon tiistaina Aurinko siirtyy vaa`an merkkiin ja Syyspäivän tasaus.   

Lempeää viikonloppua! 

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?
Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaama

 

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...