Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

7.8.2020

vieraskirjoitus:

Matkalla tuntemattomaan

Tänään perjantaina Venus siirtyy kaksosten ilmamerkistä ravun vesimerkkiin. Venus on viettänyt hetkensä Kuunnoususolmun kanssa ja herätellyt tulevaisuuden ja merkityksen kysymykset henkiin. Kuka minä olen ja mitä minä haluan elämältä, ovat hyviä kysymyksiä. Listaan voisi lisätä pohdinnan; Mitä minä voin tehdä elämän eteen? Tottahan se on että elämä tapahtuu, teemme tai emme tee juuri mitään. Merkityksellisyyden kokeminen on aivan toinen asia. Mistä sinä koet merkityksellisyyttä? Koethan sitä? 

`Jokainen haluaa olla Cary Grant. 

Jopa minä haluan olla Cary Grant.` 

-Cary Grant.

Perääntyvän Saturnuksen kvinkunssi Kuunnoususolmulle sekä Venukselle on tuonut omat paineet mukanaan. Ensi viikolla vahvistuu Venuksen ja perääntyvän Khironin neliö. Voisi käyttää mielikuvaa, että ensin Venus on herättänyt `elämäntehtävän ja tulevaisuuden` toiveet. Samaan aikaan Saturnuksen ote on aiheuttanut kyseenalaistamista, rajoitteiden tarkastelua ja mahdollisesti riittämättömyyden tunnetta. Toki parhaimmillaan se ei ole lannistanut liikaa, vaan juuri sen vuoksi suunta on alkanut hioutumaan. Nyt kun Khiron alkaa tuomaan siihen tietämyksensä ja haavoittuneen parantajan energiat neliön eli haastekulman muodossa, saatamme alkaa kyseenalaistamaan rahkeitamme. Pidän haastekulmia erittäin tärkeinä. Vaikka niiden kautta koemme `kivet kengässä`, ne myös ohjaavat oikeaan suuntaan ja pistävät meidät tarkistamaan kokonaisuutta.  

Auringon ja Marsin sekä Lilithin välinen kolmio alkaa vahvistua ensi viikkoa kohden mentäessä. Mars on varjoalueella ennen perääntyvää vaihetta. Se alkaa valmistautua luonteelleen epätyypilliseen energiaan. Mars on luonteeltaan toimiva ja eteenpäin suuntautuva. Oinaan tulimerkissä se on alkukantaisimmassa ja intensiivisimmässä palossaan. Jokainen meistä yrittää kesyttää sisäisen ja levottoman villihevosen tai oinaan energiaa eri tavoin. Lilith eli Musta kuu on tarkassa konjuktiossa eli yhtymässä Marsiin. Tämä lisää mahdollisten hallitsemattomien purkauksien riskiä. Aurinko on leijonan kiinteässä tulimerkissä ja se on luonteeltaan `laiskempaa` tulta. Parhaimmillaan nämä tasapainottavat tosiaan ja auttavat tankkaamaan ja nauttimaan kesän lämmöstä ja valosta energiaa varastoihin.  

`Uneksin maalaukseni, ja sitten maalaan uneni’.-Vincent van Gogh 

Ei Aurinkokaan aivan paineettomassa tilassa ole. Perääntyvän Neptunuksen sekä perääntyvien Pallaksen ja Jupiterin kvinkunssit siihen, muodostavat Jumalan sormi kuvion. Viikon vaihtuessa mukaan tulee perääntyvät Pluto sekä Saturnus. Voisi ajatella että osaammeko levätä suosiolla ja nautiskellen vai pakotettuna ja nautiskellen. Toivon ensimmäistä vaihtoehtoa. Auringon ja Junon sekstiili tuo onneksi mukaan rakkauden kipinän.  

Mutta se Mars vielä… Palataksemme Marsiin, on nostettava esille Marsin sekä Lilithin neliöt perääntyville Jupiterille, Plutolle sekä Saturnukselle. Painetta on ja tulee olemaankin. Ehkä juuri siksi on entistä tärkeämpää kiinnittää huomio asioihin mitkä tuovat ja myös niihin mitkä vievät energiaa. Sitä ei ole kenelläkään loputtomasti tuhlattavaksi ja valintojen merkitys korostuu entisestään. 

Uranuksen perääntyvä vaihe alkaa 15.8. Tämä visionääri on nyt härän maamerkissä ja parhaimmillaan löytää maayhteydestä voimaa. Tuulen kesyttäminen on oma taitolajinsa. Ehkä voimme löytää yllättäviä ratkaisuja, mitä emme ole edes osanneet vielä ajatella. Uranus saa tukensa perääntyviltä Cerekseltä sekä Pallakselta eli meillä on pääomaa takataskussa, vaikka housut voivat ollakin pyykkikopassa.  

Merkurius on myös paistattelemassa päivää leijonan merkissä. Uranuksen neliö pitää sen vilkkaana ja kielen kannat voivat toimia ajatustakin nopeampaa. Perääntyvän Cereksen kvinkunssi muistuttaa voimavaroista ja tarpeista, mutta perääntyvän Khironin kolmio on taas eheyttävä. Nämä sopivat ristiriidat voivat parhaimmillaan toimia kuin kesätuuli ja lämpö. Haasteena on voimavarojen vahvistuminen, minkä vuoksi saatamme luvata liikoja. Vielä ei ole tarkoitus käyttää kaikkea kertyvää voimaa, vaan tunnustella omaan tahtiin mihin sitä käyttää ja minne se ohjaa aidoimmillaan. 

Palataan alkuun. Kuka sinä olet? Mikä on sinulle merkityksellistä? Onko elämässäsi niitä asioita juuri nyt? Mistä voit luopua ja mitä tarvitset lisää? Mitä voit tehdä? Onko nyt oikea aika toimia vai ladata vielä akkuja? Ei aina tarvitse tietää vastauksia. Niiden etsiminen ja tunnustelu ohjaa seuraavalle pysäkille. Emme tule koskaan valmiiksi, vaan olemme aina yhtä valmiita ja keskeneräisiä yhtä aikaa.  

`Tarinan loppu muuttaa sitä edeltäneiden tapahtumien merkityksen. `-Mary Catherine Bateson 

Lempeää ja rentouttavaa viikonloppua!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?
Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...