Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

15.6.2020

Astrojuhannuksen taikaa ja kesähinnat

Juhannusviikko pärähtää käyntiin Marsin ja Neptunuksen tahdissa eli mahdollisimman täydellisessä epäjärjestyksessä. Kokonaisvaltaisesti on ennustettavissa, että tämän vuoden juhannus on suurimmalle osalle ihmisistä jännittävä kokemus, sillä juuri mikään ei nyt mene suunnitelmien mukaan. Kaikki säätävät omia suunnitelmiaan niin ihmeellisille mutkille, ettei kukaan voi etukäteen päätellä, miten mikäkin yhteinen juhannussuunnitelma voisi lopulta toteutua.

Mopolla on nyt taipumus karata käsistä isommissa ja pienemmissä ympyröissä jopa täysin ilman huumaavia aineita. Eniten tässä herkässä ja ihan omilla säännöillään etenevässä juhannushumussa pelottaa runsas alkoholin käyttö, joka tavallista helpommin ryöstäytyy käsistä, aiheuttaa tarpeetonta väkivaltaa ja tarpeettomia kuolemia. Neptunus vahvistaa alkoholin ja huumausaineiden voimaa ja merkitystä arvaamattoman paljon. Tänä vuonna jokaisen tulisi hyvin yksinkertaisesti välttää huumaavien aineiden käyttöä pieninäkin annoksina.

Kaikanlaiset muut juhannustaiat ovatkin sitten aivan asia erikseen ja pelkästään Suomen luonto riittää tekemään onnelliseksi, kunhan sen ääreen etsiytyy. Tässä kulta-ajan kynnyksellä meillä on lopulta yksi ainoa todellinen ja toimiva johtolanka onnelliseen elämään ja se on ykseydeksi kutsuttu - koko maailmankaikkeutta yhdistävä - VÄRÄHTELY. Me teimme Mäntyharjun astrologiakurssilla yhteisen - tajunnan räjäyttävän - valomeditaation, joka muutti ratkaisevasti ryhmämme koostumusta ja sunnuntain kurssiohjelmaa.

Katselen tätä blogia kirjoittaessani tyyntä järvenselkää ja kuuntelen lintujen aamukonserttia. Ymmärrän, että tässä on se KAIKKI. Kohoava taajuus kumpuaa vedestä, kasveista, kärpäsistä ja auringonvalosta puhtaammin kuin mistään muualta. Täsmälleen tämä sama todellisuus ja värähtely on meidän sisimmässämme ajasta ja paikasta riippumatta. Etsimme tätä yhteyttä alitajuisesti monilla eri keinoilla, jotka ovat enimmäkseen keinotekoisia ja joista olemme tulleet riippuvaisiksi. Astrologiset kuviot järjestävät meille koko ajan vieroitushoitoa tekemällä monista asioista henkisesti tarpeettomia. Siksi niin monet kokevat tällä hetkellä jonkinlaista tyhjyyttä tai tyytymättömyyttä vallitsevaan tilanteeseen ja vallitseviin olosuhteisiin.

Mäntyharjun Villa Aurorassa kuuntelimme lumoutuneina kasvin tuottamaa musiikkia, joka oli taivaallisen kaunista sävellystyötä ja josta löytyi yhteys planeettojen tuottamaan äänimaailmaan. Tuota täysin säveltäjien tuottamasta musiikista poikkeavaa äänimaailmaa kuunnellessa tuntui, kuin muu maailma olisi kadonnut ympäriltä. Musiikissa ei ollut mitään havaittavaa toistuvuutta, vaan se rakentui koko ajan ikäänkuin uudistuneeseen ja kehittyneempään muotoon, jonka tahdissa jotkut muusikot ovat toteuttaneet yhteiskonsertin.

PYRAMIDIT MÄNTYHARJULLA

Myös pyramidien rakenteesta on löydetty äänitaajuuksia hurjasti vahvistava mekanismi ja on oletettavaa, että pyramidin rakentamisessa itsessään on käytetty äänitaajuuksia valtavien lohkareitten siirtelyyn. Tuosta kurssilla tapahtuneesta energian kohoamisesta vaikuttuneena päätimme yhdessä Villa Auroran ylläpitäjien kanssa järjestää SUUREN PYRAMIDI VIIKONLOPUN 7-9.8.2020 (pe klo 17 - su klo 14). Siellä tulevat kohtaamaan monet pyramidien, äänten ja energioiden luontaiset asiantuntijat, joihin Sinäkin saatat tuntea kuuluvasi. Pitkään viikonloppuun sisältyy konkreettinen kokemus pyramidin sisällä leijailemisesta, korkeatasoisia luentoja pyramidin viimeksi löydetyistä salaisuuksista alan pitkäaikaisilta suomalaisilta tutkijoilta, mahdollisesti kasvien ja ihmisten yhteiskonsertti ja tietysti planeettavoimien edustajina muutama astrologi ja tarotmaagikko. Tilaa on 30 ensimmäisenä ilmoittautuneelle. Viikonloppu täysihoidolla tulee maksamaan noin 350€ joka koostuu täysihoidon lisäksi luento ja järjestelypalkkioista. (Luultavasti en ehdi tehdä asiasta mainosta ennen kuin paikat ovat menneet ja siksi annan tässä blogissa mahdollisuuden ennakkoilmoittautumiseen sähköpostitse suoraan minulle, vaikka Villa Aurora huolehtii jatkossa kaikesta yhteydenpidosta ilmoittautuneiden kanssa. Voit siis varata paikan tähän tapahtumaan laittamalla minulle sähköpostin otsikolla "Pyramiditapahtuma" osoitteeseen seppo.tanhua@gmail.com)

Yksi paikka tulee jakoon heinäkuun VIP-kisassa kaikkien osallistuneiden kesken.

Juhannuksen ja sen myötä kohoavien värähtelyiden kunniaksi avaamme tänään ASTRON KESÄKAUPAN kesäisin hinnoin. Siirry ostoksille tästä.

 

Juhannus terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...