Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

8.6.2020

Vain Sinä tiedät oikean reitin

Marsin ja Neptunuksen yhtymä on tarkimmillaan tällä viikolla ja kaiken lisäksi koko viikon neliössä Aurinkoon. Täydenkuun aloittama alitajunnan valtakausi jatkuu ehkä vieläkin sumuisempana kuin mitä monet meistä kokivat viikonlopun aikana. Aavistukset ja selvätietoisuus kuuluvat tämän viikon aikana jokaisen ihmisen kokemusmaailmaan joko tietoisesti tai tiedostamatta. Tietoisesti koettuna tämä ainutlaatuinen herkkyys osoittaa Sinulle turvallisimman mahdollisen reitin kohti sinulle kuuluvaa upeaa ja korkeasti värähtelevää tulevaisuutta. Tiedostamattomasti koettuna pääset hetken kuluttua lyömään kädellä otsaasi: "Minähän tiesin, että näin tässä tulee käymään", vahingon jo tapahduttua.

Planeettakuviot antavat mahdollisuuden pudottautua tavallista syvemmälle sisäiseen viisauteen ja erehtymättömyyteen tämän ja ensi viikon aikana. Suomessa ja koko maapallolla vallitsevan epävarmuuden keskellä oman sisäisen rauhan löytäminen ei ole niitä helpoimpia tehtäviä etenkään tällaisena aikana, kun mistään ei tunnu saavan kunnon otetta. Neptunuksen nostattamien aavistusten seuraaminen on mahdollista vain tasapainon tilasta käsin. Ajattele sellaista olotilaa, jossa Sinun ei tarvitse huolehtia huomisesta voidessasi luottaa sisäiseen tietoosi ja viisauteesi. Neptunuksen hallitessa ajankuvaa, ovat tarotit yksi parhaista keinoista herättää oma alitajunta ratkaisumoodiin. Tarotit "puhuvat" selkeintä kieltään päivittäisten ratkaisujen suhteen  juuri tällaisten jaksojen aikana. Parhaat ratkaisut eivät ole tavanomaisia ja siksi on hyvä päästää symbolien viisaus kaivelemaan esille kokonaan uutta näkökulmaa. Tarot 5 korttia ja 3 korttia yhdistävät meidät kollektiiviseen tietoisuuteen tehokkaimmin tällaisten "hämärien" jaksojen aikana. 

Vielä kuukausi sitten en olisi osannut  antaa tähän aikaan tarottien lisäksi toista täydellisesti sopivaa työkalua, mutta nyt olen vakuuttunut sellaisen olemassa olosta.

Sain viikko sitten päätökseen Minkkisen Samin "Valjasta mielesi voimat hypnoosilla" verkkokurssin, joka kolmen viikon ajan joka ainoa päivä teki mahdolliseksi rentoutua 5-15 minuutin pituiseksi ajaksi joko Samin ylimääräistä päivitystä kuunnellen tai itsehypnoosia konkreettisesti toteuttaen. Aiheet ja elämänalueet etenivät selkeässä rytmissä koko ajan vaivattomamman ja nopeamman rentoutumisen myötä. Ensimmäisen viikon jälkeen tipahdin omaan keskukseeni muutamassa sekunnissa ja on pakko myöntää, että luottamus omaan elämään ja omiin - välillä hyvin merkittäviin - ratkaisuihin kasvoi kolmessa viikossa aivan uusiin mittoihin.

Aluksi kuvittelin saaneeni Samin aikaisemmilta livekursseilta niin paljon, ettei verkkokurssi tuntunut lainkaan houkuttelevalta, mutta jo ensimmäisten päivien aikana olin kääntänyt näkemykseni päinvastaiseksi. Kohtalaisen lyhyet päivittäiset hetket Samin rauhoittavassa ja itseluottamusta lisäävässä seurassa toimivat selvästi tehokkaammin kuin pitkä viikonloppu Samin hypnoosikurssilla muutama vuosi takaperin.

Oman alitajunnan kanssa työskenteleminen onnistuu parhaiten, kun se on säännöllisesti toistuvaa ja sisäistettävää tietoa/oivallusta on tarjolla sopivan pieni annos kerrallaan. Kolmeen viikkooni mahtui myös dramaattisia elämänvaiheita, jotka kerta toisensa jälkeen sulivat täydelliseltä tuntuvaan mielenrauhaan kulloisenkin päivän kurssiosuuden aikana. Sami on rakentanut kurssin pitkällä aikavälillä, johon mahtuvat sulassa sovussa kaikki vuodenajat talvesta kesään. Kurssia voi seurata tietokoneelta tai puhelimesta kuulokkeilla tai ilman. Itse käytin molempia tapoja, enkä huomannut eroa niiden välillä.

Tällä ja ensi viikolla päivittäinen "tipahtaminen" omaan korkeamman tietoisuuden tilaan saattaa olla juuri se ratkaiseva keino niiden sisältäsi kumpuavien oikeiden ratkaisujen tekemiseksi tilanteissa, joihin aikaisemmista kokemuksista ei löydy minkäänlaista vastausta. Tällaisen kurssin avulla pääset aloittamaan seuraavan päivän aina puhtaalta pöydältä. Kurssin harjoitteet ja videot voit ladata itsellesi myöhemmin katsottaviksi. Sieltä löytyy muutama sellainen, joihin mielellään palaa vähintään kerran viikossa ja jotka eivät koskaan vanhene.

Ihmiskunta on tänä vuonna heräämässä korkeampaan värähtelyyn ja suosittelen vilpittömästi Samin verkkokurssille osallistumista oman heräämisesi varmistamiseksi. Jos kuulut siihen kahdensadan astrolaisen onnellisen joukkoon, jotka tämän kurssin ovat jo suorittaneet tai parhaillaan suorittamassa, niin voin vain onnitella hyvästä päätöksestä. Nyt pääset kokemaan käytännössä kurssin parasta antia palaamalla syvärentoutuksen ihanaan maailmaan ja sitä myötä parempaan elämään.

Tutustu Sami Minkkisen verkkokurssiin tästä    Huom! Tarjoushinta 79€ (norm.345€)

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...