Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

25.8.2020

vieraskirjoitus:

Syksyn tunnelivisio

Koko kuluvan vuoden ajan Kauriin merkkiin osuu stellium, tiivis planeettapatteristo. Se tuntuu siltä kuin olisimme silmät sokkona pimeässä tunnelissa, joka käy koko ajan ahtaammaksi, eikä välillä tiedä kummasta päästä pitäisi tulla ulos. Vaikka planeetat peruuttavatkin taas urakalla, me emme kuitenkaan voi enää peruuttaa. On mentävä eteenpäin, tuli mitä tuli.

Hyvä uutinen on, että olemme jo pitkällä tätä vuotta. Elokuun lopusta on enää harppaus jouluun ja sitten olemme jo selättäneet tämän vuoden hurjan hurrikaanin. Huono uutinen taitaa olla se, ettemme voi tietää mitä löydämme syksyisen Kauriin tunnelin loppupäästä. On ennustettu mellakoita, talouden täyspyllähdystä, lisää tätä tautia. On ennustettu ylipäätään kaikkea kurjaa. Onkin täysi työ pitää kiinni oman elämänsä optimismista. Se voi ilmentyä myös hällä väliä -asenteena, jonka itsessänikin tunnistan. Se on kuitenkin selvää, että tässä pimeässä tunnelissa kulkiessa joutuu ottamaan vaistot ihan uudella tavalla käyttöön ja katselemaan eteenpäin etenkin sisäisin silmin.

Meillä on vielä joulukuun alkuun asti aikaa pitää kiinni menneestä, sen jälkeen se ei ole enää mahdollista, kertoi astrologi Marja-Liisa Niemi-Mattila tämän kesän astropäivillä Kreivilässä. Vielä voimme siis muutaman kuukauden ajan uskotella itsellemme, että mikään ei ainakaan omassa elämässä muutu, että tällä samalla setillä mennään, vaikka sitten hampaat irvessä. Tuleva joulukuu tuo kuitenkin muutoksen, käännöksen eri suuntaan, ja silloin viimeistään menneeseen tarrautuva otteemme kirpoaa. Kosmoksen kova käsky siirtyä eteenpäin pitää siitä huolen.

Vanhalta uralta uudelle kierrokselle

En osaa sanoa kuinka me kollektiivisesti selviydymme uusille urille. Se vain on selvää, että tuo vanha ”ura” häviää alta, eikä sitä voi enää jäädä tallaamaan. On hyvä tiedostaa se nyt, ja tehdä mahdollisesti joitain ennakointeja. Sinullakin saattaa olla mielessäsi jokin asia, jota olet pyöritellyt jo pitkään. Pitäisikö, vai eikö pitäisi... On ikävää jos asian jossittelu menee niin pitkälle, että lopulta et voikaan tehdä päätöstä enää itse, vaan se tehdään sinun puolestasi. Oman etenemisensä jarruttelu on hullun hommaa, ja sitä tein itsekin kauan. Mutta muutos pelottaa, melkein aina.

Se, ettei tee elämässään mitään valintoja, on myös valinta. Usein ihannoidaan flow-tilaa, elämän virrassa elämistä, mutta tuo virta voi alkaakin tempoa ihmistä eri suuntiin niin, että huomaa lopulta ajelehtivansa päämäärättömästi kuin lastu laineilla. Silloin asiat vain tapahtuvat sinulle, etkä itse enää hallitse niitä. Tuleva vuodenvaihde tulee valaisemaan tilannetta jokaisen ihmisen kohdalla – kuka onkaan ohjaksissa.

Universumi ei katsele ikuisuuksiin ihmisen tarpomista tervassa. Romahdus – henkinen, fyysinen tai materiaalinen – tulee siinä vaiheessa, kun kestämätön tilanne on ollut päällä liian kauan, eikä se ole muuksi muuttunut. Vain muutos on pysyvää, kuten suuri transformaation planeetta Pluto meitä tänä vuonna opettaa. Pluton tuomat muutokset vain tuppaavat olemaan aika rajuja. Tuo pienin ja kaukaisin planeetta haluaa aina aloittaa uudelta, puhtaalta pöydältä, eikä syödä muiden rippeitä. Siksi se vetää pöytäliinan ja jalatkin alta.

Uutta, raikkaampaa ilmaa

Ahtaanpuoleisen Kauriin umpitunnelin päässä näkyy kuitenkin se pieni valon kajastus. Joulukuun lopussa siirrymme nimittäin maaelementin ajasta ilmaelementin aikaan, kun 200-vuotinen maasykli vaihtuu raikkaaseen ilmaan nollassa asteessa Vesimiestä. Materiaalinen, jähmeä ja byrokraattinen maailmankuva tulee siis tiensä päähän, kun siirrymme (toivottavasti) ajattelemaan omilla aivoillamme. Ilmaelementti kuvastaa uusia raikkaita ideoita, nopeaa sähköistä viestintää, kenties jopa ajatuksennopeaa muutosta Vesimiehen hallitsijan Uranuksen myötä. Meistä tulee avoimempia muutokselle, lähdemme suorastaan aktiivisesti hakemaan sitä.

Vesimiehellä on uuden ajan avaimet

Vesimiehen aika alkaa vihdoin kunnolla tuntua vuonna 2021, kun Jupiter laajentaa Vesimiehen teemoja koko vuoden ajan, samalla kun Saturnus taas ohjailee Vesimiehen voimavaroja oikeisiin kohteisiin. Se voi toki tuntua siltä, että vuorotellen painetaan kaasua ja vuorotellen jarrutellaan. Voit tutkia omalta kartaltasi mitä huonetta ja teemaa nyt aletaan kirkastaa ja käsitellä, missä sinun oma uudistumisesi tapahtuu. Lukemalla myös oman Sisäinen Soturi -tulkintasi voit pohtia sitäkin, mikä alkaa olla elämässäsi jo taaksejäänyttä aikaa, sitä vanhaa mallia, jota ei enää tarvitse ottaa mukaan tähän uuteen aikakauteen. Kaikki me olemme saaneet valmiuden ja sisäisen halun muutokseen jo syntymässä. Jokainen vain tarvitsee eripituisen ajan kypsytellä omaa rohkeuttaan ja sammutella pelkokerrointaan siellä panssarinsa uumenissa. Ihmiset havahtuvat ja heräävät eri tahtiin, omaan tahtiinsa. Pian voi kyllä tulla äkkiherätys kosmoksen suuresta herätyskellosta kaikkein uneliaimmille, muutosvastaisille yksilöille.

Olisi edesvastuutonta suitsuttaa, että ensi vuonna kaikki on paremmin ja kaikki kriisit on selätetty. Mutta jos tänä vuonna kaikki elämän palikat on yllättäen heitetty ilmaan ja nähty niiden kieppuvan myrskytuulien mukana vinhasti eri suuntiin, niin ensi vuonna on aika ottaa niistä koppi ja katsoa mihin järjestykseen ne voisi uudelleen asettaa.

Jälleenrakentamisen aika tulee väistämättä tämän suuren henkisen hurrikaanin jälkeen ja siinä meitä kaikkia tarvitaan. Sisäinen Soturi -tulkinta kertoo omista sisäsyntyisistä valmiuksistasi olla tässä kollektiivisessa muutosprosessissa mukana.

Terveisin

Virpi Karjalainen

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...