Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

23.8.2020

Iso pyörä pyörii, mutta tahmeasti

Mars tekee tänään maanantaina neliötä Saturnukselle ennen pysähtymistään ja perääntymisliikkeeseen kääntymistään. Perääntymistä lähimpänä toteutuva neliö pysyy tiukasti päällä tästä hetkestä aina syyskuun loppuun saakka, jolloin se peruuttelee Saturnuksen ohi kohti Jupiteria ja Plutoa. Omassa merkissään Mars paukuttelee henkseleitä voimansa tunnossa ja siksi jokainen oman idean vastainen tekeminen herättää voimakkaita reaktioita ihan kenessä tahansa. Ensimmäinen tunnelma on useimmiten vain haluttomuus tai voimattomuus tehdä yhtään mitään pelkän vevoitteen perusteella, mutta pienikin ulkoa päin tuleva painostus muuttaa tahmeuden aggressiivisuudeksi.

Tällaisen kuvion aikana yleisenergia on kuitenkin pohjimmiltaan erittäin tehokasta, vaikka energiaa on jaossa todella vähän.  Suurta viisautta on opetella menemään sieltä, missä aita on matalin. Tämä neuvo pätee työhön ja vapaa-aikaan. Puskeminen uuvuttaa nopeammin kuin ikinä osaisit kuvitella. Tällä viikolla on syytä ottaa niin rennosti, kuin ikinä osaat ja sitten jättää tuo hiukan laahustava malli pysyväksi ominaisuudeksi syyskuun loppuun saakka. Kukaan ei tule tekemään isoja ihmeitä tämän viikon tai syksyn aikana, joten miksi suotta pingottaa yhtään enempää.

Marsin neliö Pluton johtamalle planeettaryppäälle ajaa ihmisiä liikkeelle vastustamaan kaikkea mahdollista pakottamista yhtä lailla koko Euroopassa kuin Valkovenäjällä. Levottomuus tuntuu luissa ja ytimissä yhä useammalla ihmisellä, eikä paikoilleen jääminen ole millään mahdollista. Toiset lähtevät marsseille ja mielenosoituksiin, toiset jäävät kotikonnuille kiukuttelemaan, mutta valinnasta riippumatta jokainen osallistuu omalla tavallaan suuren muutoksen toteuttamiseen. Maailma ei todellakaan palaa enää ennalleen, eikä kenenkään elämä. Kaikki on jo muuttunut liian paljon ja tulevaisuus valtavan hämärän peitossa.

Hämeenlinnassa pidetty astrologiakurssi oli malliesimerkki siitä, kuinka jokainen osanottaja karmaan ja ajankulkuun tutustuttuaan oli täynnä intoa elämänsä uudistamiseen ilman pienintäkään pelkoa epäonnistumisesta. Ehkä suurimmassa roolissa olivat jälleensyntymisnäkemykseen perustuvat aspektit, jotka avautuivat suurina mahdollisuuksina heti, kun niihin pääsi lähemmin tutustumaan. Jokainen löysi oman persoonallisuutensa suurimmat vahvuudet, joita moni oli pitänyt aiemmin pahimpana heikkoutena. Suurten muutosten syksy kääntyi malttamattomaksi odotukseksi siitä, että pääsee käyttämään piilossa olleita valmiuksia tietoisesti hyväkseen.

Tämä syksy tulee sisältämään paljon suuremman myllerryksen, kuin mihin pandemiaksi korotettu influenssa on maailman tähän mennessä saattanut. Nyt olemme kokeneet sulkujen ja rajoitusten välittömät vaikutukset, mutta emme vielä pysty näkemään seurausten koko kauheutta, joka paljastuu jo syksyn kuluessa. Levottomuus tulee lisääntymään talousahdingon myötä ja juuri levottomuus on yksi vahvimmista muutosvoimista maailmassa ja yksityisen ihmisen elämässä. Levottomuus on pitänyt meidät hengissä ja niin se tekee nytkin. Levottomuus on valmiustila johonkin sellaiseen, josta ei ole aiempaa kokemusta.

Ihan jokaisella on olemassa sisäinen voima ja ainutlaatuiset kyvyt minkä tahansa haasteen kohtaamiseen tässä nopeasti muuttuvassa ajassa, joka ei palaa ennalleen. Moni kurssilaisista ei ollut selvillä omista valmiuksistaan ennen aspektien avaamista, mutta heti niiden selvittyä muuttui tunnelma levottomuudesta innostukseksi, vaikka edelleenkään kukaan ei tiennyt, mitä tulee tapahtumaan. Myös Sinulla on oma upea ase arsenaalisi tulevista tilanteista selviämiseen täysin valmiina kovaan käyttöön. Kurssi osoitti kuitenkin selvästi sen, että tarvittiin pieni muistutus valmiuksien olemassa olosta itseluottamuksen palauttamiseksi.

Siksi suosittelen tällä viikolla tutustumista henkisistä valmiuksista kertovaan tulkintaani Sisäinen Soturi. Aspektien eli pyhän geometrian viisaudelle tulee olemaan kova kysyntä tulevien viikkojen ja kuukausien aikana.

Pyhästä geometriasta kertoo myös tämän viikon pyramiditapahtuman videolla Alexander Jalo.: Pyramidi, ihminen ja universumi

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...