Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

4.9.2020

vieraskirjoitus:

Muuntuvat tunnelmat

Täydenkuun jälkimainingeissa kellutaan, vaikkakin jo hieman erilaisissa tunnelmissa. Täysikuu oli kalojen merkissä, mutta on jo siirtynyt oinaan puolelle. Viikonlopun aikana se ohittaa perääntyvän Khironin, Lilithin sekä varjoalueella olevan Marsin. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä se kurvaa vielä perääntyvän Uranuksen ohi. 

Vaikka väsymys voi tuntua edelleen, aivan kuin puudutuspiikki hammaslääkärin jälkeen, ilmassa on silti heräävä tuulahdus. Kuu aktivoi haavoittuneen parantajan ja tietäjän lisäksi Lilithin eli Kuun pimeän puolen sekä toiminnallisen ja tällä hetkellä jalkapuolen Marsin. Pallo jalassa ei niin vain juosta, vaikka olisi kuinka alkukantaista tulta tankattuna. Lilithin hallitsemattomien tunteiden purkautuminen on parhaimmillaan helpottavaa. Se puhdistaa kertynyttä kuonaa. Haasteena on provosoituminen tai väsymyksen kautta reagoiminen. Jos osaamme valmistautua tunneheittelyihin, voimme antautua paremmin tälle puhdistuskuurille.

Aurinko on neitsyen maamerkissä. Se saa tukensa Uranuksen lisäksi perääntyviltä Pallakselta sekä Jupiterilta. Tätä aurinkovoimaa kannattaa tankata ja ottaa viikonloppu mahdollisimman rennosti. Tämä aktivoi Auringolle myöhemmin tulevat perääntyvien Saturnuksen sekä Pluton kolmiot. Vaikka ne eivät ole vielä päällä, ne ovat värjöttelemässä jonossa. Kauriin maaenergiat tukevat neitsyen maaenergioita, joten maankamaralla on parempi nautiskella luonnosta ja muistakin maadoittavista asioista. Perääntyvän Neptunuksen oppositio on vahvistumassa ensi viikon myötä ja tämä hieman vesittää Auringon voimaa.

Lauantaina 5.9. Merkurius siirtyy vaa´an ilmamerkkiin ja sunnuntaina 6.9. Venus siirtyy leijonan tulimerkkiin. Venus ja Merkurius ovat toisiinsa nähden positiivisessa sekstiilissä eli on helpompi löytää yhteys sisäiseen feminiiniseen energiaan sekä kuulla sen viestejä ja sanomaa. Venus on muuten jännitteisissä aspekteissa eli Venuksen ja Marsin sekä Lilithin välinen neliö tuntuu vielä viikonlopun ajan. Feminiinisen ja maskuliinisen tasapainon mahdolliset ristiriidat tulevat esiin. Venus on irtautumassa myös Junon sekä Saturnuksen otteista, eli hieman taistelu väsymystä voi olla ilmassa. Mars sinnittelee hieman hitaampana Lilithin kyljessä, oppositiossa Junoon sekä neliössä Saturnukseen. Siinä missä sisäinen tunne alkaa pääsemään vapauteen, fyysinen jaksaminen ei kulje samaan tahtiin. 

Silti Mars ja Lilith ovat positiivisissa kulmissa Kuunsolmuihin. Niiden sekstiili Kuunnoususolmuun kaksosissa sekä kolmio Kuunlaskusolmuun jousimiehessä tukee kokonaisuutta. Vaikka emme olisikaan tällä hetkellä parhaassa hapessa, se ei tarkoita ettei pääomaa olisi kertymässä. Perääntyvän Saturnuksen kvinkunssi Kuunnoususolmulle ei anna huomaamatta sooloilla. Se tuo nopeasti realiteetit esille, mikä tukee isommassa mittasuhteessa kokonaisuutta. Ehkä on hyvä antautua luonnollisille ristiriidoille, mitkä ohjaavat meidät itsemme kannalta parempaan tasapainoon. 

Auringon harvoista säteistä jokainen
Sokaisee silmäni, valitsen reittini
Liikenteen keskeltä kuusi kohoaa
Miksi en valitse tietäni tarkemmin
Miksi en näe kun varjoja vangitaan 

Järven pinta, näytä mulle uusi kuvani
Anna mulle voimaa olla hauras pelkuri
Näytä mulle kauneus kun suljen silmäni 

-Ismo Alanko, Peilikuva 

Lempeää viikonloppua! 

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?
Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...