Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

28.8.2020

vieraskirjoitus:

Elämä on hauras

Auringon ja perääntyvän Uranuksen kolmio tiivistyy ja on tarkimmillaan keskiviikkona 2.9. Silloin on klo 8:22 Täysikuu kalojen herkässä vesimerkissä. Myös Täysikuu ja Uranus ovat positiivisessa aspektissa eli sekstiilissä. 

Täysikuu on erittäin tärkeä etappi monella tavalla. Viikonloppuna on hyvä valmistautua ja antautua Täydenkuun herkille energioille. Täydenkuun kartalla Kuunnoususolmu osuu korkeimpaan keskipäivän pisteeseen ja Kuunlaskusolmu syvimpään keskiyön pisteeseen. Kuunsolmujen neliöt nousevan merkin ja laskevan merkin akselille sekä Merkuriukselle täydentää tästä Suuriristi kuvion. Näin kummatkin akseliparit aktivoituvat Täydenkuun myötä. 

Kuunnoususolmu on kaksosten ilmamerkissä ja Kuunlaskusolmu jousimiehen tulimerkissä. Noususolmu on tulevaisuuden piste ja elämäntehtävän houkutteleva magneetti. Laskusolmu on menneisyyden piste, kaikkine kokemuksineen, lahjoineen sekä haasteineen.  

Mars ja Lilith ovat oinaan tulimerkissä ja positiivisissa kulmissa Kuunsolmuihin. Parhaimmillaan tulinen Marsin ja Lilithin yhtymä auttaa vapauttamaan monenlaista pääomaa käyttöön. Sen riskeihin kuuluu provosoituminen sekä uhma, jolloin emme välttämättä tunnista ajoissa energia resursseja ja käytämme ne nopeasti loppuun. 

Perääntyvän Saturnuksen kvinkunssi Kuunnoususolmulle pitää niskalenkistä kiinni. Vaikka Saturnus on ankara ja vaativa, se myös suojelee meitä övereiltä. Vaikka kuinka yritämme rimpuilla, joudumme antautumaan tämän viisaan auktoriteetin edessä.  

`Joskus elämänlanka tuntuu olevan kaikenkestävää siimaa,
Mutt' se on vain ohutta hopealankaa, hienonhienoa hopealankaa.
Se törmää teräviin kiviin kosken kuohujen raivotessa. 

Keula tuntuu kestävän, kaiken kestävän.
Vene on pieni ja vaatimaton, vaikka varustamo on vauras.

Elämä on hauras,
Elämä on hauras.
Jo kuudentena päivänä voit rikkoa sen käsillä,
Mutt' kivinen maa saa nöyrtymään sun kultaluisen auras.` 

- Ismo Alanko, Elämä on hauras

Elämä on haurasta, mutta samalla se auttaa vahvistamaan omaa henkistä pääomaa, jotta siima kestää enemmän kuin uskommekaan. Täysikuu on tunteikasta aikaa ja usein käymme läpi aaltoilevia tunneheittelyjä.  Jotta voimme täyttyä, meidän tulee päästää turhat energiat vapauteen. On hyvä antaa pelkojen ja raskaiden tunteiden tulla ja mennä. Niihin ei kannata keskittää energiaa sen enempää, vaan pikemminkin jälkikäteen katsoa, mitä jää jäljelle. Jos Täydenkuun jälkeen tietyt vahvuudet ja haasteet ovat edelleen pinnalla, silloin kannattaa katsoa, mitä niillä on sanottavana. Näin osa energioista on omalla painollaan asettunut uomiinsa, eikä niiden työstäminen vie liikaa voimia. 

`Kyyneleet ovat pyhitettyjä. Ne eivät ole merkki heikkoudesta vaan voimasta. Ne kertovat suunnattomasta surusta ja ihmeellisestä rakkaudesta.’- Irving Washington 

Venus on neitsyen maamerkissä ja käy oppositiot Perääntyville Jupiterille ja Täydenkuun aikaan tarkasti Saturnukselle. Tämän lisäksi Venus on neliössä Marsin sekä Lilithin yhtymään. Kun mukaan ottaa Marsin ja Lilithin neliöt Plutolle sekä Saturnukselle, muodostuu T-risti kuvio. Vaikka Mars on omassa merkissään, sille ei ole luontaista ennen pysähtymistä ja perääntyvää vaihetta oleva jähmeä tunnelma. Viikonlopun pehmeät tunnelmat avautuvat Venuksen ja Neptunuksen kolmion myötä. Jos osaamme levätä ja rentoutua, voimme saada itsemme sopivalle aaltopituudelle. 

Merkurius on neitsyen merkissä ja oppositiossa perääntyvään Neptunukseen. Merkuriuksen kolmio Jupiterille sekä sekstiili Venukselle taas tukevat tätä analyyttistä Merkuriuksen asemaa. Vaikka käymme tunteiden ja ajatusten kautta monenlaisia vaiheita, voimme tavoittaa hyvän tasapainon, kun suhtaudumme mahdollisiin heittelyihin mahdollisimman kärsivällisesti ja lempeästi. Tässä ajassa näemme hyvin nopeasti, kuinka suhtaudumme itseemme. Sisäiseen keskusteluun kannattaa kiinnittää huomiota. Näin näemme olemmeko itsemme puolella vai itseämme vastaan. Hyvin usein saatamme pettyä tai soimata itseämme, vaikka tarvitsisimme hyväksyntää ja myötätuntoa. Ei aina tarvitse jaksaa.  

`Perhonen voi syntyä vain koteloitumisvaiheen kautta. Koteloitumisvaihe on väistämätön, sen yli ei voi hypätä, sillä kaikki avautuu ja paljastuu hitaasti, vaihe vaiheelta, omalla ajallaan, eikä sitä voi pakottaa.’-Ram Dass 

Lempeää viikonloppua! 

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?
Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...