Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

14.7.2020

vieraskirjoitus:

Elämän punainen lanka

Kenellekään ei varmasti ole jäänyt epäselväksi, mitä Pluton ja Saturnuksen kohtaaminen tammikuussa 2020 toikaan tullessaan. Se pisti kriisin päälle. Jokaisella on nyt omansa, oli se sitten työelämään tai henkilökohtaiseen elämään liittyvä, pieni tai suuri kriisi. Aivoissamme käy valtava kuhina, kun mietimme miten saisimme elämämme taas normalisoitua, miten saisimme yllättäen esille nousseet pulmat purettua pienempiin palasiin. Tuota aivopähkinää joudumme ehkä pureskelemaan koko loppuvuoden, sillä kerralla nielaistuna siihen voi tukehtua.

Kun ihminen räpiköi suurimpien kriisiensä keskellä, ulospääsyä ei tunnu näkyvän mistään suunnasta. On kuin hamuaisimme eteenpäin silmät sokkona ja pelkän sormituntuman varassa. Sellaista ihmistä ei olekaan, joka ei välillä tuntuisi eksyvän polultaan ja menevän reippaasti metsään muiden ihmetellessä vierestä tuota hullun hommaa.

Homma lähtenyt lapasesta?

Erään astrologin mukaan tätä vuotta pitkälti värittävä Pluton ja Saturnuksen yhtymä on jo viimeisen parin vuoden aikana aiheuttanut sen, että astrologin juttusille hakeutuvat ihmiset ovat aivan hukassa oman elämänsä kanssa. Joko tehdään päättömiä ratkaisuja kertarykäyksellä, tai sitten ei osata enää tehdä mitään ratkaisuja, vaan junnataan pahinta peläten paikoillaan. Olemme ikään kuin sokeita sille, miten tiukasta tilanteesta pääsee kunnialla ulos.

Jos siis olet oman elämäsi kanssa hukassa, se ei ole mikään uutinen. Niin on moni muukin. Se sen sijaan on uutinen, jos saat potkittua itsesi liikkeelle, ja otat vihdoin asiat omiin käsiisi, oikeita ratkaisuja etsien. Täysin vääriä ratkaisujahan ei ole. On vain vaihtoehtoja, jotka vievät sinut kauemmas omalta polultasi, joka elämäsi kartalle on merkitty, ja sitten on niitä ratkaisuja, jotka vievät sinut nopeammin perille, kohti haluamaasi päämäärää.

Sotkustakin löytyy langan pää

Eräs kuuluisa kitaristi kommentoi menneisyyttään sanomalla, että 70-luvulla elämässä ei ollut mitään järkeä. Kun suursuosio tuli, silloin muusikkoa vietiin kuin pässiä lieassa. Ammatillinen menestys maailman huipulla näkyi kuitenkin ahdistuksena ja sekoiluna henkilökohtaisessa elämässä. Missään ei ollut mitään suunnitelmallisuutta, vaan kaikki oli yhtä sotkua, katastrofista toiseen ajautumista.

Mutta kun kyseinen kitaristi nyt jälkikäteen arvioi elettyä elämäänsä, kaikki näyttäytyykin kirkkaana. Elämä oli ollut tarkoituksella sotkussa, pelimerkit kumollaan ja kitaran kielet solmussa. Sotkuisesta elämänvyyhdistä lähti silti häikäisevän selkeä punainen lanka nykyhetkeen, jossa voi sanoa, että kaiken takana oli sittenkin jokin suunnitelma, jokin ohjaus. Vasta aika, etäisyys ja elämänkokemus näytti miten kauniisti oma elämä keriytyi siistille lankarullalle.

Kaikkien meidän ei tarvitse vetää nuppia eri aineilla sekaisin ja elää suurta rokkenroll-elämää, jotta voimme samaistua tähän viisauteen. Että pahinkin kakofonia ja sotkuinen vyyhti elämässä näyttää myöhemmin sileältä sinfonialta, jota on ohjattu ylempää käsin, sillä välin kun itse emme millään ole löytäneet koko punaisen langan päätä.

Päätösten vuosi

Tänä vuonna se sotkuinen elämän lanka, jota pitelemme käsissämme, ja jonka solmuja emme ehkä millään saa omin voimin selvitettyä, pakottaa meitä kuitenkin tekemään valintoja. Tämä on valintojen vuosi, ei paikallaan junnaamisen vuosi. Tämän vuoden astrologiset kuviot, etenkin Pluton ja Saturnuksen välinen sähköinen kohtaaminen, tiputtaa aikapommin elämäämme. Jos emme nyt toimi, voi myöhemmin tulla vielä tiukempi paikka eteen. Kuten sanotaan, muutu, tai itke ja muutu...

Emme välttämättä päätösten hetkellä itse edes tajua sitä, että onko tämä nyt pikareitti onneen vai monen vuoden kömmähdys, joka tulee viemään meidät harhaan. Kaikesta kuitenkin oppii, niin äkillisistä impulssipäätöksistä kuin monen vuoden vehtaamisesta ja vatuloinnista. Tiedämme vain sen, että Pluto ja Saturnus antavat meille nyt hyvin tiukat raamit. Jos yrität puhua itsesi ympäri ja tehdä omaa sielunsuunnitelmaasi vastaan, Pluto antaa näpeille hyvin pian. Se on transformaation planeetta, joka vaatii uudistumista. Saturnus taas asettaa ne raamit ja aikarajat, joiden sisällä uudistus on tehtävä. Nyt on kova kovaa vastassa: me ja meidän muutoshaluttomuutemme, sekä planeetat, jotka eivät suostu enää neuvottelemaan reunaehdoista.

Aika taistella paremman elämän – ja maailman – puolesta

Tästä on muodostumassa taistelujen vuosi, paikoin repivä, paikoin hyvin palkitseva. Kun on kovin pimeää, on hyvä ottaa esille oma valomiekka. Jokaisella meistä sellainen on, olemmehan elämän sotureita, valmiina taistelemaan oman onnemme eteen. Oman onnellisuuden tulisikin aina olla etusijalla, kun teemme vaikeita valintoja.

Nyt kannattaa osallistua myös siihen isompaan, maailmanlaajuiseen taisteluun hyvän puolesta ja pahaa vastaan. Sisällämme on toivottavasti viisas soturi, joka ei lähde huitomaan kaikkiin taisteluihin, vaan säästelee voimiaan. Koska sitten, juuri oikealla hetkellä, pystymme kasaamaan itsemme, ottamaan valomiekan käteen ja tekemään peloistamme selvää. Sillä jos kukaan ei enää pelkäisi, tämä maailma olisi parempi paikka.

Nostetaan voitonmalja sotureille, meille kaikille.

Sisäinen Soturi -tulkinta avaa sinulle omia astrologisen karttasi vahvuuksia, joita olet kantanut aiemmista elämistä tähän nykyiseen jatkotyöstämistä varten. Se kertoo sinulle mihin oman elämäsi taisteluihin sinun kannattaa panostaa, ja mitkä taistelutantereet jättää tältä erää väliin.

Terveisin

Virpi Karjalainen

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...