Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

16.6.2020

vieraskirjoitus:

Mielen ja maailman myllerryksessä

On vihdoin kesä ja pitäisi jaksaa. Nyt on SE hetki, kun voimme viimein vapaasti viipottaa pitkin kesäkatuja ja nuuhkia niittyjä. Moni on päässyt jo ihan oikealle kesälomalle lataamaan akkujaan kovan kevään jälkeen.

Mutta monille meistä on jäänyt se väsymys, se hiipii ja tainnuttaa sänkyyn jo ennen kuin aurinko menee majoilleen. Mieli taistelee aikaa ja valoisuutta vastaan, kaatuneita esteitä yli hypellen. Jos olemme väsyneitä, ei se katso kelloa, eikä kesän valoisia öitä, ei edes koronan kepposia.

Ihmiselle voi kevään koronakoulun jälkeen tulla kesäksi jopa koronakiire, kun pitäisi ottaa kiinni kaikki se, mistä jouduimme hetkeksi luopumaan. Mutta ei mieli tai keho välttämättä jaksakaan nyt painaa täydellä höyryllä, se on jo ylikuormittunut keväästä.

Myös maailma on ylikuormittunut, ja pursuaa liitoksistaan. Sen saumat eivät anna enää periksi, ja vanhat hyssytellyt ongelmat pamahtavat päin naamaa. Ne, joille on kertynyt kiukun voimaa, kapinoivat nyt urakalla. Me muut saatamme pää kainalossa seurata sivusta, että mitä nyt oikein tapahtuu. Joka päivä jossain kuohuu. Me ehkä haluaisimme vain vähän kuohukermaa mansikoiden päälle.

Kosminen korkkiruuvi

Elämme niin ihmeellistä aikaa, että itselleen saa muistutella joka päivä uudestaan, että nyt ei ole pakko edetä missään asiassa, jos ei jaksa. Kuukauden sisällä kolme elämää mullistavaa kuun- ja auringonpimennystä on iso paukku kenen tahansa ihmisen tunne-elämään, mutta erityisesti niiden, joiden astrologiseen karttaan se kolahtaa kohdilleen. Kun myös Schumannin resonanssiluvut huitelevat pilvissä ja värähtelyt kohisevat korvissa, voi tuntua kuin olisimme kollektiivisessa kieppuvassa korkkiruuvissa, jota kiristetään koko ajan tiukemmalle. Voi olla täysi työ pysytellä menossa mukana.

Tämä on myös planeettojen peruutuskesä, kun suurin osa planeetoista on kesälomilla. Kun kaiken tämän kosmisen myllerryksen ottaa huomioon, se on suuri viesti ihmiselle levätä ja ottaa aikansa, etenkin nyt kesä-heinäkuussa. Jo keväällä osa planeetoista alkoi liukua lomille, ja voimakkaimmat niistä, kuten Jupiter, Saturnus ja Pluto, palautuvat entiseen voimaansa vasta syksyllä. Silloin omat projektitkin saattavat notkahtaa kunnolla käyntiin, pitkän hiljaiselon ja sulattelun jälkeen.

Vallankumouksen lähtölaukaus

Juuri tänä vuonna maailma muuttuu kiihtyvää vauhtia. Astrologit ja muut henkisen työn tekijät ovat näissä suurissa muutoksissa aitiopaikalla. Viime syyskuussa kävin kuuntelemassa Seppo Tanhuan luentoa maailman mullistuksista, ja ei voi kuin myönnellä, että paikkansa piti. Seppo puhui Amerikan Yhdysvaltojen tulevasta vallankumouksesta, joka on koodattu tapahtuvaksi juuri näinä päivinä, näinä vuosina. USA:n dollariin kuvatun pyramidin huippu on saavutettu, kamelin selkä on taittunut. Koko komea kupla puhkeaa, mutta kuka olisi arvannut mistä narusta vetämällä se tapahtuu. Yksi poliisin surmaama värillinen ihminen oli vihdoin liikaa, ja tuo tapahtuma käynnisti maailmanlaajuisen liikkeen. Eikä tämä tähän jää.

Olemme alkaneet globaalisti keriä auki menneisyyden vyyhtiä, joka on sotkussa ja umpisolmuilla. Korona oli ehkä lähtölaukaus, joka asetti panokset paikoilleen. Ampu tulee meitä kohti vielä monesta suunnasta, ja siinä missä jotkut onnistuvat suojautumaan, toiset jäävät totuuden luoteihin kiinni. Valheilla ei enää pötkitä pitkälle, ei myöskään toisten alistamisella.

On etuoikeus elää juuri nyt

Tarkoitukseni ei ole maalailla maailmanloppua, sillä sellaista ei ole tulossa. On pikemminkin tulossa maailman alku. Mutta tiedäthän, että puhtaalta pöydältä on aina helpompi rakentaa, kuin yrittää paikkamaalata, tai peruskorjata lahoa rakennetta. On suorastaan etuoikeus olla todistamassa kaikkea sitä, mitä maailmassa nyt tapahtuu. Samalla kun meininki muuttuu paikoin yhä hullummaksi, se samalla myös järkevöityy. Pariisilaiset ovat yhtäkkiä todenneet, että pyöräily on ratkaisu liikenneongelmiin, kun töihin pitäisi päästä, mutta lähikontaktia pitäisi kuitenkin vältellä. Se kuulostaa kuin ihmeeltä, samoin kuin ilmansaasteiden väheneminen ja vesistöjen puhdistuminen liikenteen rajoitusten takia. Näitä ihmeitä tulemme kuulemaan ja lukemaan vielä monen monituista kertaa.

Jatkuva muutos vie voimia

Nämä kaikki muutokset ja kosmiset mullistukset ottavat kuitenkin veronsa omassa arjessa. Ihminen väsyy, kun mieli kuormittuu. Meitä on kieltämättä nyt niin paljon herätelty toimimaan uusilla tavoilla, että tarvitsemme pään tasoitustauon, jotta pysymme paremmin muutoksissa mukana.

Älä siis tunne syyllisyyttä, jos et jaksakaan kaikkea mitä olit suunnitellut tekeväsi sitten kun koronatilanne sen sallii. On ihan sallittua väsyä, se on inhimillistä. Ehkä nyt onkin aika olla suorittamatta lomaa, olla ottamatta painetta kesästä. Kesä on. Mekin voimme olla. Planeetatkin ovat kesän ajan tauolla, ne huokaisevat hetken, jotta jaksavat taas mullistaa elämäämme syksyllä ja ensi talvena lisää.

Ympärillämme tapahtuu nyt niin paljon, sekä maailmassa konkreettisesti että tuolla avaruuden tuulissa energeettisesti, että on syytä olla hetki aloillaan, ja antaa sen kaiken pyöriä vinhasti ulkopuolellamme. Sillä voimme joko pyöriä huikeaa vauhtia muutoksien mukana, tai sitten voimme olla muutoksen keskipisteessä ja tarkkailla sitä sieltä käsin. Ainakaan silmissä ei vilisi niin paljon, jos sallii itsensä hetkeksi pysähtyä aloilleen.

Nyt onkin siis hyvä hetki huokaista ja tutustua omiin astrologisiin kuvioihin tarkemmin. Siihen sopii saletisti Astron kesäalen kuumat hinnat. Säästyneillä rahoilla voi ostaa viilentävän jätskitötterön! Hyödynnä Astron kesäale ja osta oma tulkintasi nyt tarjoushintaan rajoitetun ajan.

Kuuman maltillista kesää toivottaa 

Virpi Karjalainen

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...