Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

24.7.2020

vieraskirjoitus:

Kissanpäivät

Keskiviikkona 22.7. Aurinko siirtyi leijonan tulimerkkiin. Leijona osaa laiskotella, mutta myös toimia nopeasti jos tarve vaatii. Aurinko on leijonan hallitseva planeetta. Laiskottelun lomassa alkaa sisäinen lapsi herätä. Luovuus pääsee kukoistamaan hieman rennommalla otteella kun Auringon ja Saturnuksen oppositio alkaa helpottaa.

`Jumala loi kissan, jotta ihminen saisi silittää tiikeriä.’– Tuntematon


Merkurius on ravun vesimerkissä. Merkuriuksen neliöt perääntyvälle Khironille sekä Marsille sekä Junolle tuovat viikonloppuun särmää. Khiron sekä Mars ovat oinaan tulimerkissä ja Juno vaa`an ilmamerkissä. Merkuriuksen ja perääntyvän Pallaksen oppositio voi parhaimmillaan auttaa meitä näkemään kohdat, missä tarvitsemme `strategista ajattelua`. Liialliset tunnereaktiot tarvitsevat vastapainokseen järkeä.

Sunnuntaina myös Kuu käy heijastamassa omat mausteet soppaan ohittaessaan Junon. Tunneperäisen kommunikoinnin kanssa kannattaa olla tarkka. Väsymyksen ja turhautumisen aikana provosoitumisen riski on suuri. Samaan aikaan Merkuriuksen ja Uranuksen sekstiili vapauttaa, keventää ja puhdistaa. Kun pölyt on puhallettu, mieleen voi tulla uusien oivallusten lisäksi ideoita, mitkä vievät kohti uusia mahdollisuuksia. Merkuriuksen ja perääntyvän Cereksen kolmio tukee tarpeiden tunnistamista.

Venus on kaksosten raikkaassa ilmamerkissä. Venuksen ja perääntyvän Neptunuksen neliön aikana on hyvä olla tarkka ihmissuhteissa sekä talousasioissa. Ponnettomaksi Venus ei silti jää, koska se saa tukensa Marsilta sekä Lilithiltä. Kun mukaan ottaa Venuksen ja perääntyvän Jupiterin kvinkunssin, leimahtavaa paloa lietsotaan tuplana.

Mars valmistautuu ensi viikon purkauksiin. Marsin ja Lilithin yhtymä vahvistuu, samoin kuin niiden neliöt perääntyville Pallakselle, Jupiterille sekä Plutolle. Oinaan tuli on intensiivisin ja alkukantaisin roihu. Se syttyy ja sammuu nopeasti. Lilith symboloi Kuun pimeää puolta eli siihen liittyy hallitsemattomat reaktiot. Parhaimmillaan löydämme itsestä alkukantaista voimaa, minkä avulla vedämme itsemme `suosta` nuotion äärelle. Haasteena on ajassa oleva puskeva energia, missä koemme jäävämme `jyrän alle`. On niin paljon asioita, mitä emme voi hallita. Jos yritämme pitää tiiliseinää pystyssä, joudumme luovuttamaan ennemmin tai sillä samalla hetkellä.

`Luova ajattelu saattaa merkitä vain sen tajuamista, ettei ole erityisen ansiokasta tehdä asioita niin kuin ne ovat aina tehty.`- Rudolf Flesch


Jupiterin ja Neptunuksen välinen sekstiili on sielun ruokaa. Kun kummatkin planeetat perääntyvät, niiden `hautuva` energia tukee näkymättömän pääoman vahvistumista. Ensi viikolla Merkurius on Marsin ohella tulisilla hiilillä. Merkurius lähenee Vestan liekkiä ja parivaljakkoa vastassa ovat perääntyvät Pallas, Jupiter, Pluto sekä Saturnus. Merkuriuksen ja perääntyvän Neptunuksen kolmio herättää herkimmät tuntosarvemme tunnustelemaan ympäristöä.

Viikonlopun aikana on hyvä antaa itselleen lupa rentoutua. Ilmassa on ukkosen tuntua. Saunomalla viimeisetkin lihakset rentoutuu ja sen jälkeen on helpompi kuvitella miltä savannin leijonasta mahtaa tuntua. Varsinkin hyvän aterian ja nautinnollisen päivän jälkeen.

`Kissat nukkuvat keskimäärin kaksi kolmannesta elämästään. Yhdeksänvuotias katti on siis ollut valveilla vain kolme vuotta elämänsä aikana.`

 


Alkavia Verkkokursseja
KARMA-ASTROLOGIAN JATKO VERKKOKURSSI 3.8.–30.8.2020

ASTROLOGIAN TULKINNALLISET ALKEET VERKKOKURSSI 10.8.–6.9.2020

Jos haluat lisätietoja, laita sähköpostia osoitteeseen
johanna.vilen@hotmail.com



Lempeää ja rentouttavaa viikonloppua!
Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén
www.kuussajamaassa.com


Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?
Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

 

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...