Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

11.8.2020

vieraskirjoitus:

Monta todellisuutta rinnakkain

Kreivilän astrologisilla kesäpäivillä heinäkuussa kuulin jotain, jota jäin miettimään pidemmäksi aikaa. Ryhmänvetäjä astrologi Marja-Liisa Niemi-Mattila vahvisti saman mitä astrologi Seppo Tanhua on jo kertonut meille Alkemia e-bookissa: jokainen ihminen elää omassa todellisuudessaan, ikään kuin irrallisena muista. Se todellisuus on kuitenkin kullekin ihmiselle totisinta totta.

Seppo Tanhuan sanoin (Alkemia e-book):
" Esoteerisen opin mukaisesti näemme, kuulemme ja koemme vain oman taajuutemme mukaisia asioita. Siksi täsmälleen sama tilanne vaikuttaa toisesta huvittavalta ja toisesta pelottavalta. Samoin tapahtuu, kun kohtaamme ryhmänä uuden ihmisen. Jotkut pitävät hänestä välittömästi, jotkut näkevät heti punaista, eikä monikaan osaa sanoa konkreettista syytä omille tuntemuksilleen. Tästä syystä kukin meistä näkee vain sellaiset asiat, jotka värähtelevät omassa affiniteetissa eli omassa todellisuudessa. Mitä paremmin ymmärrämme omaa värähtelyämme, sitä luontevammin tulemme juttuun päivittäin kohtaamiemme asioiden ja ihmisten kanssa.

Elämme siis kaikki omassa kuplassamme, olkoon se sitten ohut ja herkkä kuin saippuakupla tai paksu ja läpitunkematon kuin auton kuminen rengas. Tulkitsemme toisen sanomisia omista lähtökohdista käsin, ja väärinymmärtämisen mahdollisuus on suuri. Siitähän seuraa helposti sota, pieni tai suuri. Otamme helposti somen taistelutantereeksemme ja solvaamme toiset lyttyyn sanoilla, niillä pienillä aseilla. Sitä omaa todellisuuskuplaa kun on puolustettava viimeiseen asti, ettei se vaan puhkea. Se on ehkä meidän tapamme säilyttää kasvot ja uskottavuutemme.

Kun vielä koko planeettakonkkaronkka ottaa tänä vuonna yhteen, vaihtelevasti eri kokoonpanoilla, se on vähän niin kuin aggressiivinen kierros huvipuiston autoradalla. Kaikki tööttäilevät torviaan eivätkä väistä toisiaan (”Minä olin täällä ensin! Minulla on etuajo-oikeus!”) ja sitten törmätään ja pelti kolisee. Samalla tavalla täällä maan pinnallakin on ihmisillä nyt aika tuliset paikat ja hermot kireällä. Sodanjumala Mars nostaa jokaisessa kipakkaa taistelutahtoa esiin ja Neptunus sumentaa silmiä. Pluto ei anna mahdollisuutta perääntyä ja Saturnus sanoo, että aika on tullut nyt.

Monta totuuskuplaa

Tällä hetkellä tuntuukin nimenomaan, että maailmassa on monta todellisuutta meneillään, eikä kukaan halua antaa omista näkemyksistään periksi. Toiset elävät sairauskuplassa, toiset elävät jossain toisenlaisessa kuplassa. Koska olemme niin kärjistetysti eri mieltä, tunteet leimahtavat helposti syyttelyksi ja vähättelyksi, siihen, että ”ne toiset ovat väärässä”, ja ”vain minun totuuteni on totta”.

Kun kirjoitin alkuvuodesta ennustetta vuodelle 2020 kiinalaisen astrologian ja fengshui-energioiden perusteella, en voinut millään arvata, miten oikeaan tuo ennustus osuisi. Minäkin elin omassa kuplassani ja ajattelin, että ei tästä nyt omalla kohdallani ainakaan näin riitaisa, raivoisa ja raateleva vuosi voi tulla kuin mitä merkit näyttivät. Että ei minun elämässäni ole mitään kuivia oksia, mitä voisi enää leikata pois. Mutta jo heti tammikuussa alas painetut vihan ja pettymyksen tunteet alkoivat nousta pintaan, ja oma kuvaukseni, ”tämä vuosi ei tule olemaan pumpulia”, alkoi käydä nopeaa vauhtia toteen meidän kaikkien kohdalla. Törky alkoi nousta pintaan, niin kollektiivisesti kuin yksilötasolla. Lakaisuhommia on vielä pitkään edessä, sillä henkisen tsunamin ja taloudellisen tulvan jäljiltä kadut ovat täynnä synkkää savea.

Oman todellisuuskuplan joutuukin tänä vuonna puhaltamaan monta kertaa uudestaan, kun entinen saippuakuplaharha puhkeaa ja paljastaa sen, mitä ennen ei halunnut nähdä. Ruusunpunaiset silmälasit ovat välillä kirkastuneet, ja sitten taas tummuneet lähes verenpunaisiksi. Tässä Neptunuksen luomassa illuusiossa on hyvin vaikeaa tietää, mikä pitää enää paikkaansa.

Neptunus Kaloissa on suuri herättäjäliike

Kreivllän astropäivillä käsiteltiin tänä vuonna osuvasti kärsimysteemaa, ja yhdeksi aikamme suurimmaksi sumuttajaksi ja kärsimyksen aiheuttajaksi mainittiin Neptunuksen pitkä transiitti Kaloissa. Tämä 165 vuoden välein toistuva aikajakso alkoi 2011 ja jatkuu vielä vuoteen 2026 asti. Yhdeksän vuotta tätä kärsimystä on siis takanapäin, ja kuutisen vuotta vielä edessä. Omalla kohdallani myönnän auliisti, että 2011 oli kärsimyksen vuosi. Kärsimystä on silti riittänyt senkin jälkeen, eri asteissaan. Kärsi kärsi, niin kirkkaimman kruunun saat. Ehkä tuo lausahdus viittaakin kruunuchakran avautumiseen ja tiedostamisen valon syttymiseen omassa pääkopassa?

Neptunus Kaloissa onkin samalla ihmiskunnan suuri henkinen herättäjä. Vasta umpikuja elämässä saa meidät heräämään ja miettimään pitäisikö oma todellisuuskupla vaihtaa toisenlaiseen. Aloin itsekin herätä eri todellisuuksiin vasta pahimman pohjan kautta. Mutta lieneekö se sitten niin, ettei ihminen pääse henkisellä tiellään eteenpäin ilman kärsimystä? Siltä ainakin tällä hetkellä vahvasti vaikuttaa. Ennustetaan, että ensin meillä ihmiskuntana tulee menemään huomattavasti huonommin, jotta vihdoin alkaisi mennä paremmin. Meidän pitää kunnolla notkahtaa, jotta voisimme taas nousta. Meidän kaikkien kuplaa ollaan siis puhkaisemassa.

Jos koet kärsiväsi, etkä ymmärrä miksi kaiken pitää olla niin vaikeaa (tänä vuonna se voi todellakin käydä mielessä), niin meitä on tässä samassa veneessä muitakin. Olemme ehkä eristäytyneet eri kupliin, emmekä tunnu välillä puhuvan edes samaa kieltä, mutta samassa Nooan arkissa kuitenkin matkaamme tulevaa kohti. Koska matka on pitkä, eikä loppua vielä näy, meidän olisi ehkä syytä puhkaista muutama kupla ympäriltämme ja suhtautua toisiimme myötätuntoisemmin. Voit kyllä yrittää ymmärtää jonkun toisen todellisuutta, vaikka pitäisitkin omastasi vielä kiinni. Astrokalenteriin voit ainakin syöttää lähipiirisi syntymätiedot ja seurata miten heillä kulloinkin menee. Ehkä se voisi osaltaan auttaa ymmärtämään toisen kokemuksia ja astrologisesti herkimpiä hetkiä paremmin.

Terveisin

Virpi Karjalainen

VIIKON TUOTE: Astrokalenteri - Henkilökohtainen oppaasi sisäisen viisauden ja korkeamman tietoisuuden löytämiseen kulta-ajassa

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...