Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

13.7.2020

Kun kukaan ei voi käskyttää

Tällä viikolla Aurinko ottaa tiukan otteen elämän suunnasta ja vauhdista tullessaan heti alkuviikosta tarkkaan oppositioon Jupiterin ja Pluton kanssa. Tällaisen kuvion aikana jokaisella on paljon tavallista tiukemmin määritelty oma polku, jolla pysymistä helpottaa usein jopa ahdistavalta tuntuva tiukka kosminen ohjaus. Ikäänkuin jonkun korkeamman tahon rautakourat olisivat lukkiintuneet kallon ympärille ja vain veisivät Sinua aivan väkisin hetkestä toiseen.

Alamme yhä vahvemmin tiedostamaan, että koko ihmiskunnan tulevaisuus asuu jokaisessa ihmisessä ja siksi omille päätöksille tulee niin valtava henkinen paine. Aurinko toimii nyt koko loppuvuoden kestävän kvanttihyppyjakson käynnistäjänä starttipistooli kädessään ja lausuu juhlallisesti "paikoillenne"... Se varsinainen lähtölaukaus pamahtaa vasta elokuun alussa Marsin toimesta, mutta nyt on asennettava omat lähtötelineet tarkasti paikoilleen ja keskityttävä vain ja ainoastaan omaan suoritukseen.

Vaikka tämä tiukka ohjaus tuntuu monien mielestä jollain tavalla negatiiviselta ja ahdistavalta, niin lopulta on kuitenkin kysymys omaan korkeampaan värähtelyyn asettumisesta ja sen myötä oman tehtävän suorittamisesta tapahtumassa olevassa "heräämisessä". Oman käsitykseni mukaan tämä henkisen tietoisuuden kohoaminen tapahtuu lopulta jokaisessa ihmisessä kaikkien niiden tapahtumien kautta, joita tulemme loppuvuoden aikana kohtaamaan.

Nyt on korkea aika keskittyä oman elämän elämiseen askel askeleelta sydämen tuntemuksia seuraten ja kohtaamiesi tapahtumien tarkoitukseen luottaen. Eräs astrologiystäväni toteutti hetki sitten keskikesän kanavoinnin ja sai sen yhteydessä suorastaan käskyn välittää sen sisällön minulle. En millään pysty allekirjoittamaan kaikkea kanavoinnin sisällöstä, mutta jostain syystä koen, että sen liittäminen myös muiden halukkaiden luettavaksi kuuluu omaan valmistautumisprosessiini tällä viikolla. En tosiaan voi asettaa omaa näkemystäni ainoaksi totuudeksi ja vähän samantapaisia itselle outoja päätöksiä olettaisin kuuluvat tämän viikon agendaan jokaisella ihmisellä. Oma Astrokalenterini muistutti tänään isosta pelottavasta askeleesta oman arvomaailmani uudistamiseksi ja niin ihmeelliseltä kuin se tuntuukin, niin tämän kanavoinnin julkistaminen tosiaan pelottaa, vaikka itse teksti on lohdullinen ja rauhoittava. Suosittelen seuraamaan omankin Astrokalenterisi viestejä suurennuslasilla tämän viikon aikana, jotta valmistautuminen onnistuisi mahdollisimman hyvin.

Tässä on alla pieni pätkä kanavoinnista ja kokonaan sen voi lukea täältä: Keskikesän kanavointi

K: Ihmiskuntaan tarvitaan värähtelytaajuuden nousua. Ihmiset voivat huonosti. Mistä tämä ihmisten pahaolo todellisuudessa johtuu? Mitä he kokevat, mitä he ajattelevat, ettei oma elämä suju?

V: He huomaavat, että asiat mitkä aiemmin tuottivat iloa ja tyydytystä tuntuvat tällä hetkellä merkityksettömiltä tai voivat olla jopa vastenmielisitä. Se tyytymättömyys tähän oravanpyörään, mitä he ovat suorittaneet päivästä ja vuodesta toiseen kyseenalaistamatta mitään, alkaa purkautumaan kehollisina tuntemuksina. Samoin he alkavat tajuta, että elämässä on paljon muutakin kuin työnteko ja rahan saaminen sekä perustarpeiden tyydyttäminen. He alkavat ymmärtämään, että heissä on myös tämä toinenkin puoli; sielullinen ja henkinen. He tiedostamattaan alkavat kaivata sisältöä elämäänsä eri tavalla kuin aikaisemmin. Tämä voi aiheuttaa masennusta, ahdistuneisuutta sekä aggressioita. Saattaa myös alkaa purkautumaan ulos erilaisia tunteita, mitä aiemmin ei ole kokenut eikä pysty itsessään tunnistamaan. Ihmisistä puretaan myöskin vanhoja kokemuksia ja traumoja, niin edellisistä elämistä kuin nykyisestäkin elämästä. Tällä hetkellä puretaan monien sukupolvien aikaisia karmoja, sukujen karmoja.

P.S. Astrokalenteri löytyy Astron Kesäkaupasta kesäiseen hintaan.
Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...