Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

31.7.2020

vieraskirjoitus:

Jokapäiväinen elämä

Maanantaina 3.8. klo 18:58 on Täysikuu vesimiehen ilmamerkissä. Uranus on vesimiehen hallitsema planeetta ja se on neliössä sekä Aurinkoon että Kuuhun. Perääntyvän Khironin positiiviset kulmat helpottavat Täydenkuun roihahtavaa energiaa. Khiron on kolmiossa leijonan tulimerkissä olevaan Aurinkoon sekä seksiilissä täyttyvään Kuuhun. Perääntyvän Cereksen tarpeet nousevat Täydenkuun aikaan esille. Se voi liittyä itsensä yliravitsemiseen. Tunnereaktiot voivat yllättää nopeudellaan, mihin on hyvä varautua jo etukäteen. Näin ei jää tuulen ja tulen heiteltäväksi, vaan voi ottaa hieman rennommin.

Täydenkuun hetkellä taivaanvalot haastavat keskipäivän ja keskiyön akselin eli MC-IC linjan neliöiden muodossa. Siinä missä keskipäivä edustaa näkyvää maailmaa, sosiaalisuutta ja työtä, keskiyö edustaa kotia, perhettä ja turvaa. Jos nämä laskennalliset pisteet otetaan mukaan, tästä muodostuu Suuri-risti kuvio. Keskiyön pisteessä Uranus pistää tuulemaan. Tämä voi olla hyvää puhdistumisen ja vapautumisen aikaa, mutta riskeinä ovat hallitsemattomat tunnepurkaukset.

Marsin ja Lilithin yhtymä oinaan tulimerkissä aktivoi sokeat pisteemme. Mars on varjoalueella ennen 10.9. alkavaa perääntyvää vaihettaan. Reaktiot voivat leimahtaa nopeammin kuin huomammekaan. Kun nämä ovat vielä neliössä perääntyviin Pallakseen, Jupiteriin sekä Plutoon ilmassa on ukkosen tuntua. Jos ottaa mukaan opposition Junoon, tästä muodostuu T-risti kuvio.

`Kissa kiitoksella elää.` -Suomi
`Ei kissakaan kiitoksella elä.` -Norja

Iloa ja huumoria ei tule unohtaa. Ne puhdistavat energiakenttiämme ja uusivat meitä vaivattomammin kuin moni muu asia. Venus lähenee Kuunnoususolmua, näiden ollessa kaksosten ilmamerkissä. Venukseen liittyvät rakkauden, arvomaailman sekä elämästä nauttimisen teemat kyseenalaistavat oppositiossa olevan Kuunlaskusolmun. Kaipuu parempaan ja kevyempään energiaan vahvistuu ja riskinä voi olla `äkkilähdöt` eli hätäpäissään tehdyt `mitkä vain ratkaisut`. Venuksen ja perääntyvän Saturnuksen kvinkunssi lisää tätä riskiä, koska alitajuinen pakote nousee tätäkin kautta esille. Voisi ajatella että jos olemme olleet pitkään liian pienissä kengissä, vapautuminen voi mennä överiksi. Varsinkin kun Venus on vapautunut perääntyvän Neptunuksen sumuisesta neliöstä.

 

Tähdet
Yön tullen
minä seison portailla kuuntelemassa,
tähdet parveilevat puutarhassa
ja minä seison pimeässä.
Kuule, tähti putosi helähtäen!
Älä astu ruohikolle paljain jaloin:
puutarhani on sirpaleita täynnä.

-Edith Södergran


Jokapäiväisessä elämässä ja arjessa on kaikki tarvitsemamme taika. Kun sekä Neptunus että Jupiter perääntyvät, näiden sekstiili henkäisee erilaisen luovuuden ja nautinnon puhurin `ilmaan` kuin ehkä huomammekaan. Tämä energia saattaa jäädä muuten niin intensiivisten energioiden jalkoihin, ettemme osaa antaa sille tilaa. Tästä kannattaa ottaa ilo irti ja tankata sillä energiavarastot mahdollisimman täyteen. Oleminen, tekeminen ilman suorittamista tai tavoitteita on tärkeämpää kuin uskommekaan. Sen unohtaa niin helposti ja ajatuksissaan luo `sitten kun` uskomuksen, millä siirtää tähän liittyvät asiat aina vain hamaan tulevaisuuteen. Luovuus, kodin sisustaminen tai uudelleen järjestäminen, hyvästä seurasta nauttiminen, luonto, eläimet. Kaikki mikä ruokkii sieluasi, kannattaa lisätä kalenteriin sopiviksi taukopaikoiksi.

Merkurius ja Vesta kohtaavat ravun vesimerkissä. Vestan liekki tuo valonsa Merkuriukseen, mikä tiedonvälittäjänä voi viedä soihtua eteenpäin. Viikonlopun aikana Merkurius käy läpi opposition perääntyvien Jupiterin sekä Pluton kanssa. Täydenkuun aikana on tarkka oppositio perääntyvään Saturnukseen. Tämä pistää Merkuriuksen ruotuun. Vaikka perääntyvän Neptunuksen kolmio pehmentää ja herkistää, kovat kulmat tuovat intensiivisen energian mukanaan. Vielä kun Merkuriuksen neliö Marsille ja Lilithille puskee päälle, ajatukset voivat jäädä vaatimusten jyrän alle. On hyvä tarkistaa vaatimuslistaa uudelleen. Usein odotamme itseltämme aivan liian paljon. Se ei tue edes lopputulosta eli pienillä lepohetkillä on isompi merkitys kuin uskommekaan. Isommat lomat ovat toki toivottavia, mutta jos niitä ei ole, ei kannata aliarvioida pienempiä taukoja, joita kannattaa mahduttaa runsaasti joka päivään.

"Jos et löydä onnea siitä missä olet, mistä muualta kuvittelet sen löytyvän?" - Zen-viisaus

Tämä aika on ollut kaikille enemmän tai vähemmän raskasta. Radikaalisti tämä ei ole vieläkään helpottamassa, joten saatamme jäädä soturimaiseen selviytymiseen ja suorittamiseen kiinni. Ainakin itselläni siitä tulee hyvin helposti `normaali olotila` ja joudun usein jopa `pakottamaan` itseni rentoutumaan. On outoa mihin kaikkeen voi tottua, niin ettei enää tunnista `oikeaa normaalia`. Vaikka joudummekin välillä kestämään isoja haasteita, voimme silti pitää tavallisen elämän ensiapulaukun taskussa mukana. Omassa ensiapupakkauksessa pitäisi olla korvatulpat, millä saan hiljennettyä itseni kaikelta neljän ruuhkan meteliltä, mutta ennen kaikkea myös itseltäni. Se voisi toimia merkkinä, missä käsken itseäni lopettamaan ajattelun ja laskeutumaan euforiseen `ei mihinkään ja kaikkialla` olevaan pyhään tilaan. Siinä on jo kaikki mitä tarvitaan.

`Olin juuri työhön valmiina, kun lintu lauloi laulua, perhonen leijui kaukana ja ruoho kutsui minua.’-Richard LeGallienne

 


Alkavia Verkkokursseja
KARMA-ASTROLOGIAN JATKO VERKKOKURSSI 3.8.–30.8.2020

ASTROLOGIAN TULKINNALLISET ALKEET VERKKOKURSSI 10.8.–6.9.2020

Jos haluat lisätietoja, laita sähköpostia osoitteeseen
johanna.vilen@hotmail.comKaunista viikonloppua ja maanantain Täydenkuun aikaa kaikille!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén
www.kuussajamaassa.com


Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?
Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

 

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...