Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

3.7.2020

vieraskirjoitus:

Yölento

Sunnuntaina 5.7.2020 klo 7:44 on Täysikuu kauriin maamerkissä sekä Kuunpimennys. Aurinko on ravun vesimerkissä. Taivaallisen pariskunnan oppositiossa on mukana Auringon kyljessä oleva Vesta. Tämä liekki vahvistaa sydämen paloa ja tahtotilaa. Kuulla on vastassa `kova kaksikko`. Auringon ja Vestan vieressä, vaikkakin hieman etäämmällä, on perääntyvä Merkurius. Tiedonvälittäjällä on tekemistä, kun yrittää löytää sopivan yhteyden viikonlopun Täydenkuun energioihin. Ravun merkissä perääntyessä voi jäädä pala kurkkuun…

Mustaa sinisempi taivas,
sinistä mustempi maa.
Näkisin jotakin, mutta kun
silmiä auki en saa.

Juice Leskinen, Yölento

Tuntuuko tutulta? Joskus voi olla hyväksikin `lamaantua hetkittäin`. Kun rapu vetäytyy kuoreensa, sille on syynsä, vaikkei muut sitä ymmärtäisikään. Varsinkin nyt kun Khiron sekä Lilith ovat oinaan tulimerkissä ja neliössä kaikkiin edellä mainittuihin. Khiron on haavoittunut parantaja, mutta jos kyse on puolustautumisesta, voi miekan terä olla tuhoava. Lilith on Kuun pimeä puoli. Se symboloi meissä piileviä hallitsemattomia tekijöitä sekä sokeita pisteitä. Khironin ja Marsin yhtymä voi olla laukaiseva tekijä. Vaikka Mars on hieman etäämmällä Auringon ja Kuun neliöstä, nämä muut tekijät imaisevat sen tiukasti mukaansa.

`Perhonen voi syntyä vain koteloitumisvaiheen kautta. Koteloitumisvaihe on väistämätön, sen yli ei voi hypätä, sillä kaikki avautuu ja paljastuu hitaasti, vaihe vaiheelta, omalla ajallaan, eikä sitä voi pakottaa.’-Ram Dass

Khiron, Lilith ja Mars ovat oppositiossa Junoon, sen ollessa vaa`an ilmamerkissä. Näin ollen myös Juno on haastekulmissa kaikkiin edellä mainittuihin Täydenkuun tekijöihin. Jännitteitä riittää, mutta onneksi myös avaimia.

Siinä missä taivaan valot loistavat omassa voimassaan, myös alitajuiset energiat puhdistavat syvimpiä vesiä. Tämä Täydenkuun aika olisi hyvä pyhittää `puhdistuskuuriksi` ja ottaa itselleen vetäytymisaikaa mahdollisuuksien mukaan. Samoin kuin fyysisellä paastolla, kuonat nousevat ihon pintaan, niin on nytkin. Tunteiden ja mielen käytävillä siivotaan ison joukkueen voimin. Tätä voit itse vahvistaa lepäämällä ja ottamalla mahdollisimman rennosti. Se että lähdemme neuvomaan ja ohjailemaan näitä taivaallisia siivousjoukkoja, ei auta ketään. Uranuksen positiiviset kulmat Vestalle, Auringolle, Merkuriukselle sekä Kuulle tuulettavat huoneilman kevyemmäksi. Cereksen positiiviset kulmat edellä mainituille taas ravitsee sekä sieluamme että fyysistä kehoammekin. Pöytä on runsaasti katettu, joten sen antimista kannattaa nauttia rauhassa ajan kanssa.

Kadottaessaan hitauden ihminen kadottaa sielunsa. – Tommy Hellsten

Perääntyvän Neptunuksen positiiviset kulmat Täydenkuun energioille tuovat mukaan herkkyyttä. Vaikka aspektit ovat väljiä, ne ovat aistittavissa. Venus on kaksosten ilmamerkissä ja sekstiilissä Mars Khiron yhtymään oinaan merkissä. Junon ja Venuksen kolmion kautta rakkaus pääsee uusiutumaan. Voimme tarkistaa elämämme arvomaailmaan ja rakkauteen liittyviä teemoja uudelleen ja sen jälkeen `heittää muutosten siemenet ilmaan`. Tämän jälkeen jäämme seuraamaan mitkä niistä alkavat itämään.

Saturnuksen sekstiili Marsille ja Khironille juurruttaa ja pitää ajan maltillisesti kasassa. Saturnuksen kvinkunssi Kuunnoususolmulle voi tuntua pakotteelta, mutta ajattelen sen pikemminkin ankkurina. Kuunnoususolmu on kaksosten merkissä. Vaikka kuinka vetäisimme tai puskisimme laivaa, sen liikkeelle lähtö ei aina ole meidän käsissämme. Mielikuvana Täydenkuun ajasta voisi käyttää rauhallista metsälampea. Jos olemme kuumalla ilmalla hikoilleet ja vaeltaneet pitkän matkan, vesi puhdistaa ja elvyttää meidät henkiin. Siinä vaiheessa voimme tyytyväisinä katsoa kuljettua matkaa ja huomata että olemme jaksaneet enemmän kuin ehkä olisimme uskoneetkaan. Ehkä annamme itsellemme luvan levätä eri tavoin, kun ymmärrämme ettei ole tervettä eikä edes mahdollista jaksaa määräänsä enempää. Se on kautta voimme saada `täyttymyksen` että juuri tässä hetkessä on kaikki mitä vain voi olla. Ympyrä pääsee sulkeutumaan.

`Tarinan loppu muuttaa sitä edeltäneiden tapahtumien merkityksen. `-Mary Catherine Bateson

Ohessa olevaan karma-astrologian verkkokurssiin otetaan ilmoittautumisia vastaan 5.7. saakka, koska ensimmäisen viikon kirjeen ehtii samaan vielä kyseisenä päivänä.

Lempeää Täydenkuun viikonloppua!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?
Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...